خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان مهویه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
329
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 848


محل سکونت :
ارسال: #1
نان مهویه
مهوه غذای سنتی منطقه لارستان وجنوب استان فارس است .مهوه لاری به صورت مایع و بسیار خوشمزه ،مقوی ودارای یُد فراوان است. -

مهوه خوب، خوش بو، رنگ آن زرد می باشد .در قدیم در داخل (خمره) ودر پشت بام قرار می دادند. . نانی که همراه با مهوه وروغن می خورند به «نون مهوه روغنی »معروف است

طرز تهیه مهویه لاری: مواد لازم : ماهی مُوتُو خشک ،(خردل)،نمک ، مقداری آب: طرز تهیه : اول ماهی«مُوتُو» خشک شده را درون خمره کرده با نمک و آب مخلوط نموده وبه «اومَهی » تبدیل می شود .مدت 20 تا 25 روز خمره را در جایی که آفتاب باشد می گذاریم بعد از این مدت ماهی را از خمره بیرون آورده و آن را درون صافی می ریزیم و به آن چنگ می زنیم تا حسابی له و خارهای آن گرفته شود بعد شیره اصلی ماهی که گرفته شد درون خمره می ریزیم . خردل را شیرین کرده(با نمک وآب چنگ می زنیم ودرون سینی ریخته ،در آفتاب قرار داده،تاخشک وشیرین شود )خردل را بو داده ونرم می کنیم وبه شیره درون ماهی اضافه می کنیم . خمره را در جایی که آفتاب باشد ،معمولا لاری ها در پشت بام قرار می دادند تا بوی خوب ورنگ آن زرد شودوبعد از 15 روز آماده ی خوردن می شود .[تصویر:  20130803161606_799199_orig-170x150.jpg] ماهی مُوتُو

[تصویر:  20130803161747_4563.jpg]
مایع مهویه

[تصویر:  20130803162126_DSC00019.JPG]خمیر ترش
[تصویر:  20130803162240_DSC00021.JPG]مایع مهویه رو همه جای خمیرمیزنیم ومیذاریم تا برشته بشه

[تصویر:  20130803162432_DSC00016.JPG]اینم آمادش خوشمزه ومقوی
۱۲-۵-۱۳۹۲, ۰۳:۲۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از گل گندم61 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
قاصدک اسمانی, monamona, بهار1365, مهرنوش طلا, negin.s, دختر شیرازی, صفورا20, پوپک20, niloofar00, ماهنيان, گلسان, سمیرااا



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد