خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 36 رای - 3.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان پارکر (Parker)

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
479
تاریخ عضویت:
Feb 2011
مدال ها

اعتبار: 347


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
Package_favorite  نان پارکر (Parker)
تاریخچه نان رول های پارکر برمیگرده به سال های جنگ جهانی اواخر قرن نوزدهم

آن زمان در خونه ها و محله ها زنان گروه هایی رو تشکیل میدادن تا علاوه بر کاستن

از بار دردها و رنج هاشون درآمدی هر چند اندک و همچنین لحظاتی شاد و آرام در

کنار هم رقم بزنند...

آنیتا زن جوانی بود که به تازگی ازدواج کرده بود و فرزندی هم نداشت، همسرش به

ماموریتی در آفریقا فرستاده شده بود، آنیتا به تنهایی روزگار میگذراند و در دانشگاه

شیکاگو روی پروژه ای مهم مشغول کار بود...

هر زمان که مناسبت یا جشنی به پا بود هر کدوم از همسایه ها غذا یا خوردنی رو

در حد توان و سلیقه خودشون آماده میکردن... آنیتای جوان همیشه با خودش نون های

خونگی میبرد که عطر فوق العاده و طعم دلنشینیش همه رو به وجد میاورد!

خلاصه... از همونجا بود که نون های آنیتا مورد پسند قرار گرفت و برای اولین بار

سال 1870 در هتل پارکر در بوستون آمریکا سرو شد و کم کم با همین نام در

رستوران ها و هتل های دیگه به فروش و شهرت رسید،

تا سال 1933 دستور نان رول های پارکر سکرت باقی موند تا اینکه ریس جمهور رزولت

دستور تهیه رو درخواست کرد و کم کم منتشر شد...

[عکس: 20120604203548_parker-house-1.jpg]

مواد لازم: ( 20 عدد رول)

خمیرمایه: 1.5 ق چ

شکر: 1.5 ق غ ... به 2 قسمت 0.5 و 1 ق غ تقسیم شود

آب گرم: 60 میلی لیتر

شیر جوشیده و به دمای محیط رسیده: 165 میلی لیتر

کره آب شده: 60 گرم (به دو قسمت 35 و 25 گرمی تقسیم شود)

آرد: 360 الی 400 گرم

نمک: حدود 1/2 ق غ


روش پخت:

0.5 ق غ شکر را در آب گرم حل کنید، خمیر مایه روش بریزید، 2 دور هم بزنید و

10 دقیقه کنار بذارید تا عمل بیاد...

شیر، بقیه شکر، 35 گرم کره آب شده را مخلوط و خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید،

آرد و نمک را با هم مخلوط و الک کنید،

1/3 از آرد را به مخلوط شیر و خمیرمایه اضافه و با سرعت پمتوسط همزن برقی یا

دستی مخلوط کنید، بقیه آرد را کم کم اضافه و همچنان به زدن اما با سرعت پایین

ادامه دهید... تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر از دیواره ور بیاد اما همچنان مرطوب

و چسبنده باشه،

روی سطح کار یا تخته یه کمی آرد الک کنید، خمیرو منتقل و حدود 10 دقیقه ورز

بدید...

کاسه بزرگی رو چرب کنید، خمیرو توش بذارید، روش پلاستیک بکشید، در جای

گرم قرار بدید تا 2 برابر بشه، 1 الی 1.5 ساعت طول میکشه...

حالا با مشت گره کرده روی کل خمیرو فشار بدید تا حبابا بترکه،

سطح کارو یه کم آرد پاشی کنید و خمیرو 5 دقیقه روش بذارید بمونه...

به کمک وردنه خمیرو به ضخامت 1.3 سانت باز کنید، با قالب گرد به قطر 7.5 سانت

و یا لیوان قالب بزنید، شکاف کم عمق مثل شکل روی هر دایره ایجاد کنید طوری که

شکاف از وسط و متقارن نباشه یعنی یک قسمت بزرگتر از قسمت دیگه باشه،

دور تا دور دایره رو با کره آب شده چرب کنید و قسمت بزرگتر رو روی قسمت کوچکتر

برگردونید، با انگشت قسمتی که روی هم اومده کمی فشار بدین تا مقداری نازک

بشه اما به قسمت لبه ها دست نزنید ها!





فرم نهایی هر کدوم شبیه لَب میشه!

سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید، کاغذو چرب کنید، رول ها رو با فاصله 2-3

سانت از هم توش بچینید، با مقداری کره آب شده کل سطحشونو چرب کنید، روشو

با دستمال آشپزخونه بپوشونید بذارید یک ربع 20 دقیقه بمونن

فرو با بالاترین دما روشن کنید تا کاملا داغ بشه مثل تنور

با باقیمانده کره آب شده یک دور دیگه روی نون ها بمالید، سینی رو در فر قرار بدید و

دما رو روی 220 درجه تنظیم کنید... نونا بپزن تا پفی و طلایی و خوشرنگ بشن


[عکس: 20120604203315_3507724525_9d3f5eef0f.jpg]

[عکس: 20120604203411_3507724811_7c90c21d04.jpg]

[عکس: 20120604203433_3508536220_41f145e031.jpg]

[عکس: 20120604203458_3508536478_a434e9bcef.jpg]

[عکس: 20120604203518_3507726031_7e39ddc878.jpg]

[عکس: 20120604203615_3507724237_228606d76b.jpg]

(آخرین تغییر در ارسال: 04-06-2012, 10:06 PM توسط Galaxy.)
27-03-2011, 04:17 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,105
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 5,644


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: نان پارکر (Parker)
بسيار ابري و خوشمزه
[عکس: 20140807205815_IMG_.jpg]
07-08-2014, 07:58 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,105
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 5,644


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: نان پارکر (Parker)
[عکس: 20141122031628_.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 22-11-2014, 03:18 AM توسط رها نبوی.)
22-11-2014, 03:17 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
Nov 2014
مدال ها

اعتبار: 83


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: نان پارکر (Parker)
طبق دستور بالا هست...
برای روالشم=زرده تخم مرغ-کمی گلاب-کمی پودر قند وکمی عسل...
[عکس: 20141128232810_IMG-20140819-WA0019.jpg]:flowerysmile:
(آخرین تغییر در ارسال: 28-11-2014, 11:33 PM توسط @مامان غزل@.)
28-11-2014, 11:32 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,105
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 5,644


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: نان پارکر (Parker)
[عکس: 20150207095816_.jpg]
07-02-2015, 09:58 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد