خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان فتیر(فطیر)

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
نان فتیر(فطیر)
[تصویر:  20140722134636_Namber5051.jpg]

مواد لازم:

آب ولرم: 1/4 پیمونه

شکر : 1 ق غ

پورد خمیر ترش : 1ق غ

آرد :تقریبا 3 پیمونه

**تخم مرغ: 1 عدد

**وانیل :1/4 ق چ

شیر: 1/2 پیمونه

نمک : 1/4ق چ

روغن مایع :1/4 پیمونه

شکر : 1/2 پیمونه



مواد لازم برای حلوای میانی

آرد:1/2 پیمانه

روغن مایع:2 ق غ

نمک: خیلی کم

شکر:2 ق غ

زرد چوبه:1/3 ق چ


طرز تهیه :

اول حلوای فتیر رو درست کنین و بزارین کنار به این ترتیب که:

آرد رو تو کمی روغن تفت بدین تا بوی خامیش رفع بشه ( روغن در حدی باشه که آرد رو که بهش اضافه میکنین نه خیلی سفت بشه نه خیلی روون بشه ) اما رنگش تغییر نکنه بعد شکر و زرد چوبه رو بهش اضافه کنید و زیر ظرف رو خاموش کنید.

خمیر:
آب ولرم ، پودر خمیر ترش و یک قاشق غذاخوری شکر رو با هم مخلوط کنید ، بزارین توی جای نسبتاً گرمی بمدت پنج الی ده دقیقه بمونه تا عمل بیاد یا به عبارتی پف کنه .

شکر ، نمک و شیر و روغن و تخم مرغ (اصل دستور تخم مرغ نداره اما من برای پوک شدن نونم یدونه استفاده میکنم و چون تخم مرغ اضافه میکنم وانیل هم بهش میزنم،شما میتونین حذفش کنید.) مخلوط کنید.تا تخم مرغ از لختی دربیاد.

آرد را بتدریج اضافه کنین چون گیرایی آرد ها با هم فرق میکنه من برای این مقدار مواد 2 و 1/4 پیمونه آرد زدم.

خوب ورز بدین در حدی که خمیر به دست نچسبد . ( اگرخمیر به دستتون میچسبه ، کمی آرد و روغن مایع اضافه کنید و خوب ورز بدین تا چسبندگی ازبین بره . در مقابل هر یک سوم پیمانه آرد اضافی ، نصف قاشق سوپخوری روغن مایع اضافه کنید .

روی خمیر را با پارچه تمیزی بپوشونین،به مدت دو ساعت یا حداقل 45 دقیقه در جای نسبتاً گرمی قرار بدین تا زمانی که حجم آن دو برابر بشه .

فر رو روی 200 درجه روشن کنید تا گرم شه .

گلوله هایی از خمیر درست کنین ،توی دستتون یکم گودش کنید وسطش از حلوایی که درست کرین بزارین.
[تصویر:  20140722134528_Namber5042.jpg]
و لبه های خمیر رو روی هم بیارین تا کاملا بسته شه.
[تصویر:  20140722134557_Namber5043.jpg]
بعد بزارین توی سینی چرب شده فر و بادست یکم پهنش کنید. و بزارین 10 دقیقه بمونه تا باز هم یکم پف کنه .

برای روی خمیر از ترکیب زرده تخم مرغ و یکم شیر و زعفرون یا زردچوبه میتونین استفاده منید تا نونهایی با ظاهر خوش رنگ داشته باشین.(من فقط شیر و زرده تخم مرغ زدم)

سینی فر رو به مدت 20الی 25 دقیقه ،طبقه وسط فر قرار بدین تا فطیرها پخته شن .
[تصویر:  20140722134618_Namber5050.jpg]

البته یه کاسه آب هم تو فر بزارین یادتون نره.

اگه خمیر خوب پف نکرد یا مقدار آرد مصرفی تون زیاد بوده یا زمان استراحت کم بوده یا گیرایی خمیر مایه تون مشکل داشته و یا خوب ورز ندادین. میتونین نون تون رو بپزیین اما مطمئنا کیفیت خوبی نخواهد داشت پس هم در تهیه مواد اولیه و هم در روش تهیه خمیر دقت کنید.
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۳۱-۴-۱۳۹۳, ۱۲:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, kentia, 1368Sheri, vahidepoor, banoo51, mozhgan57, maryam banooo, elipari, elhaam, Golzar-khanOm, الیسا جون, Zahra.O, مهرناز مامانی, mamane.aryan, شقایق سرخ, vidia, z.arghavani, sargooOool, negare
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
123
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 376


محل سکونت : زیر سایه خدا
ارسال: #2
RE: نان فتیر(فطیر)
نان فطیر دست پخت مامان جونمYum2Flowerysmile

[تصویر:  20140723140825_IMG_4340.JPG]

اینم از بافتش نرم و خوشمزهYum2

[تصویر:  20140723141153_IMG_4342.JPG]
امضای الیسا جون

تا اطلاع ثانوی امضا ندارم
۱-۵-۱۳۹۳, ۰۱:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از الیسا جون به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, niloofar00, elhaam, kentia, مهرناز مامانی, Zahra.O, maryam banooo, samaneh1990, parza, ایران دخت, mamane.aryan, z.arghavani
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
310
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1427


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: نان فتیر(فطیر)
دست پخت مامان خانوم متاسفانه از بعد از پخت و مغز نون نتونستم عکس بگیرم[تصویر:  20140726153119_Image024.jpg][/align]
امضای رنگین کمان29
اگر ذره بین نگاه قوی باشد ، در تمام صفحه های ورق خورده زندگی اثر انگشت خدا دیده میشود !
۴-۵-۱۳۹۳, ۰۲:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از رنگین کمان29 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elhaam, 1368Sheri, Zahra.O, niloofar00, mozhgan57, مهرناز مامانی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
8
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 38


محل سکونت : tehran
ارسال: #4
RE: نان فتیر(فطیر)
[تصویر:  20140726225034_IMG_0793.JPG][تصویر:  20140726223834_IMG_0795.JPG]نون خوشمزه ویهویی من که توتنور گازی بابابزرگی درستیدیم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۵-۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ عصر، توسط مادرخانومی.)
۴-۵-۱۳۹۳, ۰۹:۴۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از مادرخانومی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
monir jun, دیانا خوشگله, 1368Sheri, mamane.aryan, elhaam, niloofar00, مهرناز مامانی, گلسا 92, z.arghavani
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
123
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 376


محل سکونت : زیر سایه خدا
ارسال: #5
RE: نان فتیر(فطیر)
این دیگه کار خودمهhihفقط منه حافظه برتر یادم رفت از مغز و بافتش بعکسمVahidrk ولیYum2

[تصویر:  20140826120250_IMG_4430.JPG]
امضای الیسا جون

تا اطلاع ثانوی امضا ندارم
۴-۶-۱۳۹۳, ۱۱:۰۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از الیسا جون به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, niloofar00, luna, elhaam, kazemsoft, Atefe joon, مهرناز مامانی, mozhgan57

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 2476


محل سکونت : رشت
ارسال: #6
RE: نان فتیر(فطیر)
نونای خوشمزه من و مامانم(1782)
Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2

[تصویر:  20141025121523_DSC00118.jpg]

[تصویر:  20141025121638_DSC00121.jpg]
امضای elhaam
[تصویر:  sGhYp3.png]
۳-۸-۱۳۹۳, ۱۲:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از elhaam به دلیل این ارسال سپاس کرده.
monir jun, Galaxy, 1368Sheri, vidia, Atefe joon, niloofar00, گلن, گلسا 92, mamane.aryan, خواهر McQueen, سولی.میلی, سما خانم, mozhgan57, maryam_1, sargooOool, z.arghavani



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد