تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 43 رای - 3.26 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان شیرینی گاتا(ارمنی)
#11
سلام دوست جونا
منظورم این جوری بود ، این نان گاتایی بود که من خوردم و تعریف کردم
خودم درست نکردم
یه چیزیه بین خمیر دانمارکی و باگتDunnof
فکر کنم خمیر دانمارکی رو استراحت میدن تا موقع پخت کمی اسفنجی بشه ... نمیدونم
خیـــــــــــلی برام مهمه که دستور اصلیش رو پیدا کنمHanghead
مواد لازمش نوشته:آرد-مخمر-کره-شکرو ....

[عکس: 20131104110546_201311027771.jpg]

[عکس: 20131104110412_201311027779.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#12
دوباره من این نان شیرینی خوشمزه رو درست کردم از بار اول خیلی بهتر شد هر کی خورده دوست داشته وکلی تعریف کردن ومنمdancyالبته شکل اصلش نشده ولی خیلی عالی بود
[عکس: 20131107212459_IMG_5347.jpg]
[عکس: 20131107212832_IMG_5348.jpg]
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#13
عاشقشمYum2Yum2Yum2Yum2
نمیدونم گاتا هست یا نه اما هرچی هست خیلی عطر و طعمش عالیه.5-6 بار تا حالا درست کردم.پیشنهاد میکنم امتحان کنید.
مرسی مژگان جون.(1782)
[عکس: 20131217214906_gata01.jpg]

[عکس: 20131217214559_gata2.jpg]

مواد لازم:

شیر 80 میلی لیتر(یک سوم پیمانه)

شکر 150 گرم

کره 50 گرم

تخم مرغ 4 عدد

مایه خمیر 30 گرم

آرد 750 گرم


مواد لازم برای تهیه مغز گاتا:

آرد 300 گرم

تخم مرغ 3 عدد

شیر 50 میلی لیتر

کره 200 گرم

پودر شکر 200 گرم

دارچین 10 گرم

مغز گردو 50 گرم



روش تهیه:
شیر، شکر، کره و تخم مرغ را با هم مخلوط نمایید.
مایه خمیر و آرد را نیز با هم مخلوط و به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا به دست نچسبد.
اگر خمیر شل بود، آرد و اگر سفت بود، شیر اضافه کنید.
به خمیر، 30 دقیقه استراحت دهید.
سپس خمیر را به اندازه ی 50 گرم چونه نمایید.
مغز گاتا* را در میان خمیر قرار دهید و داخل سینی چرب شده، با فاصله از یکدیگر بچینید و دوباره 10 دقیقه استراحت دهید.
با دست چونه ها را فشار دهید تا پهن شوند. روی آن را با چنگال سوراخ کنید و زرده تخم مرغ بمالید.

* برای تهیه مغز گاتا:
همه مواد را با هم مخلوط کنید. اگر شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن بیفزایید.
درجه فر: 180 درجه و مدت پخت 30 دقیقه.
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }
#14
خیلی خوشمزسYum2
من با دستور اول درست کردم فقط به مواد میانی گردو هم اضافه کردم.
این قیافه ی همسریfak
نه اینکه تا حالا از این کارا نکردم لطفلکیangelic

[عکس: 20140303165509_.jpg]

[عکس: 20140303170211_.jpg]
پاسخ }
#15
[عکس: 20150915071514_DSC_0758.jpg]

مواد لازم :
5 عدد زرده تخم مرغ
1 لیوان آب گرم
1 قاشق مرباخوری سر خالی پودر خمیر ترش
1 قاشق مرباخوری شکر
100 گرم کره
آرد به میزان لازم
مواد لازم برای داخل گاتا:
1 لیوان آرد
1/2 (یک دوم)لیوان کره
1/5(یک و نیم )لیوان شکر
1 قاشق چای خوری وانیل

طرز تهیه :
فر را 15 دقیقه قبل پخت روشن کرده ودر دمای 185 درجه سانتیگراد گرم میکنیم.در ظرفی آب گرم شکر و خمیر ترش میریزیم و در ظرف را گذاشته تا پف کند.در ظرف دیگر زرده های تخم مرغ می زنیم بعد کره را اضافه کرده و می زنیم سپس مایه خمیر اضافه کرده و در آخر آرد اضافه کرده تا زمانی که خمیر لطیفی به دست بیاد .خمیر را در ظرف میگذاریم و در ظرف را بسته تا خمیر به مدت 1 تا 1/5 ساعت استراحت کند. در این فاصله مواد داخل گاتا را آماده میکنیم:
ظرف را روی حرارت قرار داده و کره را در آن ذوب می کنیم آرد را به کره اضافه کرده و کمی هم زده تا بوی خامی ؛آرد گرفته شود سپس شکر را اضافه کرده و هم می زنیم و در آخر کار وانیل را اضافه کرده و مواد را کاملا مخلوط کرده و از روی حرارت بر میداریم.
بعد از اینکه حجم خمیر 2 برابر شد آنرا به شکل مستطیل پهن کرده و از مواد که برای داخل آن درست کردیم روی یک طرف آن می ریزیم سپس طرف دیگر خمیر را روی مواد می گذاریم.خمیر را بسته و به هر شکلی که خواستیم می بریم و روی آن را زرده تخم مرغ زعفران می مالیم و در سینی فر که کمی چرب کرده میچینیم ودر فر قرار داده تا زمانی که طلایی شود.
[عکس: 20150915074610_DSC_0760.jpg]
[عکس: 20151205084337_ilove-khoda-photokade-3.jpg]
پاسخ }
#16
اینم گاتای من

[عکس: 20160703185217_1467555522253.jpg]

[عکس: 20160703185318_1467555528432.jpg]

با این دستور درست کردم
نان گـاتـا
کره 250 گرم
بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
مایع خمیر نصف قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم حدود نیم کیلو
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
شیر نصف پیمانه
زرده تخم مرغ و زعفران جهت رومال

طرز تهیه
3 عدد تخم مرغ را داخل کاسه شکسته هم بزنید و بعد شیر و مایع خمیر را اضافه کنید و هم بزنید. بعد کره نرم شده را که قبلا از یخچال بیرون گذاشته اید و خرد کرده اید را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.
آرد با بکینگ پودر و نمک را الک می کنیم و کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم و ورز میدهیم.
کمی آرد روی میز میپاشیم و خمیر را روی میز انداخته وخوب ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود وتا زمانی که به دست نچسبد ورز میدهیم. اگر لازم بود در حین کار کمی آرد هم اضافه کنید. سپس خمیر رادر کاسه تمیز میگذاریم وسلیفون میکشیم نیم ساعت میگذاریم استراحت کند.
بعد از استراحت خمیر را به اندازه های کوچک چانه میگیریم . خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
خمیر رو مجددا باز میکنیم. نباید نازک باشد و به حالت گرد وردنه میکشیم. از مغزی مخصوص گاتا وسط خمیر گذاشته دور خمیر را مانند بقچه جمع میکنیم. دوباره با دست کمی
فشار میدهیم تا کمی پهن بشه. در سینی فر با فاصله میچینیم و میذاریم برای نیم ساعت دیگه استراحت کنه.
فر رو هم در این فاصله با دمای 200 درجه روشن میکنیم تا گرم شه. بعد از نیم ساعت استراحت رومال زرده تخم مرغ و زعفران رو با برس روی خمیر میزنیم و میزاریم برای حدود نیم ساعت بپزه.

طرز تهیه مغزی شکری برای نان گاتا :
یک لیوان آرد را تفت بدید و بعد از خنک شدن نصف لیوان شکر را به آن اضافه کنید و در آخر 100گرم کره نرم را به آن اضافه کنید تا مثل خرده نان شود.

مغزی شکلات گردویی برای نان گاتا:
70 گرم کره را روی حرارت ملایم میگذاریم. 2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو به اون اضافه کنید. وقتی که حل شد از روی حرارت بردارید و به مخلوط 50 گرم آرد تفت داده شده و 50 گرم پودر قند اضافه کنید تا خمیر شود و یک دوم پیمانه گردوی خرد شده هم به این مخلوط اضافه کنید.[/img]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شیرینی نازوک ارمنی (Armenian Nazook) Galaxy 0 4,166 ۲۸-۰۸-۱۳۹۳, ۱۱:۴۷ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy