تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان پُن جیک
#1
نان پُن جیک

مواد لازم:

شیر یا آب..........2/1 پیمانه
شکر.............50 گرم
کره نرم شده........50 گرم
تخم مرغ........1عدد
مایه خمیر......1ق چایخوری
بکینگ پادر.......1 و 2/1 ق چایخوری
نمک..........2/1 ق چایخوری
ارد...........350-370 گرم(کلا تا حدی که به دست نچسبد)

مواد کرم میانی:

شکر.......2/1 پیمانه
نشاسته ذرت.....1 ق سوپخوری
آرد........2 ق سوپخوری
شیر......1 پیمانه
زرده تخم مرغ.......1عدد
وانیل.......4/1 ق چایخوری


1. شیر و 1قاشق غذاخوری شکر و مایه خمیر را مخلوط کرده و جداگانه میگذاریم تا استراحت کنند تقریبا یک ربع.


2. در ظرفی شکر و کره نرم شده و تخم مرغ و نمک و بکینگ پادر را با هم مخلوط کرده و سپس مایه خمیر ور آمده را اضافه کرده و هم میزنیم.نهایتا آرد را کم کم اضافه میکنیم تا حدی ک خمیر به دست نچسبد و 7-8 دقیقه خوب ورز میدهیم.روی ظرف یک سلفون میکشیم و در جای گرمی به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت میگذاریم تا حجم آن دو برابر شود.


3. خمیر را یکم ورز میدهیم و به اندازه های 100 گرمی تقسیم میکنیم.سینی فر را چرب کرده و هر تکه خمیر را به شکل چونه های گرد در آورده و در سینی با فاصله میچینیم.روی خمیرها را میپوشانیم و 45 دقیقه دیگر استراحت میدهیم.


4. فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کرده وسینی را در طبقه وسط فر میگذاریم.بسته به دمای فر پخت نانها متفاوت خواهد بود.بعد از 10 دقیقه مرتب چک کنید که نسوزند. وقتی نانها دوبرابر شدن و پخته شدند و زیرشان طلایی شد،گریل را روشن کرده و میگذاریم تا طلایی شوند.


برای تهیه کرم میانی،شکر و آرد و نشاسته را مخلوط کرده و شیر سرد(یا آب) را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا هیچ گلوله ای باقی نماند.بعد زرده تخم مرغ را اضافه کرده (من اضافه نکردم) و خوب هم زده و روی حرارت ملایم میگذاریم تا کم کم غلیظ شود.مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد.غلظت آن از فرنی سفت تر باید باشد.کلا کرمی سفت و شیشه ای میشود.بعد از حرارت برداشته و وانیل و ترجیحا کمی کره به کرم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.کرم باید کاملا سرد شود.

وقتی نانها سرد شد،کنار انها را با چاقویی تیز شکاف داده و از کرم سرد میانش میگذاریم.و روی نانها را با پودر قند و نسکافه تزیین میکنیم.

عکس در راه هستFlowerysmile
دوست دارم انقدر قدرت داشته باشم تا انچه در درون هستم را زندگی کنم
[عکس: qBcfp3.png]
پاسخ }
#2
مشابه دستور بالا.البته از دفترhih
[عکس: 20140430093028_IMG__.jpg]
پاسخ }
#3
بسیار سبک و خوشمزهFlowerysmile

[عکس: 20140501093801_100220157415.jpg][عکس: 20140501093820_100220157416.jpg][عکس: 20140501093847_100220157418.jpg]

[عکس: 20140501093908_100220157419.jpg][عکس: 20140501093927_100220157422.jpg]

[عکس: 20140501094041_100220157430.jpg]

[عکس: 20140501094131_100220157432.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#4
نان پن جیک بی نهااااااااااااااااااااااااااااایت خوشمزه 3
بنظرم برای تغذیه بچه ها تو مدرسه عالیه،مخصوصا مزیتش اینه که سرخ کردنی نیست و بعنوان پیراشکی بچه ها میخورن27

[عکس: 20150804134526_p1.jpg]

[عکس: 20150804134802_p2.jpg]

[عکس: 20150804135028_p3.jpg]
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
بسیار عالی بود من و همسری که خیلی دوست داشتیم33 پوریا جان استقبال نکرد ممنون برا دستورش27 خیلی خوشمزست
حتما درست کنید کدبانوهای گل

[عکس: 20150812115008_IMG_7253.jpg]
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
#6
Wavesmile
خیلی عالی بود مرسی ازدستورخوبشFlowerysmile...فقط نمیدونم چرا روی دوتا ازنونهام خییلی ترک خورد10

[عکس: 20150815095106_DSC_0071.JPG]
پاسخ }
#7
من با آرد سبوس دار درستیدم به خاطر همین یکم تیره است ولی خوشمزه شد 3
[عکس: 20160328212455_143161.jpg]
پاسخ }
#8
ممنون ميشم رسپي پنچيك كه تو دفترتون دارين و عكسش رو اينجا گذاشتيد بذارين دوستم به نظرم كرمش كمي فرق داره
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
سلام دوست عزیز من با دستورصفحه اول درست کردم ،کرمش هم با همین دستور بود.
پاسخ }