خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 43 رأی - میانگین امتیازات: 3.26
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان شیرینی گاتا(ارمنی)

مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 2476


محل سکونت : رشت
ارسال: #13
RE: نان شیرینی گاتا(ارمنی)
عاشقشمYum2Yum2Yum2Yum2
نمیدونم گاتا هست یا نه اما هرچی هست خیلی عطر و طعمش عالیه.5-6 بار تا حالا درست کردم.پیشنهاد میکنم امتحان کنید.
مرسی مژگان جون.(1782)
[تصویر:  20131217214906_gata01.jpg]

[تصویر:  20131217214559_gata2.jpg]

مواد لازم:

شیر 80 میلی لیتر(یک سوم پیمانه)

شکر 150 گرم

کره 50 گرم

تخم مرغ 4 عدد

مایه خمیر 30 گرم

آرد 750 گرم


مواد لازم برای تهیه مغز گاتا:

آرد 300 گرم

تخم مرغ 3 عدد

شیر 50 میلی لیتر

کره 200 گرم

پودر شکر 200 گرم

دارچین 10 گرم

مغز گردو 50 گرم



روش تهیه:
شیر، شکر، کره و تخم مرغ را با هم مخلوط نمایید.
مایه خمیر و آرد را نیز با هم مخلوط و به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا به دست نچسبد.
اگر خمیر شل بود، آرد و اگر سفت بود، شیر اضافه کنید.
به خمیر، 30 دقیقه استراحت دهید.
سپس خمیر را به اندازه ی 50 گرم چونه نمایید.
مغز گاتا* را در میان خمیر قرار دهید و داخل سینی چرب شده، با فاصله از یکدیگر بچینید و دوباره 10 دقیقه استراحت دهید.
با دست چونه ها را فشار دهید تا پهن شوند. روی آن را با چنگال سوراخ کنید و زرده تخم مرغ بمالید.

* برای تهیه مغز گاتا:
همه مواد را با هم مخلوط کنید. اگر شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن بیفزایید.
درجه فر: 180 درجه و مدت پخت 30 دقیقه.
امضای elhaam
[تصویر:  sGhYp3.png]
۲۶-۹-۱۳۹۲, ۰۹:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
22 کاربر از elhaam به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, McQueen, monamona, maryam1352, ایران دخت, مامی دو قلوها, shamim_13, 162, Elmira68, 1368Sheri, mozhgan57, آیلین2, mamane.aryan, bernard, laleh joon, ratina, قلب, دیانا خوشگله, niloofar00, z.arghavani, گلسا 92, vidia
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
104
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 355


محل سکونت :
ارسال: #14
RE: نان شیرینی گاتا(ارمنی)
خیلی خوشمزسYum2
من با دستور اول درست کردم فقط به مواد میانی گردو هم اضافه کردم.
این قیافه ی همسریfak
نه اینکه تا حالا از این کارا نکردم لطفلکیangelic

[تصویر:  20140303165509_.jpg]

[تصویر:  20140303170211_.jpg]
۱۲-۱۲-۱۳۹۲, ۰۵:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از nazi* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, 1368Sheri, niloofar00, maryam1352, z.arghavani, elhaam, negin.s, mozhgan57
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
667
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 4456


محل سکونت : تهران
ارسال: #15
گاتا
[تصویر:  20150915071514_DSC_0758.jpg]

مواد لازم :
5 عدد زرده تخم مرغ
1 لیوان آب گرم
1 قاشق مرباخوری سر خالی پودر خمیر ترش
1 قاشق مرباخوری شکر
100 گرم کره
آرد به میزان لازم
مواد لازم برای داخل گاتا:
1 لیوان آرد
1/2 (یک دوم)لیوان کره
1/5(یک و نیم )لیوان شکر
1 قاشق چای خوری وانیل

طرز تهیه :
فر را 15 دقیقه قبل پخت روشن کرده ودر دمای 185 درجه سانتیگراد گرم میکنیم.در ظرفی آب گرم شکر و خمیر ترش میریزیم و در ظرف را گذاشته تا پف کند.در ظرف دیگر زرده های تخم مرغ می زنیم بعد کره را اضافه کرده و می زنیم سپس مایه خمیر اضافه کرده و در آخر آرد اضافه کرده تا زمانی که خمیر لطیفی به دست بیاد .خمیر را در ظرف میگذاریم و در ظرف را بسته تا خمیر به مدت 1 تا 1/5 ساعت استراحت کند. در این فاصله مواد داخل گاتا را آماده میکنیم:
ظرف را روی حرارت قرار داده و کره را در آن ذوب می کنیم آرد را به کره اضافه کرده و کمی هم زده تا بوی خامی ؛آرد گرفته شود سپس شکر را اضافه کرده و هم می زنیم و در آخر کار وانیل را اضافه کرده و مواد را کاملا مخلوط کرده و از روی حرارت بر میداریم.
بعد از اینکه حجم خمیر 2 برابر شد آنرا به شکل مستطیل پهن کرده و از مواد که برای داخل آن درست کردیم روی یک طرف آن می ریزیم سپس طرف دیگر خمیر را روی مواد می گذاریم.خمیر را بسته و به هر شکلی که خواستیم می بریم و روی آن را زرده تخم مرغ زعفران می مالیم و در سینی فر که کمی چرب کرده میچینیم ودر فر قرار داده تا زمانی که طلایی شود.
[تصویر:  20150915074610_DSC_0760.jpg]
امضای mahsan3
[تصویر:  20151205084337_ilove-khoda-photokade-3.jpg]
۲۴-۶-۱۳۹۴, ۰۶:۴۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از mahsan3 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mohammad reza, سما خانم, نم نم بارون, Galaxy, khosroabadifatemeh, حسنا, mayok, ریحون گلی$, vidia, negare, pinkgirl138, mozhgan57, azam1360, yasamin zahra, 1368Sheri, maman hamin, رها نبوی

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
846
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 3943


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #16
RE: نان شیرینی گاتا(ارمنی)
اینم گاتای من

[تصویر:  20160703185217_1467555522253.jpg]

[تصویر:  20160703185318_1467555528432.jpg]

با این دستور درست کردم
نان گـاتـا
کره 250 گرم
بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
مایع خمیر نصف قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم حدود نیم کیلو
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
شیر نصف پیمانه
زرده تخم مرغ و زعفران جهت رومال

طرز تهیه
3 عدد تخم مرغ را داخل کاسه شکسته هم بزنید و بعد شیر و مایع خمیر را اضافه کنید و هم بزنید. بعد کره نرم شده را که قبلا از یخچال بیرون گذاشته اید و خرد کرده اید را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.
آرد با بکینگ پودر و نمک را الک می کنیم و کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم و ورز میدهیم.
کمی آرد روی میز میپاشیم و خمیر را روی میز انداخته وخوب ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود وتا زمانی که به دست نچسبد ورز میدهیم. اگر لازم بود در حین کار کمی آرد هم اضافه کنید. سپس خمیر رادر کاسه تمیز میگذاریم وسلیفون میکشیم نیم ساعت میگذاریم استراحت کند.
بعد از استراحت خمیر را به اندازه های کوچک چانه میگیریم . خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
خمیر رو مجددا باز میکنیم. نباید نازک باشد و به حالت گرد وردنه میکشیم. از مغزی مخصوص گاتا وسط خمیر گذاشته دور خمیر را مانند بقچه جمع میکنیم. دوباره با دست کمی
فشار میدهیم تا کمی پهن بشه. در سینی فر با فاصله میچینیم و میذاریم برای نیم ساعت دیگه استراحت کنه.
فر رو هم در این فاصله با دمای 200 درجه روشن میکنیم تا گرم شه. بعد از نیم ساعت استراحت رومال زرده تخم مرغ و زعفران رو با برس روی خمیر میزنیم و میزاریم برای حدود نیم ساعت بپزه.

طرز تهیه مغزی شکری برای نان گاتا :
یک لیوان آرد را تفت بدید و بعد از خنک شدن نصف لیوان شکر را به آن اضافه کنید و در آخر 100گرم کره نرم را به آن اضافه کنید تا مثل خرده نان شود.

مغزی شکلات گردویی برای نان گاتا:
70 گرم کره را روی حرارت ملایم میگذاریم. 2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو به اون اضافه کنید. وقتی که حل شد از روی حرارت بردارید و به مخلوط 50 گرم آرد تفت داده شده و 50 گرم پودر قند اضافه کنید تا خمیر شود و یک دوم پیمانه گردوی خرد شده هم به این مخلوط اضافه کنید.[/img]
امضای سمیرا مامان شهاب
[تصویر:  20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
۱۳-۴-۱۳۹۵, ۰۵:۵۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از سمیرا مامان شهاب به دلیل این ارسال سپاس کرده.
آشپزی صدف, hekmati009, ahoojoon58@yahoo.com, asalkhanom, Galaxy


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شیرینی نازوک ارمنی (Armenian Nazook) Galaxy 0 2,860 ۲۸-۸-۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ صبح
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد