خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان پُن جیک

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 358


محل سکونت : قلب همسری
ارسال: #1
نان پُن جیک
نان پُن جیک

مواد لازم:

شیر یا آب..........2/1 پیمانه
شکر.............50 گرم
کره نرم شده........50 گرم
تخم مرغ........1عدد
مایه خمیر......1ق چایخوری
بکینگ پادر.......1 و 2/1 ق چایخوری
نمک..........2/1 ق چایخوری
ارد...........350-370 گرم(کلا تا حدی که به دست نچسبد)

مواد کرم میانی:

شکر.......2/1 پیمانه
نشاسته ذرت.....1 ق سوپخوری
آرد........2 ق سوپخوری
شیر......1 پیمانه
زرده تخم مرغ.......1عدد
وانیل.......4/1 ق چایخوری


1. شیر و 1قاشق غذاخوری شکر و مایه خمیر را مخلوط کرده و جداگانه میگذاریم تا استراحت کنند تقریبا یک ربع.


2. در ظرفی شکر و کره نرم شده و تخم مرغ و نمک و بکینگ پادر را با هم مخلوط کرده و سپس مایه خمیر ور آمده را اضافه کرده و هم میزنیم.نهایتا آرد را کم کم اضافه میکنیم تا حدی ک خمیر به دست نچسبد و 7-8 دقیقه خوب ورز میدهیم.روی ظرف یک سلفون میکشیم و در جای گرمی به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت میگذاریم تا حجم آن دو برابر شود.


3. خمیر را یکم ورز میدهیم و به اندازه های 100 گرمی تقسیم میکنیم.سینی فر را چرب کرده و هر تکه خمیر را به شکل چونه های گرد در آورده و در سینی با فاصله میچینیم.روی خمیرها را میپوشانیم و 45 دقیقه دیگر استراحت میدهیم.


4. فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کرده وسینی را در طبقه وسط فر میگذاریم.بسته به دمای فر پخت نانها متفاوت خواهد بود.بعد از 10 دقیقه مرتب چک کنید که نسوزند. وقتی نانها دوبرابر شدن و پخته شدند و زیرشان طلایی شد،گریل را روشن کرده و میگذاریم تا طلایی شوند.


برای تهیه کرم میانی،شکر و آرد و نشاسته را مخلوط کرده و شیر سرد(یا آب) را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا هیچ گلوله ای باقی نماند.بعد زرده تخم مرغ را اضافه کرده (من اضافه نکردم) و خوب هم زده و روی حرارت ملایم میگذاریم تا کم کم غلیظ شود.مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد.غلظت آن از فرنی سفت تر باید باشد.کلا کرمی سفت و شیشه ای میشود.بعد از حرارت برداشته و وانیل و ترجیحا کمی کره به کرم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.کرم باید کاملا سرد شود.

وقتی نانها سرد شد،کنار انها را با چاقویی تیز شکاف داده و از کرم سرد میانش میگذاریم.و روی نانها را با پودر قند و نسکافه تزیین میکنیم.

عکس در راه هستFlowerysmile
12-09-2012, 05:11 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,105
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 5,644


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: نان پُن جیک
مشابه دستور بالا.البته از دفترhih
[عکس: 20140430093028_IMG__.jpg]
30-04-2014, 08:31 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: نان پُن جیک
بسیار سبک و خوشمزهFlowerysmile

[عکس: 20140501093801_100220157415.jpg][عکس: 20140501093820_100220157416.jpg][عکس: 20140501093847_100220157418.jpg]

[عکس: 20140501093908_100220157419.jpg][عکس: 20140501093927_100220157422.jpg]

[عکس: 20140501094041_100220157430.jpg]

[عکس: 20140501094131_100220157432.jpg]
01-05-2014, 08:44 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 7,146


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #4
RE: نان پُن جیک
نان پن جیک بی نهااااااااااااااااااااااااااااایت خوشمزه 3
بنظرم برای تغذیه بچه ها تو مدرسه عالیه،مخصوصا مزیتش اینه که سرخ کردنی نیست و بعنوان پیراشکی بچه ها میخورن27

[عکس: 20150804134526_p1.jpg]

[عکس: 20150804134802_p2.jpg]

[عکس: 20150804135028_p3.jpg]
04-08-2015, 12:53 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,166
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 6,438


محل سکونت : فومن
ارسال: #5
RE: نان پُن جیک
بسیار عالی بود من و همسری که خیلی دوست داشتیم33 پوریا جان استقبال نکرد ممنون برا دستورش27 خیلی خوشمزست
حتما درست کنید کدبانوهای گل

[عکس: 20150812115008_IMG_7253.jpg]
12-08-2015, 10:52 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
314
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 3,862


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: نان پُن جیک
Wavesmile
خیلی عالی بود مرسی ازدستورخوبشFlowerysmile...فقط نمیدونم چرا روی دوتا ازنونهام خییلی ترک خورد10

[عکس: 20150815095106_DSC_0071.JPG]
15-08-2015, 08:54 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
119
تاریخ عضویت:
Apr 2015
مدال ها

اعتبار: 531


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: نان پُن جیک
من با آرد سبوس دار درستیدم به خاطر همین یکم تیره است ولی خوشمزه شد 3
[عکس: 20160328212455_143161.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 28-03-2016, 10:52 PM توسط ahoojoon58@yahoo.com.)
28-03-2016, 08:29 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت : germany
ارسال: #8
RE: نان پُن جیک
ممنون ميشم رسپي پنچيك كه تو دفترتون دارين و عكسش رو اينجا گذاشتيد بذارين دوستم به نظرم كرمش كمي فرق داره
29-06-2016, 04:22 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
119
تاریخ عضویت:
Apr 2015
مدال ها

اعتبار: 531


محل سکونت :
ارسال: #9
RE: نان پُن جیک
سلام دوست عزیز من با دستورصفحه اول درست کردم ،کرمش هم با همین دستور بود.
30-06-2016, 01:35 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد