خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امتیازات: 2.81
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان پيده با سبزيجات

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
نان پيده با سبزيجات
اين خمير بسيار لطيف و خوش طعم و مناسب برای تهيه انواع پيراشكی و همبر و با اضافه كردن شكر براي نانهای شيرين است .تفاوت اين خمير با ديگر خميرها روش آماده سازی خمير است .شما هم امتحان كنيد و نتيجه را ببينبد. البته به شرطی كه به دقت مراحل ساده و راحت كار را انجام دهيد.
مواد لازم:
آب يا شير گرم : ۳ پیمانه
مايه خمير: ۳ قاشق غذاخوری
شكر: ۳ قاشق غذاخوری
نمک : ۱ قاشق غذاخوری
روغن مايع : ۴/۱ پیمانه(كره ۵۰ گرم)
بهبود دهنده : ۲/۱ قاشق غذاخوری
آرد : به ميزان لازم
زرده و شکر و روغن برای رومال +کنجد و سیاه دانه
طرز تهيه : در ظرف مناسبي اول آرد را الک می كنيم (با ۴ پ آرد شروع كنيد). بعد مايه خمير و نمک و شكر را به آرد اضافه و اين مواد را كمی با هم مخلوط مي كنيم. حالا وسط آرد را گود كرده و ۱ پیمانه از اب گرم (شير) را وسط گودی آرد ريخته و كم كم با قاشق چوبی يا با دست آرد را با آب مخلوط می كنيم. يعني آردهايی كه نزديك آب هستند را به سمت آب می آوريم تا مايعی مثل فرنی درست شود.

حالا كمی از آرد داخل ظرف را بر داشته و روی اين مواد فرنی مانند می ريزيم كه پوشيده شود. در همين حد نه بيشتر . (اين كار مثل پوشاندن خمير با پارچه است). می گذاريم ۵ تا ۷ دقيقه بماند . بعد از اين مدت بهبود دهنده را روی آرد ريخته (پودر سفيد رنگی كه به بهتر شدن كيفيت نان كمک می كند و از هر جا كه آرد تهيه می كنيد هم می توانيد بخريد)

سپس ۲ پیمانه آب گرم باقيمانده را با روغن (كره)مخلوط كرده و روی مواد ريخته و آرام مواد را با هم مخلوط و در صورت نياز كم كم آرد اضافه مي كنيم. ممكن است تا ۲ پیمانه آرد اضافی هم نياز باشد. اما زياد آرد نزنيد. براي ورز دادن يا جمع كردن خمير بهترين كار اين است كه مرتب دستتان را در آرد فرو كنيد. به جای اينكه آرد اضافه كنيد اگر اين نكته را رعايت كنيد خمير بسيار لطيف می شود. خمير را خوب ورز دهيد و بعد آنرا جمع كرده و كف ظرفی كه گنجايش ۳ برابر شدن خمير را داشته باشد.
كمی آرد پاشيده و خمير را روی آن گذاشته و روی خمير را هم كمی آرد پاشيده و يک پلاستيک روی ظرف می كشيم و در جای گرم می گذاريم تا حجمش دو يا سه برابر شود. خمير كه آماده شد يک بار ديگر آن را جمع كرده و باز ۲۰ دقيقه می گذاريم بماند. حالا به هر شكل كه دوست داشتيم و با هر موادی كه خواستيم پر می كنيم. و در ظرف چرب شده گذاشته و در فر می پزیم تا روی نان طلایی شود(۳۰ تا ۴۰ دقیقه) در ضمن لبه های خمیر را کمی آب بزنید تا بهتر بچسبد.

می توان تعدادی را با اسفناج و پنیر و تعدا دی را هم با گوشت و هویج و کدوی پخته شده پر کرد.

برای رومال از ۲ زرده تخم مرغ + نصف قاشق غذا خوری شكر و ۱ قاشق چايخوری روغن و کنجد و سیاه دانه استفاده می كنيم.
از ابتدای شکل دادن خمیر فر را با دمای ۲۲۰درجه روشن کنید و پس از فر م دادن خمیر استراحت ندارد.
نکته: نزدن بهبود دهنده مشکلی ایجاد نمی کند.
نکته: یک کاسه آب در کف فر قرار دهید.
۱۶-۳-۱۳۹۰, ۰۶:۵۵ عصر
نقل قول
1 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد