خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان شیر ژاپنی Japanese Milk Bread

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
نان شیر ژاپنی Japanese Milk Bread
[تصویر:  20140120094203_DSC_0345-1024x680.jpg]

مواد لازم

آرد نان : 2 و 1/2 پ
خمیر مایه خشک فوری: 2 ق چ
شکر : 4 ق غ
نمک : 1/2 ق چ
تخم مرغ : 1 عدد
شیر : 1/2 پ
کره : 3 ق غ
استارتر tangzhong : نصف پیمانه


مواد لازم برای استارتر tangzhong :

آرد نان : 1/3 پ
آب : 1 پ


طرز تهیه

1-ابتدا استارتر را درست میکنیم.برای این کار ، آرد و آب را در یک قابلمه ی کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید و با هم مخلوط کنید.دائماٌ هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی غلیظ شد،از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا در دمای اتاق سرد شود.
( این استارتر را تا سه روز میتوانید در یخچال نگهداری کنید .)

[تصویر:  20140120100210_DSC_0265-1024x680.jpg]

2-شیرو تخم مرغ را در ظرفی با هم بزنید.سپس در یک کاسه مخلوط شیر وتخم مرغ،کره،شکر ، نمک و 1/2 پ از استارتر سرد شده را بریزید و با هم مخلوط کنید.
3-مواد خشک را به آرامی روی مخلوط بریزید و با هم مخلوط کنید تا خمیر بدست آید و این خمیر را به مدت30 دقیقه ورز بدهید.خمیر را خوب ورز دهید تا اگر يك تكه از خمير را برداريد و در دست بكشيد حالت شيشه اي پيدا كن و انگشتان دست از پشت خمير ديده شود سپس خمیر را در کاسه ی چرب شده برای 1 ساعت قرار داده تا حجم خمیر دو برابر شود .
4-وقتی خمیر آماده شد،آن را به 4 قسمت تقسیم میکنیم.

[تصویر:  20140120101843_DSC_0301fix-1024x680.jpg]

5-روی سطح کار خیلی کم آرد بپاشید و هر قسمت از خمیر را با وردنه باز کنید.

[تصویر:  20140120102116_DSC_0304fix-1024x680.jpg]

6-دو طرف خمیر را کنار هم قرار میدهیم.

[تصویر:  20140120102303_DSC_0308fix-1024x680.jpg]

7-دوباره روی آن را با وردنه کمی صاف کرده و ازعرض رول میکنیم.

[تصویر:  20140120102515_DSC_0312fix-1024x680.jpg]
[تصویر:  20140120102607_DSC_0320fix-1024x680.jpg]

8-این 4 عدد رول را در قالب لوف کنار هم چیده و رویش را بپوشانید تا 30 دقیقه دیگر استراحت کند.

[تصویر:  20140120102817_DSC_0331fix-1024x680.jpg]

9-در این مدت فر را در 185 درجه ی سانتیگراد روشن میکنیم.بعد از استراحت خمیر، قالب را در طبقه وسط به مدت 30 تا 35 دقیقه بگذارید تا رویه نان طلایی شود . نان را بعد 5 دقیقه روی طوری سیمی برگردانده تا نان سرد شود .


[تصویر:  20140120103121_DSC_0338-1024x680.jpg]

نوش جانFlowerysmile


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۳۰-۱۰-۱۳۹۲, ۱۰:۳۶ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
haidi, elipari, Galaxy, McQueen, niloofar00, پارانزیم, قلب, سمیرا مامان شهاب
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
194
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 1057


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: نان شیر ژاپنی Japanese Milk Bread
[تصویر:  20140311124355_IMG_8881.JPG]
امضای haidi
[تصویر:  20140108213106_friend-1.jpg]
۲۰-۱۲-۱۳۹۲, ۱۲:۴۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از haidi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, elhaam, 1368Sheri, قلب, monamona, سمیرا مامان شهاب, اناهیتا81, z.arghavani



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد