خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان همبرگر پلنگی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
نان همبرگر پلنگی
[تصویر:  20120717142258_1.jpg]


مواد لازم:


برای خمیر:

* 4.5 فنجان آرد
* 1.5 فنجان شیر گرم
* 1/2 فنجان آب گرم
* 3 قاشق غذا خوری روغن نباتی
* 2.5 قاشق شکر
* 2 قاشق چای خوری نمک
* 1.5 قاشق مخمر

مواد رومال پلنگی:

* 1 فنجان آب گرم
* 1 قاشق غذاخوری مخمر
* 1.5 قاشق شکر
* 1/2 قاشق چای خوری نمک
* 2 قاشق غذا خوری روغن نباتی
* 1.5 فنجان آرد برنج


روش تهیه:

- برای آماده سازی خمیر 4 فنجان آرد، شکر، نمک و مخمر در یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط میکنیم.
وسط مواد رو گود کنید و آب، شیر و روغن رو توی گودی بریزین
با نوک انگشت های دستتون کم کم از اطراف مواد خشک رو با مایع ها مخلوط کنید
اگه بعد از مخلوط شدن همه مواد هنوز خمیر شل بود کم کم آرد اضافه کنین تا جاییکه خمیر لطیفی بدست بیاد و بدست نچسبه
مراقب باشید بیش از حد آرد نریزین که خمیر سفت میشه و خوب پف نمیکنه

حالا دور ظرف رو با حوله بپوشونین و در جای گرمی قرار بدین تا خمیر به اصطلاح ور بیاد
تا زمانیکه حجم خمیر دوبرابر بشه مواد رومال رو آماده میکنیم:

در یک کاسه بزرگ برای آماده سازی دوغاب، آرد برنج، نمک، شکر و مخمر رو مخلوط کنین
آب ولرم و روغن رو اضافه کنین
دوغاب رو به مدت 10 دقیقه به حال خودش بذارین تا عمل بیاد


بعد از این مدت از خمیر به اندازه تخم مرغهای درشت جدا کرده و در سینی فر چرب شده با فاصله بچینین
از دوغاب رومال روی خمیر با قاشق بریزین بطوریکه قطری حدود نیم سانت داشته باشه تا بعد از پخت ترک ورداره و حالت پلنگی به خودش بگیره

سینی رو در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار بدین تا نون ها بپزه و خمیر روش ترک بخوره پلنگی بشه

این نون خوشمزه برای انواع ساندویچ و صبحانه و عصرونه مناسبه
نوش جان


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۷-۴-۱۳۹۱, ۰۳:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, niyayesh*, rafighi, niloofar00, 1368Sheri, مامان علی, mamanshamim, Atefe joon, mozhgan57
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: نان پلنگی
[تصویر:  20120724123027_DSC_0017wm3.jpg]


مواد لازم برای رومال پلنگی:
مخمر خشک فوری 2 قاشق چایخوری
آب گرم 1 فنجان
شکر 2 قاشق غذاخوری
روغن کانولا 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
آرد برنج 1 و 1/2 فنجان


برای خمیر نان:

مخمر خشک فعال 2 و 1/4قاشق چایخوری
آب گرم 1/2 فنجان
شیر گرم 1 فنجان
شکر 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
روغن نباتی یا روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 و 1/2 قاشق چایخوری
آرد 3 و 1/2 فنجان تا 4 فنجان

روش تهیه:

رومال:

تمام مواد تشکیل دهنده رومال رو در یک کاسه بزرگ با هم با همزن بزنین تا غلسظ بشه و قوام بیاد مثل غلظت زمانیکه شکر و تخم مرغ رو برای کیک میزنین
اگه مواد شل بود کمی آرد برنج و اگه شسفت بود کمی آب اضافه کنین
اجازه بدین 15 دقیقه استراحت کنه


برای خمیر نان:

در کاسه ای مخمر خشک، آب، شیر و شکر رو هم بزنید تا کاملا شکر و مخمر حل بشه
5 دقیقه کنار بگذارید تا مخمر فعال بشه و شروع بع کف کردن و بالا اومدن کنه

وقتی مخمر فعال شد اون رو به روغن گیاهی، نمک و 2 فنجان را آرد اضافه کنین و با انگشتتون شروع به هم زدن کنین تا خمیر بشه .
2 لیوان آرد باقی مونده رو کم کم اضافه و خمر رو ورز بدین تا جاییکه خمیر نرمی حاصل بشه کافیه و نیازی به همه آرد نیست
خمیر رو به کاسه ای که چرب کردیم انتقال میدیم تا یک ساعت یا بیشتر استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه

بعد از این مدل خمیر رو روی سطح ارد پاشی شده پهن میکنیو و به 6 قسمت مساوی تقسیم میکنیم
خمیر رو به شکل توپ در آورده و روی سینی کاغذ کشیده شده با فاصله قرار بدین و دوباره روی خمیر رو بپوشونین و 15 دقیقه دیگه استراحت بدین
تا خمیر رومال رو آماده کنین(در بالا طرز تهیه ش رو گفتیم)

بعد از طی ایم مدت و آماده سازی مواد رومال، از مواد رومال با برس روی خمیر هارو حسابی بپوشونین
دقت کنین اگه میزان رومال کم باشه بعلت نازک بودن مواد نتیجه مشخصی بدست نمیاد و اگه خیلی هم ضخیم باشه خوب ترک نمیخوره

بعد از رومال، نونهارو بالافاصله به فر که از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم شده منتقل کنین و در طبقه وسط به مدت 30 دقیقه اجازه پخت بدین تا زمانیکه نونها بپزه و روی خمیر ترک خورده و اطرافش کمی قهوه ای بشه
بعد از پخت نونهارو روی پایه خنک کننده بذارین تا کاملا خنک بشه
دقت کنین که روی این نون بدلیل رومال مخصوصش خشک و ترده


[تصویر:  20120724123245_DSC_0024wm.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۵-۱۳۹۱, ۰۲:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, niyayesh*, rafighi, mansore66, niloofar00, مامان علی, 1368Sheri, ladybird68, Atefe joon, mozhgan57, مینا 67
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #3
RE: نان پلنگی
گیسو جان
مواد رو از دستور اول گرفتم
ولی با توجه به نان هایی که قبلا درست کردم
از روش کار دوم هم استفاده کردم
[تصویر:  20120829204507_.jpg]
امضای )Mitra(
من معجزه می خوام خدا جون
۸-۶-۱۳۹۱, ۱۰:۱۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از )Mitra( به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, سمیه گلبانو, negin.s, پارانزیم, niyayesh*, rafighi, یاسی, mansore66, laleh joon, niloofar00, 162, 1368Sheri, مامان علی, Atefe joon, mozhgan57
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: نان پلنگی
UPFlowerysmile

[تصویر:  20130807115352_042.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۶-۵-۱۳۹۲, ۱۰:۵۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, niyayesh*, rafighi, یاسی, negin.s, پارانزیم, vidia, niloofar00, ماهگل, یکتا20, مامان علی, ladybird68, Atefe joon, گل گندم61, mozhgan57
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
290
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 2713


محل سکونت : ایران
ارسال: #5
RE: نان پلنگی
سلام منم نان پلنگی رو امتحان کردم که این شکلی شد چون میخواستم نانم زیاد خشک نشه ترجیح دادم روش زیاد سرخ نشه ولی خوشمزه وخوشگل شده بود ممنون از دوستان

[تصویر:  20130909121716_DSC01092408x306.jpg]

[تصویر:  20130909121851_DSC01091408x306.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-۶-۱۳۹۲ ۱۱:۲۱ صبح، توسط یکتا20.)
۱۸-۶-۱۳۹۲, ۱۱:۲۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از یکتا20 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, fatima.56, negin.s, McQueen, 1368Sheri, Galaxy, مامان علی, Atefe joon, گل گندم61, mozhgan57

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,012
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1402


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: نان پلنگی
[تصویر:  20131005104428_DSC00251.JPG]
۱۳-۷-۱۳۹۲, ۱۰:۵۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از مامان علی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, niloofar00, bahar2312, negin.s, 1368Sheri, Atefe joon, McQueen, گل گندم61, mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد