تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 36 رای - 3.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان پارکر (Parker)
#1
Package_favorite 
تاریخچه نان رول های پارکر برمیگرده به سال های جنگ جهانی اواخر قرن نوزدهم

آن زمان در خونه ها و محله ها زنان گروه هایی رو تشکیل میدادن تا علاوه بر کاستن

از بار دردها و رنج هاشون درآمدی هر چند اندک و همچنین لحظاتی شاد و آرام در

کنار هم رقم بزنند...

آنیتا زن جوانی بود که به تازگی ازدواج کرده بود و فرزندی هم نداشت، همسرش به

ماموریتی در آفریقا فرستاده شده بود، آنیتا به تنهایی روزگار میگذراند و در دانشگاه

شیکاگو روی پروژه ای مهم مشغول کار بود...

هر زمان که مناسبت یا جشنی به پا بود هر کدوم از همسایه ها غذا یا خوردنی رو

در حد توان و سلیقه خودشون آماده میکردن... آنیتای جوان همیشه با خودش نون های

خونگی میبرد که عطر فوق العاده و طعم دلنشینیش همه رو به وجد میاورد!

خلاصه... از همونجا بود که نون های آنیتا مورد پسند قرار گرفت و برای اولین بار

سال 1870 در هتل پارکر در بوستون آمریکا سرو شد و کم کم با همین نام در

رستوران ها و هتل های دیگه به فروش و شهرت رسید،

تا سال 1933 دستور نان رول های پارکر سکرت باقی موند تا اینکه ریس جمهور رزولت

دستور تهیه رو درخواست کرد و کم کم منتشر شد...

[عکس: 20120604203548_parker-house-1.jpg]

مواد لازم: ( 20 عدد رول)

خمیرمایه: 1.5 ق چ

شکر: 1.5 ق غ ... به 2 قسمت 0.5 و 1 ق غ تقسیم شود

آب گرم: 60 میلی لیتر

شیر جوشیده و به دمای محیط رسیده: 165 میلی لیتر

کره آب شده: 60 گرم (به دو قسمت 35 و 25 گرمی تقسیم شود)

آرد: 360 الی 400 گرم

نمک: حدود 1/2 ق غ


روش پخت:

0.5 ق غ شکر را در آب گرم حل کنید، خمیر مایه روش بریزید، 2 دور هم بزنید و

10 دقیقه کنار بذارید تا عمل بیاد...

شیر، بقیه شکر، 35 گرم کره آب شده را مخلوط و خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید،

آرد و نمک را با هم مخلوط و الک کنید،

1/3 از آرد را به مخلوط شیر و خمیرمایه اضافه و با سرعت پمتوسط همزن برقی یا

دستی مخلوط کنید، بقیه آرد را کم کم اضافه و همچنان به زدن اما با سرعت پایین

ادامه دهید... تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر از دیواره ور بیاد اما همچنان مرطوب

و چسبنده باشه،

روی سطح کار یا تخته یه کمی آرد الک کنید، خمیرو منتقل و حدود 10 دقیقه ورز

بدید...

کاسه بزرگی رو چرب کنید، خمیرو توش بذارید، روش پلاستیک بکشید، در جای

گرم قرار بدید تا 2 برابر بشه، 1 الی 1.5 ساعت طول میکشه...

حالا با مشت گره کرده روی کل خمیرو فشار بدید تا حبابا بترکه،

سطح کارو یه کم آرد پاشی کنید و خمیرو 5 دقیقه روش بذارید بمونه...

به کمک وردنه خمیرو به ضخامت 1.3 سانت باز کنید، با قالب گرد به قطر 7.5 سانت

و یا لیوان قالب بزنید، شکاف کم عمق مثل شکل روی هر دایره ایجاد کنید طوری که

شکاف از وسط و متقارن نباشه یعنی یک قسمت بزرگتر از قسمت دیگه باشه،

دور تا دور دایره رو با کره آب شده چرب کنید و قسمت بزرگتر رو روی قسمت کوچکتر

برگردونید، با انگشت قسمتی که روی هم اومده کمی فشار بدین تا مقداری نازک

بشه اما به قسمت لبه ها دست نزنید ها!





فرم نهایی هر کدوم شبیه لَب میشه!

سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید، کاغذو چرب کنید، رول ها رو با فاصله 2-3

سانت از هم توش بچینید، با مقداری کره آب شده کل سطحشونو چرب کنید، روشو

با دستمال آشپزخونه بپوشونید بذارید یک ربع 20 دقیقه بمونن

فرو با بالاترین دما روشن کنید تا کاملا داغ بشه مثل تنور

با باقیمانده کره آب شده یک دور دیگه روی نون ها بمالید، سینی رو در فر قرار بدید و

دما رو روی 220 درجه تنظیم کنید... نونا بپزن تا پفی و طلایی و خوشرنگ بشن


[عکس: 20120604203315_3507724525_9d3f5eef0f.jpg]

[عکس: 20120604203411_3507724811_7c90c21d04.jpg]

[عکس: 20120604203433_3508536220_41f145e031.jpg]

[عکس: 20120604203458_3508536478_a434e9bcef.jpg]

[عکس: 20120604203518_3507726031_7e39ddc878.jpg]

[عکس: 20120604203615_3507724237_228606d76b.jpg]

پاسخ }
#2
بسيار ابري و خوشمزه
[عکس: 20140807205815_IMG_.jpg]
خوشحال ميشم از فروشگاه ني ني هاي ايراني بازديد كنيد.83
لينك كانال تلگرام:
http://tlgrm.me/joinchat/Cfh5-D7SNu2WaypUh8IQbg
پاسخ }
#3
[عکس: 20141122031628_.jpg]
خوشحال ميشم از فروشگاه ني ني هاي ايراني بازديد كنيد.83
لينك كانال تلگرام:
http://tlgrm.me/joinchat/Cfh5-D7SNu2WaypUh8IQbg
پاسخ }
#4
طبق دستور بالا هست...
برای روالشم=زرده تخم مرغ-کمی گلاب-کمی پودر قند وکمی عسل...
[عکس: 20141128232810_IMG-20140819-WA0019.jpg]:flowerysmile:
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20150207095816_.jpg]
خوشحال ميشم از فروشگاه ني ني هاي ايراني بازديد كنيد.83
لينك كانال تلگرام:
http://tlgrm.me/joinchat/Cfh5-D7SNu2WaypUh8IQbg
پاسخ }