خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان هندی چپاتی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #1
نان هندی چپاتی
مواد لازم برای تهیه ی نان هندی چپاتی:

آرد کامل گندم – ۱ پیمانه

آرد معمولی – ۱ پیمانه

روغن زیتون – ۲ قاشق غذا خوری

نمک – مقداری

آب ولرم – ۳/۴ پیمانه

طرز تهیه ی نان هندی چپاتی:

آرد ها را با نمک مخلوط کنید و آب و روغن را به آن اضافه کنید، ورز دهید تا یک خمیر خوب و نرمی بدست آید. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه استراحت کند، بعد از خمیر گوله هایی جدا کنید و با وردنه و کمی آرد بازکنید. یک ماهی تابه بزرگ را داغ کنید بعد نان ها را در تابه بیندازید. وقتی یک طرفش لکه های قهوه ای به خودش گرفت طرف دیگر را برگردانید تا خوب پخته شود.

[تصویر:  20140131223606_13290562490_Persian30com.jpg]
علت ویرایش اپلود عکس
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ عصر، توسط mozhgan57.)
۲۶-۲-۱۳۹۱, ۰۲:۰۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از anna63 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
28
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 2


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: نان هندی چپاتی
من دوسال افریقای جنوبی زندگی میکردم هروقت میومدم ایران باخودم نون خشک میبردم بعدش که این نون رویادگرفتم کلی باهاش حال میکردم هرروزخودم نون میپزیدم hihمرسی که منوبردی به اونروزهاFlowerysmile
امضای بیتاجوون
هرگزتسلیم نشو...[font=Courier][/font]
۲۶-۲-۱۳۹۱, ۰۲:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد