تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان قره قروتی
#1
نون قره قروتی خوشمزهYum2
ب اجازه مدیران محترم. لینک این نون بازنمیشد گفتم بهتره که یه تاپیک براش باز کنم
با خمیر پیتزایی که خودم درست کردم.

مواد لازم برا خمیر
1 پیمانه روغن مایه
1 پیمانه ماست
1 عدد تخم مرغ
یه قاشق غ سر صاف پکینگ پودر
یه قاشق غ سر صاف پودر خمیر مایه
کمی نمک
یک سوم پیمانه آب گرم
و آرد به اندازه لازم


پودر خمیر مایه رو با آب گرم مخلوط میکنیم و میذاریم تا عمل بیاد.
تخم مرغ رو با کمی نمک مخلوط میکنیم و کمی میزنیم .ماست و روغن ، خمیر مایه رو اضافه میکنیم و مختصری هم می زنیم. آرد الک شده را به همراه پکینگ پورد به موادمون اضافه میکنیم .تا جایی که خمیر به دست نچسبه.
روشو اول با نایلون میپوشونیم و بعد هم خوب میپیچیمش و میذاریم تا حجیم بشه.
.
این اندازه خمیر 4 الی 5 عدد اندازه پرتقال برامون در میاد.یا اگه خواستیم داخل قالب پای سیب بپزیم
فکر کنم دوازده تا بشه
برا داخل نون هامون هم از قره قروت و پیاز ریز خلالی شده وکمی شکر و کمی هم روغن جامد استفاده میکنیم.
و یا میتونیم پیاز را سرخ کنیم و بذاریم روغنش ببنده بعد برا داخل نون استفاده کنیم
گردو هم بریزن داخلش خیلی خوشمزه تر میشه
برا رومال نونها هم از زرده تخم مرغ و کنجد استفاده کنید

به روایت تصویر
[عکس: 20150525015358_20150219682.JPG]

[عکس: 20150525015442_20150219683.JPG]

[عکس: 20150525025348_20150219684.JPG]

[عکس: 20150525015552_20150219689.JPG]

[عکس: 20150525015721_20150224769.JPG]

[عکس: 20150525015813_20150224765.JPG]

یا به اینصورت. ببخشید از درستش عکس ندارم
[عکس: 20150525020721_20131104000415_20130810567.JPG]
[عکس: 20140728063137_20140727143612_20140424485.JPG]
پاسخ }
#2
[عکس: 20150528155039_IMG_3312.JPG][عکس: 20150528155124_IMG_3360.JPG]با قره قروت فراااوان،ولی باز شدن20
[img][عکس: tOUSp3.png][/img]



پاسخ }
#3
[عکس: 20150723011209_20150413093.JPG]
[عکس: 20140728063137_20140727143612_20140424485.JPG]
پاسخ }
#4
[عکس: 20150810115859_IMG_3340.JPG]چرا هیچکس جز منو مریم این نونو نمیپزه؟13حتما امتحان کنید...پشیمون نمیشیداااا12121212121212
[img][عکس: tOUSp3.png][/img]



پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[[عکس: 20150813180835_2015-08-2120.07.05.jpg][/img][عکس: 20150813180234_2015-08-2120.17.06-1.jpg][عکس: 20150813180303_2015-08-2120.17.17.jpg]

اینم نون قره قروتی من خمیرش روغن انداخته بود زیادی .گفتم خراب شد دیگه نمیشد تو دوستم فرم بدم گذاشتم قالب.بافت نونش خوب بود ولی من پیاز دوس ندارم واسه همین مغر نون رو دوس نداشتم.میتونستم تغیرش بدم نمیدونم چرا اینکارو نکردم..مرسی از مریم جون بابت آموزشش.تجربه جالبی بود8383

.فقط ی سوال:طعمش به ترشی میزنه یا شیرینی؟1010
خدا رو بخاطر وجود دوقلوهام شاکرم
پاسخ }
#6
خدارو شکر که بجز منو زهرا یکی دیگه هم این نونو درست کرد خخخ
Amila جان نوش جونتون83 مزه ش بستگی به قره قروتی داره که استفاده میکنی. که ترش باشه یا شیرین
که میتونی با کم و زیاد کردن شکر مزه شو باب میلت کنی. میتونی گردوی خرد شده بریزی
و نون من که پیازشو کمی سرخ کردم و پودر کاری و زیره هم تو پیازش ریختم . خیلییییییییی خوشمزه میشه.

[عکس: 20150824022127_20150527247.JPG]

[عکس: 20150824023050_20150527252.JPG]
[عکس: 20140728063137_20140727143612_20140424485.JPG]
پاسخ }
#7
منم درست کردم505050
یکم قره قروت داشتیم نمیدونستیم چیکارش کنیم تا این تاپیکو دیدم وفورا درستش کردم
وااایییی عجب خمیری داشت Dreamyeyesfنرم ولطیف و خوش قلق اصلا عالی بود از همه لحاظ مزه شم که عالللییی همینجوری خالی خالیم خوشمزه بود خداییش33
مرسی بابت آموزش عالی تون من که کلی تشویق شدم9090
ولی خیلی قره قروتش ترش بود چون مطمئن بودم مامانم نمیخوره اینی که برش زدم رو خیلی کم ریختم توش 20
مقدار خمیرشم خیلی زیاد بود بقیه شو واسه یه چیز دیگه استفاده کردم1616
[عکس: 20150830230158_DSC_0715.JPG]
[عکس: 20150830230423_DSC_0723.JPG]
[عکس: 20140918152906_siEqIo_480-Copy.jpg]
پاسخ }