تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 16 رای - 2.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان پنیری
#1
Package_favorite 
نان پنیری

نان پنیری با کمی پیازچه خوشمزه‌تر می‌شود

مواد لازم:

پنیر چدار: 4 پیمانه

پنیر موزارلا:‌ یک پیمانه

پیازچه خرد شده: به اندازه دلخواه

سس مایونز: 100 گرم

سیر: سه حبه کاملا خرد شده

کره نرم شده: 100 گرم

نان فرانسوی: یک عدد

طرز تهیه:

• ابتدا پنیر موزارلا و پنیر چدار و پیازچه‌ها را با همزن خوب با هم مخلوط کنید.

• سس مایونز را به مخلوط اضافه کنید و آن‌ها را هم بزنید.

• سیر و کره را درون ظرفی جداگانه تا حدی با هم مخلوط کنید که به صورت خامه درآیند.

• مخلوط سیر را به مخلوط پنیر اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• یک نان فرانسوی را از طول به دو نیم تقسیم کنید و مخلوط آماده شده را روی هر دو نیمه به طور یکنواخت پخش کنید.

• فر را از قبل گرم کنید و نان پنیری را به مدت 5- 4 دقیقه در آن حرارت دهید تا پنیر آن آب شود.[نان پنیر پفی]
[عکس: 20111020164542_cheesy_bread300.jpg]
منبع:hamshahrionline

excitedexcitedexcited

[عکس: 20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
پاسخ }
#2
[عکس: 97839.jpg]


نان رولتی زیتون و پنیری :
مواد لازم :
ارد 3.5 لیوان
ماست 2 ق غ
کره 3 ق غ
پکینگ پودر 1 ق غ
پنیر سفید 100 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
نمک
زیتون سبز


طرز تهیه :
ارد – نمک – پکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم . تو ظرفی که میخواهیم خمیر رو توش ورز بدیم ریخته و وسطش رو گود میکنیم .
ماست – کره – تخم مرغ – و پنیر سفید رنده شده رو وسط ارد ریخته و با نوک انگشتامون مواد خیس رو با هم مخلوط کرده و بعد به ارومی ارد رو از کناره ها برداشته و با بقیه مواد مخلوط کرده و خمیر رو ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاریم .

خمیر اماده شده رو روی سطح ارد پاشی شده نازک باز میکنیم . یک طرف خمیر رو زیتون میچینیم و پنیر پیتزا رنده شده رو به قسمت خمیر پاشیده و روش فلفل قرمز میریزیم .
بعد از قسمتی که زیتون ها رو چیدیم شروع به رول کردن میکنیم کمی به کناره خمیر اب میزنیم تا خمیر به هم بچسبه و باز نشه .
بعد به ضخامت 2-3 سانت برش میزنیم و تو سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندیم کنار هم چیده و روشن زرده تخم مرغ میمالیم . و تو فر گرم شده با 180 درجه سانتیگراد تا زمانی که روشون طلایی بشه میپزیم .

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
[عکس: 97235.jpg]

مواد لازم :
شیر ولرم 1 لیوان
ماست 1 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
نمک
خمیر مایه 11 گرم حدود 1 ق م
شکر 1 ق غ
تخم مرغ 1 عدد ( زرده را برای روی نون کنار میزاریم )
ارد به اندازه کافی
پنیرموزارلا برای وسط نون ها
کنجد سفید برای روی نون

طرز تهیه :
شیر – شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و 10 - 15 دقیقه صبر میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد .
سفیده تخم مرغ – ماست – نمک – روغن مایع را با هم مخلوط کرده هم میزنیم .
مخلوط شیری را به موادمون اضافه کرده ارد را کم کم اضافه کرده ورز میدیم تا خمیری نرم بست بیاریم .

[عکس: 97234.jpg]


روی خمیر را با دستمال نمداری پوشونده و 45 دقیقه بهش استراحت میدیم .
پنیر را خرد کرده و کنار میزاریم .

[عکس: 97233.jpg]

از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و به اندازه کف دستمون باز کرده و پنیر را وسط خمیر گذاشته و کناره های خمیر را روی هم اورده و میبندیم .

[عکس: 97232.JPG]
[عکس: 97231.JPG]
تو سینی فر چرب شده کنار هم میچینیم و با زرده تخم مرغ و کنجد روی نون ها رو تزیین کرده و میزاریم تا نیم ساعت دیگه استراحت بکنه .

[عکس: 97230.JPG]

و تو فر با 170 درجه تا زمانی که روی نونها کاملا طلایی و سرخ بشه میپزیم .

[عکس: 97229.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#4
اینم نان پنیری من خیلی کم دستیدم و روشو با تخم کتان تزیین کردم
بسیار خوشمزه مرسی سیما جونFlowerysmile
[عکس: 20130127122103_.jpg]
کم کم یاد خواهی گرفت که بوسه‌ها قرارداد نیستند و هدیه‌ها، معنی عهد و پیمان نمی‌دهند.
کم کم یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی
که محکم باشی پای هر خداحافظی
یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی


پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی