تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان پيتا
#1
من این نونو خیلی دوست دارم خیلی خوشمزه میشه موقع پختش بوش تموم اشپزخونه رو میگیره .
شکلش هم خیلی خوشگله . مثل نون ساندویچ لازم نیست توشو خالی کنیم چون خودش به خاطر بافتش تو خالی میشه . فقط کافیه از وسط نصفش کنین و توشو با موادی که دوست دارین پر کنین .


[عکس: 20120122210739_2.jpg]

اندازه ها رو هم با عکسشون میزارم تا تموم دوستان پیمانه ها رو ببینن و اینطوری کارشو راحت اشه برای درست کردن این نون :

مواد لازم :
خمیر مایه 2 ق چ
شکر 1 ق چ
نمک 1 ق چ

[عکس: 20120122211258_3.jpg]

شیر ولرم یک و یک چهارم پیمانه
[عکس: 20120122211409_4.jpg]

تخم مرغ 1 عدد
روغن زیتون 2 ق غ
اب یک چهارم پیمانه
ماست یک دوم پیمانه
ارد چهار و یک چهارم پیمانه( من نصف لیوان بیشتر ریختم )
[عکس: 20120122211702_5.jpg]


طرز تهیه :
خمیر مایه - شکر و شیر ولرم رو با هم مخلوط میکنیم و روشو با یه دستمال نمدار میپوشونیم و به مدت 10 دقیقه میزاریم یه جای گرم بمونه تا عمل بیاد .

[عکس: 20120122212205_6.jpg]

تو این فاصله ماست - تخم مرغ - روغن زیتون و اب رو با هم مخلوط میکنیم و هم میزنیم .
نمک و ارد رو هم با هم مخلوط میکنیم .

وقتی خمیر عمل اومد مخلوط ماست رو روی مایه خمیر میریزیم و هم میزنیم .
این مواد رو روی نمک و ارد میریزیم :
[عکس: 20120122212458_7.jpg]

با دست شروع میکنیم کم کم به مخلوط کردن موادمون با هم .خمیرمون رو به مدت 10 دقیقه ورز میدیم . اخر سر خمیرمون کمی باید به دستامون بچسبه .
[عکس: 20120122212819_8.jpg]

یه طرف دیگه رو کمی چرب میکنیم و خمیر مون رو توش میزاریم و به مدت 1 ساعت میزاریم یه جای گرم تا حجمش دو برابر بشه .خمیر رو روی سطحی که ارد پاشیدیم میزاریم .

[عکس: 20120122213147_9.jpg]

از خمیر به اندازه یه دونه تخم مرغ بزرگ برمیداریم و چونه میکنیم . میتونین بزرگتر هم بردارین . من 18 تا چونه درست کردم با این مواد .
[عکس: 20120122213503_10.jpg]

روی چونه ها یه دونه کاغذ روغنی میندازیم و روی کاغذ روغنی رو بایه دستمال نمدار میپوشونیم و میزاریم نیم ساعت بمونه .

ادامه دارد



پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
بعد از نیم ساعت چونه هامون دونه دونه برمیداریم و روی سطحی که ارد پاشیدیم به قطر 12 سانت باز میکنیم .
توی عکس میبینین چه حباب های کوچیکی روی خمیر هستش . این حباب ها باعث میشن تا نونمون پف کنه و تو خالی باشه .

[عکس: 20120122214433_11.jpg]

دوباره خمیر هامون روی کاغذ روغنی میزاریم . کاغذ روغنی رو به اندازه سینی فرتون ببرین و خمیر ها رو روش بچینین .
من 17 چونه داشتم یه کتغذ روغنی رو به چهار سمت تقسیم کردم و خمیر ها رو روی اونها گذاشتم تا موقع برداشتن احتمال چسبندگی به سینی از بین بره و در نتیجه شکل ظاهری نونها خوشگل باشه . من این تجربه رو خودم کسب نمودم .
[عکس: 20120122214509_12.jpg]

بعد دوباره روشون کاغذ روغنی میندازیم و روشو با یه دستمال نمدار میپوشونیم و میزاریم تا نیم ساعت دیگه بمونه .

تو این فاصله فر رو با بالاترین درجه حرارت ممکنش روشن میکنیم و میزاریم گرم بشه .
بعد از نیم ساعت هر ورق کاغذ روغنی رو همراه با خمیرها روی سینی فر یا صفحه مشبک فلزی فرمون میاریم و به مدت 10 دقیقه میپزیم . تو فر خودتون شاهد پف کردن خمیر هاتون میشین .

اونایی که حتی پف نکردن مطمئن باشین تو خالی هستن . مثل این عکس:
[عکس: 20120122214955_13.jpg]

میتونین توی این نون ها رو با مواد دلخواهتون پر کنین و ساندویچ درست کنین . این نونها توی کیسه فریزر تو یخچال چند روز تازه میمونن .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
(۳۰-۰۳-۱۳۹۱, ۰۳:۲۹ ق.ظ)mamane kiana نوشته:  

سیما جون احتیاج به ظرف آب داخل فر نیست؟؟؟

نه عزیزم لازم نیست
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#4
(۳۰-۰۳-۱۳۹۱, ۱۲:۵۱ ب.ظ)nanosh نوشته:  سيما جون درجه فر موقع پخت چقدر باشه.در كدوم طبقه بذاريم.

تو این فاصله فر رو با بالاترین درجه حرارت ممکنش روشن میکنیم و میزاریم گرم بشه .
بعد از نیم ساعت هر ورق کاغذ روغنی رو همراه با خمیرها روی سینی فر یا صفحه مشبک فلزی فرمون میاریم و به مدت 10 دقیقه میپزیم . تو فر خودتون شاهد پف کردن خمیر هاتون میشین .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 98642.JPG]


[عکس: 98643.JPG]


[عکس: 98644.JPG]


[عکس: 98645.JPG]



[عکس: 98646.JPG]


[عکس: 98647.JPG]


[عکس: 98648.JPG]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#6
منم این نونارو بادستورشف طیبه درست کردم....وقتی پف کردتوفرکلی ذوق کردم....ولی فقط دورش پف کرد...ولی بازراضی بودم برای دفعه ی اول بد نبود...به نظرتون چی باعث شده وسطش پف نکنه(البته دستورسیماجونو الان دیدم دفعه ی بعد بااین دستوردرست میکنم.سیماجون تو همون سینی فر بذاریم که اشکالی نداره؟

این توی فر اینجوری پف کرد
[عکس: 20130408195137_1.jpg]
اینم بعد فر
[عکس: 20130408195208_.jpg]
پاسخ }
#7
[عکس: 20130417074517_7419192444_67008fc1c2_z.jpg]

من این دستور رو همین الان پیدا کردم ، ولی توش مایه خمیر به کارنرفته
نمیدونم با دستورای قبلی فرق داره یا نه ، به زودی امتحان میکنم خبر میدم Flowerysmile


موارد لازم:
آرد سفید 1 پیمانه
آب 1/4 پیمانه
شکر1/4 قاشق غذاخوری
نمک مقدار خیلی کم

طرز تهیه:
آرد ، شکر و نمک رو توی یک کاسه خوب با هم مخلوط کنید
1/4 فنجان آب رو اضافه کنید و با آرد مخلوط کتید

[عکس: 20130417074341_7419192806_096af9a6d7_z.jpg]

سپس آب رو کم کم (2 قاشق) اضافه کنید و خمیر رو ورز بدید تا به انسجام مورد نظر برسه
خمیر رو داخل نایلون پلاستیکی مدت 10 تا 15 دقیقه پوشش بدید
سپس خمیر رو رول کنید و به 6 تا 8 قسمت تقسیم کنید و به کمک وردنه

[عکس: 20130417074245_7419192918_a911edd1ee_z.jpg]

روی سطح آرد پاشی پهن کنید (دقت کنین که خیلی نازک یا کلفت نباشه)

[عکس: 20130417074227_7419192996_0ef0cc02e4_z.jpg]

روغن رو توی تابه داغ کنید (احتیاج به روغن زیاد دارین) و دو طرف نون رو داخل اون سرخ کنید تا کاملا طلایی بشه


[عکس: 20130417074204_7419193088_35384125c4_z.jpg]


[عکس: 20130417074812_7419192310_46be1b2bc6_z.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#8
این نان ها و همین الان پختم ف.ق العاده ست پیشنهاد میکنم حتما درست کنید از هو نونی که تا حالا پختم بهتر بودhihhihYum2Yum2
[عکس: 20130908184826_20130617405.jpg]
[عکس: 20130908184913_20130617408.jpg]
[عکس: 20130908184944_20130617412.jpg]
اللهم صل علی محمد وآل محمد
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
من با خمیر نان لواش درست کردم ، روی ساج .... کاریش نکردم خودش پف کرد و توش خالی شد
در اصل قصدم نون لواش بود که اینجوری شد1 (49)laf

[عکس: 20131015124054_201310137516.jpg]

[عکس: 20131015124317_201310137521.jpg]

[عکس: 20131015124134_201310137522.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#10
سلام دوستان من اين نون را به جاي فر داخل ماهي تابه رژيمي دو طرفه مي پزم خيلي عالي ميشه . فقط حتما ماهي تابه ضخيم باشه زير چدني تا نانها نسوزه ماهي تابه را از قبل گرم كنين ونان را داخل ماهي تابه بزاريد و درش رو ببنديد بعد از 30 ثانيه ماهي تابه را برگردانيد كمي صبر كنيدنان پف كرده خواهيد داشت .امتحان كنيد خوشتون مياد.
پاسخ }