تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان پاسکا(نان +چیزکیک)
#1
پاسکا به معنی نان شکل دار هست . این نون در جشن عید پاک مسیحیان در کشورهای اروپای شرقی پخته میشه.
بیشتر در کشورهای رومانی -اکراین -اسلواکی- بلغارستان - لهستان و چند تا کشور دیگه اروپای شرقی رواج داره

گفته میشود این نون توسط دو تا از فرقه های مسیحیت Mennonite -Molokans به امریکا اورده شده.
در امریکا مسیحیان معتقد هستند که این نون از بهشت امده است.

مواد لازم:

خمیر مایه:2 قاشق چای خوری
شکر:1 قاشق چای خوری
شیر:1 پیمانه ولرم
ارد:1 و 1/4 پیمانه


تخم مرغ:1 عدد
کره : اب شده 1/4 پیمانه 56 گرم
رنده پوست پرتقال :1 قاشق چای خوری پر
نمک:1/2 قاشق چای خوری
وانیل:1 قاشق چای خوری
1/2 پیمانه شکر
ارد: 2 و 1/2 پیمانه + 1/2 پیمانه برای نیاز

برای چیز کیک داخل نون:
پنیر خامه ای:1 پیمانه
تخم مرغ:2 عدد
رنده پوست پرتقال: 1/2 قاشق چای خوری
وانیل:1 قاشق چای خوری
شکر:1/3 پیمانه
کشمش:1/4 پیمانه


برای روی کیک : 1 قاشق عسل + 1 قاشق شیر

خمیر مایه شکر شیر و ارد رو با هم مخلوط کنید بزارید به مدت 20 دقیقه بمونه. و کمی پف کنه.

تخم مرغ رو با چنگال هم بزنید همراه با شکر- کره اب شده خنک نمک -وانیل -رنده پوست پرتقال و ارد رو بریزید و مخلوط کنید .اگر خمیرتون خیلی چسباک بود اون نیم پیمانه ارد رو هم اضافه کنید و مخلوطش کنید تقریبا 15-20 دقیقه خمیر رو ورز بدید . وقتی به خمیر دست میزنیم نرم و خیلی کم چسبناک باید باشه . نباید حالت لاستیکی پیدا کنه . اگر خیلی چسبناک بود میتونید 1-2 قاشق دیگه ارد اضافش کنید .
توی عکس دقت کنید . وقتی خمیر رو به دست میگیریم میچسبه ولی وقتی خمیر از دستتون جدا میشه خیلی کم کم به دست میچسبه. خمیر باید در این حد باشه سفتش نکنید.
[عکس: 20140310204855_1.jpg]
[عکس: 20140310205036_2.jpg]
خمیر رو بزارید داخل کاسه بزرگی روش رو سلفون بکشید و با حوله و یا پتو بپوشانید بزارید یک جای گرم تا حجم خمیر 2 برابر بشه تقریبا به مدت 1 ساعت

بعد روی میز کار خیلی کم ارد بپاشید دستهاتون رو اردی کنید و بتکونید . خمیر رو به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.

یک قسمت خمیر رو بزارید کنار. از سه قسمت باقی مونده از هر کدوم اندازه یک گردو خمیر جدا کنید و به اون خمیری که گذاشتیم کنار اضافه کنید تا نسبت به این سه تا بزرگتر باشه.

سه تا خمیر کوچیک رو باریک و بلند باز کنید و مثل بافت مو ببافیدش.
داخل قالب 9 اینچی رو کره بمالید و ارد بپاشید و یا ته قالب یک کاغذ روغنی گرد ببرید بزارید .

خمیر بزرگتر رو داخل قالب باز کنید تا کف قالب رو بپوشونه.
حالا خمیر رو که بشکل گیسو بافتیمش میزاریم دور خمیری که داخل قالب پهن کردیم .

روی قالب رو با سلفون بپوشانید بزارید دوباره یک جای گرم تا دوباره حجم خمیر زیاد بشه. و پف کنه. تقریبا نیم ساعت الی 45 دقیقه کافی هست.

برای داخل خمیر چیز کیک :

پنیر روقبل از درست کردن خمیر از یخچال میزاریمش بیرون تا نرم بشه و با تخم مرغ و وانیل و پوست پرتقال و شکر خوب با همزن میزنیم تا یکدست بشه کشمش رواضافه میکنیم و داخل خمیر میریزیم.
[عکس: 20140310205122_3.jpg]
[عکس: 20140310205216_4.jpg]
[عکس: 20140310205251_5.jpg]
قالب رو میزاریم داخل فر که روی 370 درجه فارنهایت روشن کردیم به مدت 15 دقیقه بعد حرارت رو میزاریم روی 350 درجه فارنهایت به مدت 40-45 دقیقه تا وقتی روی نونمون طلایی بشه و بپزه

بعد نونمون رو میزاریم تا خوب خنک بشه عسل رو با شیر مخلوط میکنیم و روی نون میمالیم تا براق بشه
و بعد برش میدیم.
* نکته: اگر نونتون رو به اندازه کافی بزارید ور بیاد و پف کنه بعد از پخت نونتون ترک نمیخوره و یکدست در میاد.
* به جای پنیر خامه ای از پنیر ریکوتا هم استفاده میشه.
[عکس: 20140310205400_6.jpg]
[عکس: 20140310205431_7.jpg]
منبع:http://www.yemalilar.com
Flowerysmile
پاسخ }
#2
اینو الان پختم خیلی عالی شد همه تعریف کردن دارم دومیشم میپزم.من از پنیر ماسکارپونه استفاده کردمYum2
[عکس: 20140310205735_IMG_1966.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
#3
اینم دومیش.اون تیکه برش خورده نون اولیه.هنوز شیر عسل رومالشو نزده بودم
[عکس: 20140311160403_IMG_1972.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
#4
اینم نون پاسکا بدون چیزکیک.روشو شیرعسلی مالیدم
[عکس: 20140313134020_IMG_1975.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
به جرات میتونم بگم بی نظیر ترین نونی بود که در عمرم خوردم Yum2
ممنون هدا جان(1782)
من از پنیر ماسکارپونه و خامه استفاده کردم Yum2شکلشم زشته چون خودمم نفهمیدم چیکارش کردم آخر سرم از مواد پنیریش اضافه اومد منم یه حالی بهش دادم همه رو ریختم روش شد این برشته جانYum2Yum2

[عکس: 20140518023550_IMG__.jpg]

[عکس: 20140518024150_IMG__.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#6
بازم Yum2Yum2Yum2
خمیرو باز کردم ماسکارپونه و شکر ریختم روش و رول کردم
رومال هم یادم رفت بزنم hih
[عکس: 20140702010849_IMG_3297.jpg]

[عکس: 20140702011200_IMG_3321.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#7
خیلی عاااالی و خوشمزه.ممنون دوست عزیز بابت دستور خوشمزتFlowerysmile

[عکس: 20140826132647_DSC_0074.jpg]


[عکس: 20140826134154_DSC_0079.jpg]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
#8
خیلی دوسش داشتم ,من به جای کشمش پر گردوش کردمYum2Yum2 ممنون(1782)

بعداز خروج از فر
[عکس: 20140902140731_090620141305.jpg]

بعد از تست یادم افتاد رومال نزدم hih
خداییش قیافش خیلی فرق کرد1 (49)
[عکس: 20140902140807_090620141315.jpg]
[عکس: 20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20141202211032_Untitled3.jpg]

[عکس: 20141202211607_Untitled5.jpg]
Flowerysmile
پاسخ }