خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 15 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان عسلي

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
نان عسلي
مواد لازم:
خمير مايه / 4 گرم (يك قاشق مرباخوري)
شكر / يك قاشق غذاخوري
شير / سه چهارم پيمانه (150 گرم)
عسل / 50 تا 80 گرم
نمك / يك قاشق مرباخوري سرخالي (4 گرم)
كره / 30 گرم
تخم مرغ / يك عدد
آرد / تقريبا 300 گرم




مواد لازم براي رومال:


زرده تخم مرغ / يك عدد
شير / يك قاشق مرباخوري


براي ماليدن روي نان:


كره / يك قاشق غذاخوري (دلخواه)
عسل / يك قاشق غذاخوري (دلخواه)



طرز تهيه:


خمير مايه را در محلول شير ولرم و شكر عمل بياوريد. تمام مواد را به جز آرد با هم مخلوط كنيد و خمير مايه عمل آمده را اضافه كنيد. آرد را به تدريج اضافه كنيد تا خمير جمع شود. خمير را به روي سطح آردپاشي شده منتقل كرده و ورز دهيد تا خمير يك دست شده و به دست نچسبد. به خمير چند ضربه زده و آن را در كاسه مناسبي كه كمي چرب كرده ايد قرار داده و خمير را يك دور در آن بگردانيد تا سطح خمير چرب شود. روي خمير را با دستمال نخي تميزي پوشانده و استراحت دهيد تا حجم خمير دو برابر شود(حدود يك تا يك ونيم ساعت)
بعد از اتمام استراحت پف خمير را با مشت بخوابانيد. روي سيني مناسبي را با كاغذ روغني بپوشانيد. گلوله هاي كوچكي از خمير برداشته و به شكل دانه هاي انگور كنار هم در سيني بچينيد. تعدادي از گلوله هاي خمير را روي گلوله هاي اولي بچينيد. به خمير مجدداً نيم ساعت ديگر استراحت دهيد و بعد از ماليدن زرده تخم مرغ و شير روي آن ها در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتي گراد به مدت نيم ساعت بپزيد تا روي نان طلايي شود. بعد از خارج كردن از فر، در صورت تمايل كره و عسل را روي حرارت قرار دهيد تا مخلوط شوند و با برس روي نان بماليد تا براق شود. بعد از سرد شدن و در زمان سرو نان را با برگ هاي طبيعي يا مصنوعي انگور تزئين كنيد.


نكته:


ـ اين دستور 370 گرم كربوهيدرات، 65 گرم پروتئين، 85 گرم چربي و 2505 كيلوكالري انرژي دارد.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71



فایل‌های پیوست عکس(ها)
       
04-08-2011, 08:32 PM,
نقل قول
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,175
تاریخ عضویت:
May 2011
مدال ها

اعتبار: 1,800


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: نان عسلي
اینم نون عسلی من البته با یکم تغییر :
مواد لازم :

آرد 400 گرم ( این مقدار آرد اولیه هست که بعد برای اینکه به دست نچسبه ممکنه تا 800 گرم هم نیاز باشه )

خمیر مایه فوری 1 ق س

نمک 1 ق م

شکر 1 ق س

عسل یک چهارم پیمانه

روغن مایع یک چهارم پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

آب ولرم یک پیمانه
مواد خشکمونو مثل آرد و شکر و نمک و خمیر مایه رو باهم مخلوط میکنیم بعد تخم مرغا و آب و روغن و عسل رو با مواد خشکمون مخلوط میکنیم اگه مایه هنوز شل بود کم کم آرد بیشتری اضافه میکنیم تا کاملاً خمیری نرمی حاصل بشه که به دست نچسبه بعدم روشو سلفون میکشیم تو جای گرم میزاریم یه ساعت استراحت کنه بعد از استراحتم خمیرمونو به شش قسمت تقسیم میکنیم و هر قسمت و رول میکنیم و به شکل گیس باف می بافیم بازم یه 30 دقیقه ایی بهش استراحت بدین بعدم واسه رومالش من از زعفران استفاده کردم از بوی زرده خوشم نمیاد و در آخر تو فر میزاریم تو دمای 180 تا یادم نرفته بگم یه ظرف آب هم از همون اول پخت تو فر میزاریم تا نونام خشک نشن همین .Yum2
   
09-10-2013, 01:25 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 6,683


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: نان عسلي
با دستور اول Yum2

[عکس: 20131120205107_DSC09871.jpg]
20-11-2013, 08:51 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
845
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #4
RE: نان عسلي
با دستور اولYum2

[عکس: 20131203230637_.jpg]
03-12-2013, 11:35 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
845
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #5
RE: نان عسلي
[عکس: 20150907200228_DSC_0034.JPG]

بازم با دستور اول3
07-09-2015, 07:03 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد