خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان شیر ژاپنی Japanese Milk Bread

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
نان شیر ژاپنی Japanese Milk Bread
[عکس: 20140120094203_DSC_0345-1024x680.jpg]

مواد لازم

آرد نان : 2 و 1/2 پ
خمیر مایه خشک فوری: 2 ق چ
شکر : 4 ق غ
نمک : 1/2 ق چ
تخم مرغ : 1 عدد
شیر : 1/2 پ
کره : 3 ق غ
استارتر tangzhong : نصف پیمانه


مواد لازم برای استارتر tangzhong :

آرد نان : 1/3 پ
آب : 1 پ


طرز تهیه

1-ابتدا استارتر را درست میکنیم.برای این کار ، آرد و آب را در یک قابلمه ی کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید و با هم مخلوط کنید.دائماٌ هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی غلیظ شد،از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا در دمای اتاق سرد شود.
( این استارتر را تا سه روز میتوانید در یخچال نگهداری کنید .)

[عکس: 20140120100210_DSC_0265-1024x680.jpg]

2-شیرو تخم مرغ را در ظرفی با هم بزنید.سپس در یک کاسه مخلوط شیر وتخم مرغ،کره،شکر ، نمک و 1/2 پ از استارتر سرد شده را بریزید و با هم مخلوط کنید.
3-مواد خشک را به آرامی روی مخلوط بریزید و با هم مخلوط کنید تا خمیر بدست آید و این خمیر را به مدت30 دقیقه ورز بدهید.خمیر را خوب ورز دهید تا اگر يك تكه از خمير را برداريد و در دست بكشيد حالت شيشه اي پيدا كن و انگشتان دست از پشت خمير ديده شود سپس خمیر را در کاسه ی چرب شده برای 1 ساعت قرار داده تا حجم خمیر دو برابر شود .
4-وقتی خمیر آماده شد،آن را به 4 قسمت تقسیم میکنیم.

[عکس: 20140120101843_DSC_0301fix-1024x680.jpg]

5-روی سطح کار خیلی کم آرد بپاشید و هر قسمت از خمیر را با وردنه باز کنید.

[عکس: 20140120102116_DSC_0304fix-1024x680.jpg]

6-دو طرف خمیر را کنار هم قرار میدهیم.

[عکس: 20140120102303_DSC_0308fix-1024x680.jpg]

7-دوباره روی آن را با وردنه کمی صاف کرده و ازعرض رول میکنیم.

[عکس: 20140120102515_DSC_0312fix-1024x680.jpg]
[عکس: 20140120102607_DSC_0320fix-1024x680.jpg]

8-این 4 عدد رول را در قالب لوف کنار هم چیده و رویش را بپوشانید تا 30 دقیقه دیگر استراحت کند.

[عکس: 20140120102817_DSC_0331fix-1024x680.jpg]

9-در این مدت فر را در 185 درجه ی سانتیگراد روشن میکنیم.بعد از استراحت خمیر، قالب را در طبقه وسط به مدت 30 تا 35 دقیقه بگذارید تا رویه نان طلایی شود . نان را بعد 5 دقیقه روی طوری سیمی برگردانده تا نان سرد شود .


[عکس: 20140120103121_DSC_0338-1024x680.jpg]

نوش جانFlowerysmile


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
20-01-2014, 10:36 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
194
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 1,057


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: نان شیر ژاپنی Japanese Milk Bread
[عکس: 20140311124355_IMG_8881.JPG]
11-03-2014, 12:44 PM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نان شیرمال آذربایجان (Azerbaijani Sweet Milk Bread (Shirin Chorek)) Galaxy 0 386 10-04-2017, 10:36 AM
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد