خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان صبحانه

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
نان صبحانه
این نون رو روی دستور مجله آشپزی خانواده سبز آبان ماه درست کردم.
بافنش خیلی نرم و عالیه و بوی دلنشینی داره.

[تصویر:  dsc020011-1299656008.jpg]

نمک نصف ق چ
مایه خمیر فوری یک و نیم ق س
شیر ولرم 1 لیوان
آب ولرم نصف لیوان
کره آب شده 50 گرم
آرد تقریبا 7 لیوان
بهبود دهنده نان نصف ق چ
تخم مرغ 1 عدد
شکر 7 ق س
کنجد،رازیانه ،سیاه دانه و زرده تخم مرغ برای رومال نان
وانیل توک ق چ

سه لیوان آرد رو با مایه خمیر،نمک،شکر،بهبود دهنده و وانیل در ظرف گودی ریخته و مخلوط کنید سپس کره آب شده،شیر و آب ولرم و تخم مرغ را وسط آرد ریخته خوب مخلوط کنید و ورز بدید و کم کم آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبه.
حالا حدود 10 دقیقه ورز بدید یا 100 بار بکوبید و روی ظرف رو پوشونده در جای گرمی برای حدود 2 ساعت قرار دهید.بعد از این مدت دوباره خمیر رو ورز بدید و به شکلهای دلخواهتون در بیارید و در سینی فر چرب شده با فاصله قرار بدید.
دوباره روی ظرف رو بپوشونید و نیم ساعت استراحت بدید.
حالازرده تخم مرغ و تخم رازیانه و کنجد و سیاه دانه را پاشیده و در فراز قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه با دمای 180 درجه بپزید.
این نون مزه شرینی داره و با قهوه،شیر،شیرکاکائو و چای خیلی میچسبه.


[تصویر:  dsc020022-1299656087.jpg]

[تصویر:  dsc020033-1299656123.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۸-۱۲-۱۳۸۹, ۱۱:۰۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مارال جون, پارانزیم, ati.raz, fahime_f3258, mozhgan57, گلسا90, سما65, غزاله جون
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #2
نان صبحانه
نان

آرد 150 گرم ( با قاشق سر صاف بخوای اندازه بگیری

یه قاشق 4 گرمه . اما من توصیه میکنم از ترازو استفاده کنید

کره آب شده تقریبا" 40 گرم
مایه خمیر 5/ 1 ق چ خ
نمک یک چهارم قاشق چایخوری

ماست زده شده 80 گرم

شکر 10 گرم . (تقریبا" میشه یه قاشق پر)
تخم مرغ 1 عدد
اما طرز تهیه:
ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم و کمی شکر مخلوط کرده ورویش را بپوشانید کناربگذارید تا 15 دقیقه بماند اگر پف کرد ودو برابرشد مایه خمیر تان سالم هست
ابتدا کره رو آب میکنیم نه که بجوشه یا داغ بشه فقط آب بشه بعد ماست رو اضافه میکنیم
و مواد خشکمون رو هم سه بار الک میکنیم و توی یه ظرف
میریزیم و مخلوط ماست و کره رو بهش کم کم اضافه
میکنیم و با نوک انگشت هم میزنیم تخم مرغ و مایه خمیر عمل آمده را ریخته وهمه مواد را ریخته تا با هم ترکیب
بشن و به آرومی با کف دست ماساژ میدیم و بمدت 15 دقیقه ورز میدیم سپس رویش را با کیسه فریزر پوشانده وکنار میگذاریم تا 1یا 5/1 ساعت استراحت کند پس از 1ساعت خمیر 2برابر میشود دوباره ورز دهید تا پفش بخوابه سپس به شکلهای دلخواه در سینی فر که از قبل چرب شده بچینید ورویش را زرده تخمرغ که با زعفران آب شده مخلوط شده بمالید وکنجد بپاشید اگر فرصت داشتید 15 دقیقه استراحت کنه بهتره وگرنه میتونید بذارید توی فر از قبل گرم شده 200درجه سانتی گراد بمدت 15 دقیقه
من خودم ماه رمضان هرروز درست میکردم این خمیر خیلی پوک و ترد و خوشمزه است درون ماکرویو با درجه کانوکشین 200 درجه گرم کنید با 180 درجه 25 دقیقه آماده میشه نوش جان.
نکته ها .

اگر برای صبحونه میخواین شکرشو زیادتر کنید و با خامه
و مربا و یا هر چی دوست داشتین پر کنید
[تصویر:  20120125141731_12.JPG]
[تصویر:  20120125141851_490.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۴:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, ati.raz, mozhgan57, گلسا90, سما65
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
72
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 73


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: نان صبحانه
امروز عکسایم گل کرد این نونها مال همین وسه روزه هستش البته اون گردها وسطش خرما داره

[تصویر:  20140821104115_DSCF4059.jpg]
[تصویر:  20140821104224_DSCF4054.jpg]
علت ویرایش اپلود عکس پیوستی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-۵-۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ صبح، توسط mozhgan57.)
۲۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۲:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از ماهنوس به دلیل این ارسال سپاس کرده.
fahime_f3258, گلسا90, نفس مامان
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: نان صبحانه
(۲۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ عصر)gili67 نوشته شده توسط:  سلام galaxy جون میشه بگی بهبود دهنده نان رو از کجا میشه خرید؟ و عکس نونی که شما گذاشتین با چه قالبی درست کردین؟

من خودم نریختم
ولی سوپرها و عطاریها و لوازم قنادی فروشی ها دارن
از قالب استفاده نکردم
توی سینی فر خمیر رو به شکل دلخواهم چیدم
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۸-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۰۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57
مدیر ارشد

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
5,012
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 11577


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: نان صبحانه
بهبود دهنده چه فرقی با مایع خمیر فوری داره من 1 چیزی خریدم که دونه های ریز ریز گوول گوووله الان اینا کودومشه؟روش نوشته اکتیو درای
امضای mamane kiana
۲۸-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 2138


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #6
RE: نان صبحانه
اونی که شما خریدین خمیر مایه فانتزی هست که مستقیم می تونی به آرد اضافه کنی اینطور تخمیر میشه بهبود دهنده 1-از بیاتی نون جلوگیری می کنه 2-به آردکیفیت میده 3-حالت پوکی وسبکی ایجاد می کنه.
امضای 162
[تصویر:  20140103004327_rabi.jpg]
۲۸-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد