تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان همبرگر
#1
[عکس: 99291.jpg]


مواد لازم :
خمیر مایه فوری 2 ق چ
تخم مرغ 2 عدد
اب 1 لیوان
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
پودر شکر نصف لیوان
نمک 2 ق غ
پودر بادام 1 ق م
ارد به اندازه کافی

طرز تهیه :
خمیر مایه رو توی یک لیوان اب ولرم خیس میکنیم و میگذاریم تا عمل بیاد.
بعد از اون تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و خمیر مایه عمل اومده رو روش میریزیم و با اضافه کردن ارد ورز میدیم و خمیری نرم مثل لاله گوش به دست میاریم و روشو با یه دستمال نمدار میپوشونیم و میاریمش تو یه جای گرم تا حجمش دو برابر بشه .
از خمیر اماده شده به اندازه کف دست برمیداریم و چونه یکنیم و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله کنار هم میچینیم . چون حجمشون زیاد میشه و به هم میچسبن .
.فر رو با 50 درجه گرم میکنیم .
یه دونه زرده تخم مرغ رو با چنگال میزنیم و با برس روی نونها میمالیم .
به مدت 2 دقیقه نون ها رو توی فر میگذاریم تا دوباره خمیر مایه عمل کنه و حجم نون ها دوبرابر بشه .

بعد از 25 دقیقه از تو فر در میاریم و این بار فر رو با 200 درجه روشن میکنیم و تا زمانی که روی نونها کاملا سرخ و طلایی بشه میپزیم .



[عکس: 99290.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2

[عکس: 97875.jpg]

مواد لازم :
ارد 1 کیلو
خمیر مایه فوری 2 ق غ
تخم مرغ 3 عدد
شکر 2 ق غ
کره 125 گرم
شیر ولرم 1 لیوان
اب ولرم 1 لیوان
نمک 1 ق غ
طرز تهیه :
ارد رو 2 بار الک میکنیم و تو ظرفی ک میخواهیم توش خمیر رو ورز بدیم میریزیم و وسطش رو گود میکنیم .
نصف لبوان اب ولرم رو با خمیر مایه وسط گودی ارد ریخته و با نوک انگشتامون اب و خمبرمایه رو قاطی میکنیم و کمی هم ارد برداشته و هم میزنیم تا کمی غلیظ بشه بعد روی این مخلوط رو با ارد های کنار ظرف میپوشونیم .
روشو با سفلون میپوشونیم . وقتی خمیر مایه عمل اومد و ارد روش ترک خورد وسطش رو باز میکنیم . دو تا تخم مرغ – کره – شکر و نمک رو اضافه میکنیم . کم کم شیر ولرم ونصف لیوان اب لرم رو هم اضافه میکنیم و ورز میدیم . تقریبا 10 دقیقه .
کف ظرف رو چرب مبکنبم و خمیرمون رو توش میزاریم و روش رو هم چرب مینیم و سفلون میکشیم و نیم ساعت میزاریم تو ی جای گرم تا استراحت بکنه .
خمیر رو روی سطح اردی یکی دو بار ورز میدیم و بعد از خمیر به اندازه یه گردو برمیداریم و گرد میکنیم . تقریبا 30 تا چونه در میاد
روش زرده تخم مرغ زده و تو فر از قبل گرم شده با 180 درجه میپزیم .
برای نرم شدن نون ها ظرف اب تو فر فراموش نشه .

[عکس: 97874.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
(۱۸-۰۸-۱۳۹۱, ۱۲:۵۴ ق.ظ)غزال70 نوشته:  سلام سیماجون چند تا سوال دارم.....Vahidrk

یکی اینکه چرا نونای من داخلش پوک نمیشه؟ خمیر و نپخته نیست ولی به سبکی نونای بیرون هم نمیشه نه فقط نون همبرگر همه ی نونام به سبکی نونای بیرون نمیشن....crying

دوم اینکه وقتی روی نون زرده ی تخم مرغ می زنم نون اماده شده به شدت بوی بد تخم مرغ میده.....Swear

سوم اینکه نونای شما خیلی براقه ولی برای من این طوری نیست...Dunnof

چراااااااا؟
حتما خمیر مایت خوب عمل نیومده و یا اینکه به اندازه کافی به خمیر استراحت نمیدی .و یا اینکه خمیرت رو خوب ورز نمیدی .

منم از بوی زرده خالی روی نون بدم میاد برای جلوگیری از این بو میتونی کمی زعفرون و خیلی کم شکر روی نون بزنی به همراه زرده البته .

عزیزم عکسهای حرفه ای روش کار میشه و با نون های طبیعی فرق دارن .


پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#4
[عکس: 20130619134512_f0e0e06fc06abb0ed06c1baf0cfa8cca.jpg]

مواد لازم:
300 گرم آرد ساده
300 گرم آرد نانوایی
180 گرم شیر
130 140 گرم آب ولرم
1 تخم مرغ
30 گرم کره
حدود 10 گرم نمک
25 گرم شکر
25 گرم مخمر

برای رومال:
شیر+زرده تخم مرغ یا روغن مایع و کنجد

طرز تهیه:
مایه خمیر رو همراه شکر و اب ولرم مخلوط کنین و 10 دقیقه کنار بزارین
سپس همه ی مواد رو با هم مخلوط کنین و خمیر بدست اومده رو ورز بدین و 45 دقیقه با پوشش کنار بزارین تا حجمش زیاد بشه

[عکس: 20130619135524_5d9d5f568653cb1f1fb9f415cbda6c68.jpg]

خمیر رو به 10 قسمت تقسیم کنین و روی خمیر رو کمی رومال بزنین و کنجد بپاشین و مجددا بزارین توی محیط گزم تا حجمش زیاد بشه

[عکس: 20130619135351_cc34db4442d3ef92200f763c5dfc91b5.jpg]

[عکس: 20130619135420_add9907a45decc75175fe8f3ba46d7e9.jpg]

[عکس: 20130619135548_1667eecdabfe09c15826bec9bc546426.jpg]

[عکس: 20130619135609_70b4380c4b48388d6dc4ff944c928709.jpg]

فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنین و خمیر رو 20تا25 دقیقه توی فر بزارین تا روی اون طلایی بشه
برای اینکه رطوبت نان حفظ بشه یک کاسه آب هم توی فر بزارین


[عکس: 20130619135725_49f50ca34004fd608ccf464b8d1ae5be.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
این هم یه دستور دیگه برای نان همبرگز ...
[عکس: 20130619140041_kjhhuijbvb.jpg]


مواد لازم:
1 فنجان آب ولرم
2 قاشق کره
1 عدد تخم مرغ بزرگ
3و½ فنجان آرد (یا کمتر)
2 قاشق شکر
1قاشق چای خوری نمک
1قاشق چای خوری مخمر



طرز تهیه:
مایه ی خمیر رو همراه شکر به آب ولرم اضافه کنین و مخلوط کنین بزارین تا فعال بشه
سپس همه ی مواد رو با هم مخلوط کنین و خمیر رو یک ساعت استراحت بدین
سپس یک گلوله از خمیر بردارین و روش کمی شیر یا روغن و کنجد بپاشین
فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنین و 15 دقیقه برای پخت به خمیر زمان بدید تا روی اون طلایی بشه




[عکس: 20130619135947_jl8yujkh.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#6
[عکس: 20130712164723_Homemade-Sesame-Seed-Hamb...Buns-7.jpg]

مواد لازم برای 12 عدد نان:
10 گرم مخمر خشک
1و1/3 پیمانه شیرگرم
1و½ قاشق چای خوری شکر
4 پیمانه آرد
1و¼ قاشق چای خوری نمک
1 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
4 قاشق غذاخوری کره
کره برای چرب کردن کاسه

روغن مایع برای روی نان
کنجد
کاسه اب برای داخل فر




طرز تهیه:
مخمر ، شیر گرم و 1و1/2 ق چ شکر رو با هم مخلوط کنین و 10 دقیقه کنار بزارین تا مخمر فعال بشه
آرد ، نمک و تخم مرغ هم زده رو به مخلوط مخمر اضافه کرده و خوب مخلوط کنین و کره رو اضافه و 8 دقیقه خوب ورز بدین (یاتوی همزن ایستاده بزارین تا خوب مخلوط بشه)

[عکس: 20130712165406_Homemade-Sesame-Seed-Hamb...Buns-2.jpg]

[عکس: 20130712165324_Homemade-Sesame-Seed-Hamb...Buns-3.jpg]

خمیرتون باید صاف و یکدست و لاستیکی باشه
کاسه رو با کره چرب کنین و خمیر رو توی کاسه بزارین و روی اون رو بپوشونین تا حجمش 2 برابر بشه(1/5 تا 2 ساعت)
*میتونین توی فر گرم ، اما خاموش بزارین ، یا توی فری که فقط چراغش روشن باشه با در بسته ، یا هرجاییکه گرم باشه*

[عکس: 20130712165225_Homemade-Sesame-Seed-Hamb...Buns-4.jpg]


خمیر رو رول کنین و به 12 قسمت تقسیم کنین

[عکس: 20130712165044_Homemade-Sesame-Seed-Hamb...Buns-5.jpg]

هر قسمت رو با دست گلوله کنین و توی سینی فر چرب شده با روغن مایع ، بچینین
مجددا خمیر رو توی فضای ازاد 1/5 ساعت بزارین بمونه تا تغییر حجم بده

[عکس: 20130712164843_Homemade-Sesame-Seed-Hamb...Buns-6.jpg]

فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنین
روی نونها رو کمی روغن مایع بزنین و کمی کنجد بپاشین
سینی فر رو همراه یک کاسه آب مدت 16-18 دقیقه توی فر بزارین تا بپزه و روی اون طلایی بشه

*اگه دوست دارین نون تون بزرگتر باشه به جای 12 تا به 8 قسمت تقسیم کنین*


[عکس: 20130712165504_Homemade-Hamburger-Buns-1.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#7
اینم نونهای نرم و خوشمزه من Dreamyeyesf

[عکس: 20130729141009_201307286649.jpg]

[عکس: 20130729141112_201307286651.jpg]

اینم از اضافه خمیر با قالب قلب درست کردمgag

[عکس: 20130729141357_201307286653.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#8
نون همبرگر با دستور اولYum2Yum2
[عکس: 20131120153450_30300.jpg]
[عکس: 20131120153647_20102.jpg]
Winking
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
(۰۵-۰۹-۱۳۹۲, ۱۱:۲۳ ق.ظ)m.n.nazemi نوشته:  (((.فر رو با 50 درجه گرم میکنیم .
یه دونه زرده تخم مرغ رو با چنگال میزنیم و با برس روی نونها میمالیم .
به مدت 2 دقیقه نون ها رو توی فر میگذاریم تا دوباره خمیر مایه عمل کنه و حجم نون ها دوبرابر بشه .

بعد از 25 دقیقه از تو فر در میاریم))))
Wavesmileسلام خانوما میشه این چند جمله بالایی را که تو دستور اول هست
کاملتر واسم توضیح بدین منم هنری یاد بگیرم یعنی چی که دو دقیقه داخل فر بعدش 25 دقیقهDunnof

یعنی فر رو با گرمای خیلی کم روشن کنین و خمیر نان رو 25 دقیقه توی فر بزارین تا بر اثر گرما حجمش دو برابر بشه
بعد دمای فر رو زیاد می کنیم( 180-200 درجه سانتیگراد) میزاریم تا نان بپزه تا زمانیکه روی اون طلایی بشه.


(۰۵-۰۹-۱۳۹۲, ۰۴:۱۴ ب.ظ)m.n.nazemi نوشته:  مرسی حتما باید اینکار انجام بشه؟من هواپز دارموو ماکرو فر ..باید با درجه کم تو این 25 مین روشن بمونه؟
Dunnof

بله با کمترین دما
یعنی فقط باید خمیر توی جای گرم بمونه تا حجمش دوبرابر بشه
نباید گرما زیاد باشه تا خمیر بپزه
میتونی کنار بخاری یا شومینه و ... هم بزاری
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#10
Yum2Yum2(1782)

[عکس: 20140209230241_-0127.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }