تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان پیاز کاراملی
#1
[عکس: 20140207212927_1880163003IMG_9061copy2.jpg]

مواد لازم برای پیاز کاراملی

پیاز درشت : 1 عدد ، ریز خرد شده
ساقه ی پیازچه (قسمت سفید پیازچه) : 1 دسته ، ریز خرد شده
روغن زیتون : 2 ق غ
نمک به مقدار لازم


مواد لازم برای خمیر

آرد : 4 پ
نمک : 1/2 ق چ
خمیر مایه تازه : 25 گرم
برگ پيازچه (قسمت سبز پیازچه) : 1 دسته ، ریز خرد شده
آب گرم : 250-300 میلی لیتر


طرز تهیه

1-توی یک ماهیتابه روی حرارت ملایم،پیاز و ساقه ی پیازچه را در روغن زیتون به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا سبک شود.سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا طلایی شوند.نمک بپاشید و کنار بگذارید تا سرد شود.
2-در یک کاسه بزرگ ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.خمیر مایه ی تازه را در آب حل کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید.همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید.مخلوط پیاز کاراملی و برگ پیازچه را به خمیر اضافه کرده و 10 دقیقه خوب ورز میدهیم تا خمیر فرم بگیرد.سپس روی خمیر را میپوشانیم و میگذاریم تا 1 ساعت استراحت کند و حجم آن دوبرابر شود.
3-فر را در دمای 240 درجه سانتگراد (470 درجه فارنهایت ) نیم ساعت قبل از پخت نان روشن میکنیم.خمیر نان را در قالب لوف میگذاریم و روی آن را به دلخواه کمی نمک و برگ خرد شده ی پیازچه میپاشیم.قالب را به همراه یک لیوان آب جوش به مدت 25-30 دقیقه در فر میگذاریم.بعد از پخت نان را از فر خارج کرده و روی توری سیمی بگزارید تا سرد شود.


[عکس: 20140207220831_346147067IMG_9080copy2.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }