خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان پيتا

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
نان پيتا
من این نونو خیلی دوست دارم خیلی خوشمزه میشه موقع پختش بوش تموم اشپزخونه رو میگیره .
شکلش هم خیلی خوشگله . مثل نون ساندویچ لازم نیست توشو خالی کنیم چون خودش به خاطر بافتش تو خالی میشه . فقط کافیه از وسط نصفش کنین و توشو با موادی که دوست دارین پر کنین .


[تصویر:  20120122210739_2.jpg]

اندازه ها رو هم با عکسشون میزارم تا تموم دوستان پیمانه ها رو ببینن و اینطوری کارشو راحت اشه برای درست کردن این نون :

مواد لازم :
خمیر مایه 2 ق چ
شکر 1 ق چ
نمک 1 ق چ

[تصویر:  20120122211258_3.jpg]

شیر ولرم یک و یک چهارم پیمانه
[تصویر:  20120122211409_4.jpg]

تخم مرغ 1 عدد
روغن زیتون 2 ق غ
اب یک چهارم پیمانه
ماست یک دوم پیمانه
ارد چهار و یک چهارم پیمانه( من نصف لیوان بیشتر ریختم )
[تصویر:  20120122211702_5.jpg]


طرز تهیه :
خمیر مایه - شکر و شیر ولرم رو با هم مخلوط میکنیم و روشو با یه دستمال نمدار میپوشونیم و به مدت 10 دقیقه میزاریم یه جای گرم بمونه تا عمل بیاد .

[تصویر:  20120122212205_6.jpg]

تو این فاصله ماست - تخم مرغ - روغن زیتون و اب رو با هم مخلوط میکنیم و هم میزنیم .
نمک و ارد رو هم با هم مخلوط میکنیم .

وقتی خمیر عمل اومد مخلوط ماست رو روی مایه خمیر میریزیم و هم میزنیم .
این مواد رو روی نمک و ارد میریزیم :
[تصویر:  20120122212458_7.jpg]

با دست شروع میکنیم کم کم به مخلوط کردن موادمون با هم .خمیرمون رو به مدت 10 دقیقه ورز میدیم . اخر سر خمیرمون کمی باید به دستامون بچسبه .
[تصویر:  20120122212819_8.jpg]

یه طرف دیگه رو کمی چرب میکنیم و خمیر مون رو توش میزاریم و به مدت 1 ساعت میزاریم یه جای گرم تا حجمش دو برابر بشه .خمیر رو روی سطحی که ارد پاشیدیم میزاریم .

[تصویر:  20120122213147_9.jpg]

از خمیر به اندازه یه دونه تخم مرغ بزرگ برمیداریم و چونه میکنیم . میتونین بزرگتر هم بردارین . من 18 تا چونه درست کردم با این مواد .
[تصویر:  20120122213503_10.jpg]

روی چونه ها یه دونه کاغذ روغنی میندازیم و روی کاغذ روغنی رو بایه دستمال نمدار میپوشونیم و میزاریم نیم ساعت بمونه .

ادامه دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ صبح، توسط sima.)
۳-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۰۶ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, mozhgan57, elipari
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: نان پیتا
بعد از نیم ساعت چونه هامون دونه دونه برمیداریم و روی سطحی که ارد پاشیدیم به قطر 12 سانت باز میکنیم .
توی عکس میبینین چه حباب های کوچیکی روی خمیر هستش . این حباب ها باعث میشن تا نونمون پف کنه و تو خالی باشه .

[تصویر:  20120122214433_11.jpg]

دوباره خمیر هامون روی کاغذ روغنی میزاریم . کاغذ روغنی رو به اندازه سینی فرتون ببرین و خمیر ها رو روش بچینین .
من 17 چونه داشتم یه کتغذ روغنی رو به چهار سمت تقسیم کردم و خمیر ها رو روی اونها گذاشتم تا موقع برداشتن احتمال چسبندگی به سینی از بین بره و در نتیجه شکل ظاهری نونها خوشگل باشه . من این تجربه رو خودم کسب نمودم .
[تصویر:  20120122214509_12.jpg]

بعد دوباره روشون کاغذ روغنی میندازیم و روشو با یه دستمال نمدار میپوشونیم و میزاریم تا نیم ساعت دیگه بمونه .

تو این فاصله فر رو با بالاترین درجه حرارت ممکنش روشن میکنیم و میزاریم گرم بشه .
بعد از نیم ساعت هر ورق کاغذ روغنی رو همراه با خمیرها روی سینی فر یا صفحه مشبک فلزی فرمون میاریم و به مدت 10 دقیقه میپزیم . تو فر خودتون شاهد پف کردن خمیر هاتون میشین .

اونایی که حتی پف نکردن مطمئن باشین تو خالی هستن . مثل این عکس:
[تصویر:  20120122214955_13.jpg]

میتونین توی این نون ها رو با مواد دلخواهتون پر کنین و ساندویچ درست کنین . این نونها توی کیسه فریزر تو یخچال چند روز تازه میمونن .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۳-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۲۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
)Mitra(, negin.s, mozhgan57, 162, حرير, aYa, بانوی شرقی99, اناهیتا81
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: نان پیتا
(۳۰-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ صبح)mamane kiana نوشته شده توسط:  

سیما جون احتیاج به ظرف آب داخل فر نیست؟؟؟

نه عزیزم لازم نیست
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۳۰-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۱۶ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: نان عربي يا پيتا
(۳۰-۳-۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ عصر)nanosh نوشته شده توسط:  سيما جون درجه فر موقع پخت چقدر باشه.در كدوم طبقه بذاريم.

تو این فاصله فر رو با بالاترین درجه حرارت ممکنش روشن میکنیم و میزاریم گرم بشه .
بعد از نیم ساعت هر ورق کاغذ روغنی رو همراه با خمیرها روی سینی فر یا صفحه مشبک فلزی فرمون میاریم و به مدت 10 دقیقه میپزیم . تو فر خودتون شاهد پف کردن خمیر هاتون میشین .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۳۰-۳-۱۳۹۱, ۰۲:۰۶ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: نان پيتا
[تصویر:  98642.JPG]


[تصویر:  98643.JPG]


[تصویر:  98644.JPG]


[تصویر:  98645.JPG]



[تصویر:  98646.JPG]


[تصویر:  98647.JPG]


[تصویر:  98648.JPG]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۸-۹-۱۳۹۱, ۱۰:۵۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Linda, NAHID.V, yasi12, Galaxy, zig.rat, مامان امیرعلی, ملاک, 1368Sheri, negin.s, saghi1367, nasrin1915, mozhgan57, niloofar00, aYa, بانوی شرقی99

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 998


محل سکونت : تبریز
ارسال: #6
RE: نان پيتا
منم این نونارو بادستورشف طیبه درست کردم....وقتی پف کردتوفرکلی ذوق کردم....ولی فقط دورش پف کرد...ولی بازراضی بودم برای دفعه ی اول بد نبود...به نظرتون چی باعث شده وسطش پف نکنه(البته دستورسیماجونو الان دیدم دفعه ی بعد بااین دستوردرست میکنم.سیماجون تو همون سینی فر بذاریم که اشکالی نداره؟

این توی فر اینجوری پف کرد
[تصویر:  20130408195137_1.jpg]
اینم بعد فر
[تصویر:  20130408195208_.jpg]
امضای zig.rat
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۱-۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ عصر، توسط zig.rat.)
۱۹-۱-۱۳۹۲, ۰۹:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از zig.rat به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam poyan, فرناز23, sima, mozhgan57, mahtabeeshgh



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد