خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان پاسکا(نان +چیزکیک)

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
544
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 3413


محل سکونت : اصفهان
ارسال: #1
نان پاسکا(نان +چیزکیک)
پاسکا به معنی نان شکل دار هست . این نون در جشن عید پاک مسیحیان در کشورهای اروپای شرقی پخته میشه.
بیشتر در کشورهای رومانی -اکراین -اسلواکی- بلغارستان - لهستان و چند تا کشور دیگه اروپای شرقی رواج داره

گفته میشود این نون توسط دو تا از فرقه های مسیحیت Mennonite -Molokans به امریکا اورده شده.
در امریکا مسیحیان معتقد هستند که این نون از بهشت امده است.

مواد لازم:

خمیر مایه:2 قاشق چای خوری
شکر:1 قاشق چای خوری
شیر:1 پیمانه ولرم
ارد:1 و 1/4 پیمانه


تخم مرغ:1 عدد
کره : اب شده 1/4 پیمانه 56 گرم
رنده پوست پرتقال :1 قاشق چای خوری پر
نمک:1/2 قاشق چای خوری
وانیل:1 قاشق چای خوری
1/2 پیمانه شکر
ارد: 2 و 1/2 پیمانه + 1/2 پیمانه برای نیاز

برای چیز کیک داخل نون:
پنیر خامه ای:1 پیمانه
تخم مرغ:2 عدد
رنده پوست پرتقال: 1/2 قاشق چای خوری
وانیل:1 قاشق چای خوری
شکر:1/3 پیمانه
کشمش:1/4 پیمانه


برای روی کیک : 1 قاشق عسل + 1 قاشق شیر

خمیر مایه شکر شیر و ارد رو با هم مخلوط کنید بزارید به مدت 20 دقیقه بمونه. و کمی پف کنه.

تخم مرغ رو با چنگال هم بزنید همراه با شکر- کره اب شده خنک نمک -وانیل -رنده پوست پرتقال و ارد رو بریزید و مخلوط کنید .اگر خمیرتون خیلی چسباک بود اون نیم پیمانه ارد رو هم اضافه کنید و مخلوطش کنید تقریبا 15-20 دقیقه خمیر رو ورز بدید . وقتی به خمیر دست میزنیم نرم و خیلی کم چسبناک باید باشه . نباید حالت لاستیکی پیدا کنه . اگر خیلی چسبناک بود میتونید 1-2 قاشق دیگه ارد اضافش کنید .
توی عکس دقت کنید . وقتی خمیر رو به دست میگیریم میچسبه ولی وقتی خمیر از دستتون جدا میشه خیلی کم کم به دست میچسبه. خمیر باید در این حد باشه سفتش نکنید.
[تصویر:  20140310204855_1.jpg]
[تصویر:  20140310205036_2.jpg]
خمیر رو بزارید داخل کاسه بزرگی روش رو سلفون بکشید و با حوله و یا پتو بپوشانید بزارید یک جای گرم تا حجم خمیر 2 برابر بشه تقریبا به مدت 1 ساعت

بعد روی میز کار خیلی کم ارد بپاشید دستهاتون رو اردی کنید و بتکونید . خمیر رو به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.

یک قسمت خمیر رو بزارید کنار. از سه قسمت باقی مونده از هر کدوم اندازه یک گردو خمیر جدا کنید و به اون خمیری که گذاشتیم کنار اضافه کنید تا نسبت به این سه تا بزرگتر باشه.

سه تا خمیر کوچیک رو باریک و بلند باز کنید و مثل بافت مو ببافیدش.
داخل قالب 9 اینچی رو کره بمالید و ارد بپاشید و یا ته قالب یک کاغذ روغنی گرد ببرید بزارید .

خمیر بزرگتر رو داخل قالب باز کنید تا کف قالب رو بپوشونه.
حالا خمیر رو که بشکل گیسو بافتیمش میزاریم دور خمیری که داخل قالب پهن کردیم .

روی قالب رو با سلفون بپوشانید بزارید دوباره یک جای گرم تا دوباره حجم خمیر زیاد بشه. و پف کنه. تقریبا نیم ساعت الی 45 دقیقه کافی هست.

برای داخل خمیر چیز کیک :

پنیر روقبل از درست کردن خمیر از یخچال میزاریمش بیرون تا نرم بشه و با تخم مرغ و وانیل و پوست پرتقال و شکر خوب با همزن میزنیم تا یکدست بشه کشمش رواضافه میکنیم و داخل خمیر میریزیم.
[تصویر:  20140310205122_3.jpg]
[تصویر:  20140310205216_4.jpg]
[تصویر:  20140310205251_5.jpg]
قالب رو میزاریم داخل فر که روی 370 درجه فارنهایت روشن کردیم به مدت 15 دقیقه بعد حرارت رو میزاریم روی 350 درجه فارنهایت به مدت 40-45 دقیقه تا وقتی روی نونمون طلایی بشه و بپزه

بعد نونمون رو میزاریم تا خوب خنک بشه عسل رو با شیر مخلوط میکنیم و روی نون میمالیم تا براق بشه
و بعد برش میدیم.
* نکته: اگر نونتون رو به اندازه کافی بزارید ور بیاد و پف کنه بعد از پخت نونتون ترک نمیخوره و یکدست در میاد.
* به جای پنیر خامه ای از پنیر ریکوتا هم استفاده میشه.
[تصویر:  20140310205400_6.jpg]
[تصویر:  20140310205431_7.jpg]
منبع:http://www.yemalilar.com
امضای hoda-gh
Flowerysmile
۱۹-۱۲-۱۳۹۲, ۰۸:۵۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از hoda-gh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامي اروين, مدیون مهرت, 1368Sheri, niloofar00, elipari, گلسا90, mozhgan57, elhaam, سمیرا مامان شهاب, حامی-ترانه, tara135
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
544
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 3413


محل سکونت : اصفهان
ارسال: #2
RE: نان پاسکا(نان +چیزکیک)
اینو الان پختم خیلی عالی شد همه تعریف کردن دارم دومیشم میپزم.من از پنیر ماسکارپونه استفاده کردمYum2
[تصویر:  20140310205735_IMG_1966.JPG]
امضای hoda-gh
Flowerysmile
۱۹-۱۲-۱۳۹۲, ۰۸:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از hoda-gh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
تپراک, elhaam, مامي اروين, Galaxy, مهرناز مامانی, 1368Sheri, قلب, niloofar00, حسنا, elipari, گلسا90, mozhgan57
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
544
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 3413


محل سکونت : اصفهان
ارسال: #3
RE: نان پاسکا(نان +چیزکیک)
اینم دومیش.اون تیکه برش خورده نون اولیه.هنوز شیر عسل رومالشو نزده بودم
[تصویر:  20140311160403_IMG_1972.JPG]
امضای hoda-gh
Flowerysmile
۲۰-۱۲-۱۳۹۲, ۰۴:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از hoda-gh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elhaam, nininananz, قلب, Galaxy, niloofar00, 1368Sheri, elipari, گلسا90, mozhgan57
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
544
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 3413


محل سکونت : اصفهان
ارسال: #4
RE: نان پاسکا(نان +چیزکیک)
اینم نون پاسکا بدون چیزکیک.روشو شیرعسلی مالیدم
[تصویر:  20140313134020_IMG_1975.JPG]
امضای hoda-gh
Flowerysmile
۲۲-۱۲-۱۳۹۲, ۰۱:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از hoda-gh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, 1368Sheri, niloofar00, قلب, vidia, elipari, نفس مامان, گلسا90
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: نان پاسکا(نان +چیزکیک)
به جرات میتونم بگم بی نظیر ترین نونی بود که در عمرم خوردم Yum2
ممنون هدا جان(1782)
من از پنیر ماسکارپونه و خامه استفاده کردم Yum2شکلشم زشته چون خودمم نفهمیدم چیکارش کردم آخر سرم از مواد پنیریش اضافه اومد منم یه حالی بهش دادم همه رو ریختم روش شد این برشته جانYum2Yum2

[تصویر:  20140518023550_IMG__.jpg]

[تصویر:  20140518024150_IMG__.jpg]
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۴-۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ صبح، توسط laleh joon.)
۲۸-۲-۱۳۹۳, ۰۱:۴۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vahidepoor, شقایق سرخ, حسنا, vidia, elipari, loyee_15, نفس مامان, niloofar00, گلسا90, hoda-gh, بی هنر, z.arghavani, ایران دخت, مهرناز مامانی, 1368Sheri, سمیرا مامان شهاب

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: نان پاسکا(نان +چیزکیک)
بازم Yum2Yum2Yum2
خمیرو باز کردم ماسکارپونه و شکر ریختم روش و رول کردم
رومال هم یادم رفت بزنم hih
[تصویر:  20140702010849_IMG_3297.jpg]

[تصویر:  20140702011200_IMG_3321.jpg]
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۱۱-۴-۱۳۹۳, ۱۲:۱۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kazemsoft, parza, shamim_13, elipari, شقایق سرخ, niloofar00, mosy, زهرا44, مهرناز مامانی, دختر شیرازی, hoda-gh, haidi, سمیرا مامان شهاب, 1368Sheri, سمیرااا, mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد