تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 49 رای - 2.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان پنجره ای
#1
مواد لازم:


۱-آرد سفید ۱ استکان معمولی (۷۵گرم)
۲-نشاسته ۱ استکان معمولی ( ۷۵گرم )
۳-تخم مرغ ۵ عدد
۴-گلاب ۳تا۴ قاشق سوپخوری



طرز تهیه:
نشاسته را در ظرفی میریزیم و گلاب را بتدریج داخل نشاسته می نمائیم و بهم می زنیم تا نشاسته خمیر گردد ولی زیاد نباید شل شود
بعد تخم مرغها را داخل نشاسته می شکنیم و بهم می زنیم و آرد را در آن می ریزیم و تمام مواد را مخلوط می کنیم و سپس مایه را از صافی رد می کنیم روغن فراوان را داغ می کنیم قالب مخصوص نان پنجره ای رادر روغن میگذاریم تا گرم شود ( نکته حساس در این مورد این شیرینی میزان گرمی قالب است که باید نه زیاد داغ باشد و نه زیاد سرد و این مشکل با تجربه یی اندک حل می شود )

قالب را در مایه می ریزیم باندازه ای که مایه تا سر قالب برسد و روی قالب را نگیرد بعد قالب را بلافاصله داخل روغن می زنیم و آنرا تکان می دهیم تا نان از قالب جدا شود
حرارت را ملایم می کنیم یک طرف نان که کمی برشته شد بر می گردانیم تا طرف دیگر نیز کمی برشته شود باید نانها خشک شود ولی رنگ آنها زیاد تغییر نکند
بعد نانها را وارونه در صافی می چینیم تا روغن زیادی آن گرفته شود وقتی کاملاً سرد شد دو طرف نان را کمی خاک قند که با کمی هل کوبیده مخلوط کرده ایم می پاشیم و در ظرفی می چینیم و روی آنرا کمی پسته چرخ کرده می ریزیم .


[عکس: 20111225091939_mmmmm.JPG]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
چون مواد نان پنجره ای که من درست میکنم فرق میکنه با اجازه گیسو جان میذارم

نان پنجره
آرد گنم 1پ
نشاسته ازنصف پ کمتر
شیریاآب 1پ
گلاب یا وانیل نصف پ
تخم مرغ 3عدد
روغن جامد بمقدار لازم
پودر قند 250گرم
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را شکسته و خوب هم میزنیم تا کف کنه
نشاسته را در گلاب حل میکنیم بعد از صافی رد میکنیم
آرد را در شیر حل میکنیم واز صافی رد میکنیم
سپس همه مواد بالا را باهم مخلوط میکنیم کمی هم خواستید میتوانید وانیل اضافه کنید
روغن را کنید و قالب مورد نظر را درون روغن قرار دهید سپس بیرون آورده ودرون مواد مون فرو میکنیم تا حدی که مواد تا لبه قالب بیاد زیاد فرو نکنید سپس تا روغن فرو ببرید و قالب را تکان بدید تامواد از قالب جدا شود پس از سرخ کردن دو طرف نان پنجره ها روی کاغذ روغنی قرار دهید بعد ازخنک شدن رویش پودر قند بپاشید نوش جان . نکته قابل توجه:(اگر موادمونغلیظ شد کمی شیر اضافه کنید اگر رقیق شد کمی آرد اضافه کنید.)
[عکس: 20120129194101_.JPG]

مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#3

[عکس: 20120602230704_DSC00183.JPG]

مواد لازم :
شاسته 120 گرم
شیر 250 میلی لیتر
تخم مرغ 3 عدد
پودر هل یا وانیل ( من وانیل ریختم )
ارد 150 گرم
روغن مایع سرخ کردنی

طرز تهیه :
نشاسته با شیر مخلوط میکنیم . تا نشاسته کاملا توی شیر حل بشه .
بعد تخم مرغ هامونو دونه دونه بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم .

حالا نوبت وانیل یا هل مون هستش اونم اضافه میکنیم .
بعد ارد رو کم کم به موادمون اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم .

مایه مون رو از صافی رد میکنیم تا صاف و یکدست بشه .
بعد روشو با سفلون میپوشونیم . من مثل ماست کاملا پوشوندم و میزاریم تا نیم ساعت بمونه .

بعد از اون تو یه قابلمه کوچک روغن رو داغ میکنیم و بعد قالب نون پنجره ایمون رو تو روغن داغ بعد تو مایه فرو کرده و بعد توی روغن داغ میزاریم .

قالب رو تکون میدیم تا شیرینی ازش جدا بشه .
نون های اماده شده مونو روی یه دستمال سفره تمیز میزاریم تا روغن اضافیش بره .
بعد روشونو با پودر شکر و در صورت تمایل هل تزیین کنین.

نکته : اگه مایه از قالب جدا نشد به این معنی هستش که قالب زیاد داغ شده hih
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#4
این هم نون پنجره هایی که من درست کردم . ترد و خوشمزه و آسون . این رو قبلا درست کرده بودم ولی چون تازه یاد گرفتم عکس بزارم . حالا میزارمش.

[عکس: 20120605150116_.jpg]
اعتماد مثل یه کاغذ صافه که وقتی مچاله بشه دیگه مثل اولش نمیشه
[عکس: 20120820221752_602656_2256546748498_65720282_n.jpg]
پاسخ }
#5
[عکس: 20120606171843_0458a5.jpg]
اینم از کار من برای بار اولFlowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
من با دستور پارانزیم عزیز و نکات طلاییه سیما جون 2رست کردم
فوق العاده شد خوش طعم خوش بو و ترد هر چی بگم کم گفتم ممنون Flowerysmile

[عکس: 20120619222140_SAM_7343.JPG]
پاسخ }
#7
[عکس: 20120620183422_240320121026.jpg]
پاسخ }
#8
اینم نون پنجرا ای های من واسه افطار امشب:

مرسی واقعا عالی بود

[عکس: 20120722154948_01052012921.jpg]
برای دردهایم نشانه می گذارم،
تا یادم بماند،کجا،دست خدا را رها کردم
!
پاسخ }
#9
اینم نان پنجره ای مامانم
نمی دونم چرا ایجوری شد!Dunnof
اما مزه اش عالی
   
پاسخ }
#10
[عکس: 20120821082540_DSC00103.JPG]
با دستور گیسو جون ولی فکر کنم 5 تا تخم مرغ زیاده
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...