خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان فوکاچا (یتالیایی)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
نان فوکاچا (یتالیایی)
[تصویر:  20120129215142_italian-bread-focaccia-01.jpg]

مواد لازم :
آرد سبوس‌دار یک فنجان (160 گرم)
آرد سفید دوفنجان ( 320 گرم)
آب 140 گرم
آب برای حل کردن مخمر نان 40 گرم
خمیر مایه (مخمر نان) یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری سرصاف ( برای مخمر نان)
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
آویشن ( Thyme) و اکلیل کوهی (Rosemary) از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
روغن زیتون مقداری برای مالیدن روی سطح نان
طرز تهیه:
40 گرم آب را به درجه حرارت 40-50 درجه رسانده و مخمر نان و شکر را در آن خوب حل کرده و ده دقیقه استراحت می‌دهیم.
تا وقتی مخمر نان به عمل آید, 140 گرم آب را به حرارت 40-50 درجه رسانده و سپس آن‌را در ظرفی ریخته و روغن, نمک, پودرسیر, آویشن و رزماری و مخمر حل شده را در آن می‌ریزیم و آرد را هم به آن اضافه کرده و خمیر را ورز می‌دهیم. اگر متوجه شدید مقدار آب کم یا زیاد است می‌توانید مقداری آب یا آرد به آن اضافه کنید. برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به انگشتتان مقداری روغن به دستتان مالیده و خمیر را ورز دهید.
سپس خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و بصورت گلوله درآورید و در یک سینی که سطح آن را چرب کرده قرار دهید و پس از مالیدن مقداری روغن روی سطح خمیر با نایلن بپوشانید و در جای نسبتن گرم قرار داده تا خمیر پف کرده و ور بیآید. اگر هوای اشپزخانه سرد است می‌توانید قسمت پایین فر را برای یک دقیقه روشن کرده و پس از خاموش کردن , خمیر را در داخل فر قرار دهید. زمان ورآمدن خمیر بستگی به حرارت محیط و مخمر دارد پس هر 15 دقیقه آنرا چک کنید زمانی که حجم خمیر دوبرابر شد می‌توان گفت که خمیر آماده پخت است . خمیر را مدت نیم‌ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا سرد و سفت شود و راحت‌تر روی پارو پهن کنیم.
اگر می‌خواهید نان را روز بعد طبخ کنید حتمن باید خمیر را در یخچال قرار بدهید.
قسمت پایین فر را روی حرارت ماکزیمم تنظیم کنید و یک سینی را بصورت پشت و رو در قسمت پایین فر نزدیک شعله قرار دهید تا خوب داغ شود. می‌توانید از یک سنگ مرمر 50 در 50 سانتی‌متری هم استفاده کنید که نتیجه خیلی بهتر می‌شود.
شانه خمیر را در ظرف آرد قرار داده تا مقداری آرد به آن بچسبد و سپس روی یک تخته مدور نانپزی (پارو) خمیر را بصورت گرد روی آن پهن کنید. می‌توانید از تخته خردکردن سبزی هم استفاده کنید. ضخامت نان فوکاسیو دوبرابر نان تافتون است. سپس مقداری روغن زیتون روی سطح خمیر مالیده و چنگال می‌زنیم و آن‌را روی سینی داغ فر سُر می‌دهیم تا بپزد .
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۱۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۲۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از *sadaf* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, ایران دخت



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد