خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان پنیر پفی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #1
نان پنیر پفی
پنیر چدار و پودر آویشن، از جمله ترکیبات اصلی این نان خوشمزه هستند.

مواد لازم برای 12 عدد نان:

کره: 8 قاشق غذاخوری

آب: یک پیمانه

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

آرد: یک پیمانه

تخم‌مرغ: 4 عدد

پنیر رنده شده چدار: یک پیمانه

پودر آویشن: 2 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

• در یک قابلمه متوسط، آب، کره و نمک را روی حرارت زیاد، جوش بیاورید.

• حرارت را تا حد متوسط کم کرده، و یکدفعه تمام آرد را درون قابلمه بریزید و با سرعت آن را تا چند دقیقه هم زنید.

• قابلمه را از روی حرارت برداشته، بگذارید کمی خنک شود. در این میان خمیر را هم زنید تا به طور یکنواخت خنک شود.
• هر بار یک تخم‌مرغ به خمیر اضافه کرده، خوب هم بزنید تا کاملا جذب خمیر شود، سپس تخم‌مرغ بعدی را بریزید و همین کار را تا آخرین تخم‌مرغ انجام دهید.(برای اینکار می‌توانید از یک قاشق چوبی یا همزن برقی استفاده کنید).

• به مخلوط فوق، پنیر رنده شده، پودر آویشن و فلفل سیاه اضافه کنید.

• فر را از قبل روی دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.

• خمیر را به صورت توپ‌های کوچکی ( هرتوپ به اندازه یک قاشق غذاخوری سرپر) درآورده و هر کدام را به فاصله 2.5 از هم، روی کاغذ مخصوص پخت شیرینی، درون سینی فر قرار دهید.

• سینی را درون فر روی دمای 425 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه حرارت دهید، سپس دما را تا حد 350 درجه فارنهایت پایین آورده، به مدت 20- 15 دقیقه دیگر یا تا زمانی‌که نان‌ها پف کرده و طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ عصر، توسط Galaxy.)
۱-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از anna63 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: نان پنیر پفی

مواد لازم:

1 فنجان شیر سرد
1 فنجان روغن نباتی
1 فنجان آب
2 قاشق غذاخوریشکر
1 قاشق غذاخوری نمک
{2عدد زرده تخم مرغ برای رومال، یک عدد سفیده برای داخل خمیر }
1 ق س مخمر
آرد به مزان لازم
پنیر فتا و جعفری خرد شده برای داخل نون

آماده سازی:

مخمر رو همرا با شکر داخل نصف لیوان آب ولرم بریزین تا عمل بیاد
سایر مواد خمیر رو بجز آرد داخل کاسه گودی بریزین و مخمر عمل اومده رو بریزین و سطش و با نوک انگشت مخلوطش کنین و بعد کم کم آرد اضافه کنین و مخلوط کنین تا خمیر لطیفی حاصل بشه
خمیر رو بپوشونین و جای گرمی قرار بدین تا یک ساعت استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه

خمیر رو به گلوله هایی اندازه نارنگی تقسیم میکنیم و با وردنه به قطر یک سانت بازش میکنیم
از ترکیب پنیر و جعفری داخلش میذاریم و خمیر رو میبندیم و توی سینی فر کاغذ کشی شده میذاریم
روش خمیر رو با زرده تخم مرغ و سیاه دونه و کنجد میپوشونیم و داخل فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه میذاریم تا زمانیکه خمیر پف کنه و بپزه و روش طلایی تیره بشه


[تصویر:  20120813104648_kn.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۳-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد