تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان قندی
#1
مواد لازم:

آرد 400 گرم
شکر 150 گرم
روغن مایع 90 گرم
نمک میوه 1 ق چ
آب 80 میلی لیتر


روغن و شکر و آب رو در ظرفی بریزید و هم بزنید.بعد نمک میوه رو اضافه کنید و هم بزنید.وقتی کاملا مخلوط شدند آرد رو اضافه کنید.
خمیر رو ورز بدید تا کاملا یه دست بشه.
خمیر به دست اومده رو با وردنه نازک باز کنید و بعد با چنگال روش سوراخهایی ایجاد کنید و در آخر با برس زرده تخم مرغ بمالید.
سینی رو داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید حدود 30 دقیقه.(البته این زمان ممکنه کم یا زیاد بشه) وقتی روی نون ها در حال طلایی شدنه چند دقیقه گریل رو روشن کنید.
مدام چکش کنید تا نسوزه.

من با نصف مواد درست کردم.خیلی ترد و خوشمزه ست و البته راحت.
Yum2Yum2


[عکس: 20140520192035_ghandi01.jpg]

[عکس: 20140520192056_ghandi02.jpg]

[عکس: 20140520192120_ghandi03.jpg]

[عکس: 20140520192223_ghandi04.jpg]
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }
#2
(۳۰-۰۲-۱۳۹۳, ۰۶:۴۱ ب.ظ)spssanb نوشته:  
(۳۰-۰۲-۱۳۹۳, ۰۶:۳۴ ب.ظ)saharr نوشته:  سلام الهام جون (1782)ببخشید نمک میوه چیه؟1 (49)

سحر جون فک کنم جوش شیرین باشه


نمک میوه یا fruit salt پودری سفید رنگ است که برای هوادهی کیک های کوچک مصرف میشود . ترکیبات آن شامل نشاسته و جوهر لیمو , بی کربنات سدیم، پیروفسفات و نیز آرد گندم به میزان خیلی کم است. نمک میوه را می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.


عزیزم تو این دستور نمک میوه حتما باید باشه و نمیشه حذفش کرد.تو دستور کیک یزدی هم نمک میوه هست که علاوه پوک کردن بافت کیک رو طعمش هم تاثیر میذارهFlowerysmile
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }
#3
مال یه روزی DreamyeyesfYum2

[عکس: 20140628142125_DSC09141.jpg]
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }
#4
بسیار خوشمزه بودDreamyeyesf
مرسی الهام جوون(1782)Flowerysmile
البته من رومال نکردمDunnof

[عکس: 20140820123057_130520158154.jpg]

[عکس: 20140820123151_130520158155.jpg]

[عکس: 20140820123335_130520158158.jpg]

[عکس: 20140820123359_130520158160.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
نان قندی خوشمزه Yum2Yum2 با دستور خوب الهام جون(1782)(1782)

[عکس: 20141007210734_IMG_6642.jpg]
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
#6
(۱۵-۰۷-۱۳۹۳, ۱۱:۰۱ ب.ظ)gole rose نوشته:  ببخشید یه سوال داشتم اگه نمک میوه نزنم خراب میشه 1 (49)
فروشگاه لوازم قنادی نزدیک نیست برم بخرم
یعنی اصلا نمیدونم کجاهست که بخرم
عطاریها میارن ؟Flowerysmile
عزیزم الهام جون تو ارسالهای بالاتر گفتن که حتما باید نمک میوه باشه چون تو طعمش تاثیر دارهFlowerysmileFlowerysmile
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
#7
اینم قندی من Yum2
پرررررر از کنجدش کردم hih

قبل پخت
[عکس: 20141217164410_IMG_20141205_185520_388.jpg]

بعد پخت

[عکس: 20141217164415_IMG_20141205_193132_737.jpg]
[عکس: 20141217164427_IMG_20141205_191445_962.jpg]
[عکس: 20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
پاسخ }
#8
(۱۰-۱۱-۱۳۹۳, ۰۸:۵۸ ق.ظ)Zahra_ba62@yahoo.com نوشته:  الهام جون نون قندی وانیل نمیخواد برای عطرش بعد مال نو چطور زرد رنگ شده

نه عزیزم نیازی به وانیل نداره...نمک میوه خودش به نون طعم میده...
رنگ زردش هم به خاطر رومال کردنش با زرده تخم مرغه.
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20150930224210_IMG-20150828-WA0024.jpg]
Flowerysmile
پاسخ }
#10
مدتها وبد میخاستم بپزمش..بس که تو بچگی ازش خاطره دارم با شیر وچایی می خوردمش...
من به این نون قندی پودر زنجبیل و میخک وکمی عرق هل افزودم وطعم خوبی گرفته بود...فقط چون زرده را برای رومال برداشتم سفیده اش زدم تو خمیر که باعث خشک شدن نون شد....به کسی نگید مقداری سرشیر داشتم اونم اضافه کردم
5 به به
[عکس: 20151029205647_IMG_0230.jpg]

این دومی نازک تر بود برشته شد اطرافش دور ریختم....10
[عکس: 20151029210301_IMG_0233.jpg]
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }