خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 54 رأی - میانگین امتیازات: 3.76
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان چای

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 34


محل سکونت : همینجا
ارسال: #1
نان چای
یه شیرینی سنتی،ترد و خوشمزه... مناسب برای ایام عید و پذیرایی از مهمونای عزیزتون Loveshower
این شیرینی سنتی استان قزوین هست.

[تصویر:  20130201223316_mlmnblggohjlmnj1452.JPG]

موادلازم:

روغن جامد یا کره.............................1 پیمانه

پودر قند........................................1 پیمانه

ماست.........................................1 قاشق سوپخوری

بکینگ پودر....................................1/2 قاشق چایخوری

آرد سفید.....................................4 پیمانه

تخم مرغ.....................................2 عدد زرده و 1 عدد کامل

هل کوبیده.................................1 قاشق چایخوری

مواد برای تزئین

زرده ی تخم مرغ و کنجد

طرزتهیه:

فر رو روی 170 درجه ی سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه.

روغن رو کمی بزنید تا نرم بشه،پودر قند رو بهش اضافه کنید و خوب بزنید تا نرم و یکدست بشن و یکمی کرم رنگ.

تخم مرغها رو بهش اضافه کنید و باز مواد رو بزنید.

بکینگ پودر و ماست رو هم اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.

هل کوبیده رو هم اضافه کنید و بعد آرد رو.

*یه نکته،از اونجایی که جذب آرد ها با همدیگه یکی نیست.شما آرد رو کم کم اضافه کنید و هر وقت دیدین خمیر نرم و یکدستی شد و برا قالب زدن مناسبه دیگه آرد اضافه نکنید.(البته همون 4 پیمانه مناسب هست)

*یه نکته ی دیگه:خمیر رو زیاد ورز ندین که به روغن بیفته.

خمیر رو با وردنه روی سطح صافی به قطر تقریبا" 1 سانت باز کنید و قالب بزنید و بذارید داخل سینی فر.

*کف سینی فر رو کاغذ روغنی قرار بدین.

روی شیرینیها رو میتونید با زرده ی تخم مرغ و کنجد تزئین کنید.

*من سفیده هایی که از همین خمیر اضافه اومد رو با کمی زعفران مخلوط کردم و روی شیرینیها کشیدم و روش کنجد ریختم.

شیرینیهای خوشمزه و خوشگلتون رو بذارین طبقه ی وسط فر.

زمان پخت شیرینیهای من در دمای 170 درجه سانتیگراد دقیقا" 15 دقیقه بود.شاید برای شما بیشتر زمان ببره.

*و ازونجایی که دمای فرها با همدیگه یکسان نیست، پس مواظب باشید شیرینیهای ناز نازیتون نسوزه.
همینکه زیر شیرینی طلایی شد سینی محتوی شیرینی رو از فر خارج کنید.

*در ظرف در دار و در جای خشک و خنک نگهداری شود لطفا"

* این مقدار مواد حدودا" 120-130 عدد شیرینی بهتون میده.
امضای baroon
http://bahanesheydayi.blogfa.com

باران رحمت خدا همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۵-۱۳۹۴ ۰۵:۴۳ عصر، توسط Galaxy.)
۱۸-۱۲-۱۳۸۹, ۱۱:۱۱ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
21 کاربر از baroon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamimi, لبخندمن, پارانزیم, بی هنر, طاطا, elipari, Galaxy, 162, niloofar00, Atefe joon, padide 60, ovys, اسما حسینی, z.arghavani, mariyan, گلسا90, Afro, mozhgan57, 1368Sheri, hekmati009, ZOHRE.COM
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
30
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 28


محل سکونت : قزوین
ارسال: #2
RE: نان چایی
[تصویر:  20130202092032_.jpg]
امضای باران _مهر
اهای کسی که منو توبدترین شرایط تنها گذاشتی
کلید قلبت دست من جامونده ....بیا پسش بگیر...مال خودت
۱۴-۱۱-۱۳۹۱, ۱۱:۵۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از باران _مهر به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hhaannii, shamimi, McQueen, پارانزیم, بی هنر, *sadaf*, elipari, 162, niloofar00, Atefe joon, قلب, faezeh.mi, z.arghavani, mariyan, گلسا90
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #3
RE: نان چایی
مرسی baroon جان.خوشمزه بود من نصفشو نسکافه زدم اونم خوب شدFlowerysmile

[تصویر:  20131006004226_DSC08325.JPG]
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۱۴-۷-۱۳۹۲, ۱۲:۴۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از *sadaf* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Linda, 1368Sheri, مهدیسا61, پارانزیم, بی هنر, mamane kiana, طاطا, N-M, elipari, Galaxy, 162, negin.s, niloofar00, Atefe joon, z.arghavani, mariyan, گلسا90, mozhgan57, hekmati009, vidia
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #4
RE: نان چایی
(۱۴-۷-۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ صبح)golbahar1358 نوشته شده توسط:  سلام من درست کردم اول فکر کردم خمیرش پخته نشده گذاشتم تو فر بمونه خشک شد چکار باید میکردم؟
روغن جامد لادن خوبه یا باید فپقنادی باشه؟
با اجازه ی baroon جون. من سینی که 15 دقیقه مونده بود آوردم بیرون بعد خنک شدن شیرینی نرمالی شده بو و پخته بود اما سینی که بیشتر گذاشتم بمونه تو فر خشک و بیسکوییتی شد. روغن لادن طلایی و کره ریختم (باهم یک پیمانه) طعمش خوب بود.
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۱۴-۷-۱۳۹۲, ۰۲:۲۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از *sadaf* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, elipari, Galaxy, 1368Sheri, negin.s, niloofar00, Atefe joon, طاطا, z.arghavani, mariyan, گلسا90, mozhgan57
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
76
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 287


محل سکونت : مشهد
ارسال: #5
RE: نان چایی
[تصویر:  20131022120333_0228.jpg]
امضای لبخندمن
۳۰-۷-۱۳۹۲, ۱۲:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از لبخندمن به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, 1368Sheri, negin.s, Atefe joon, Galaxy, maryam1352, padide 60, طاطا, پارانزیم, elipari, faezeh.mi, z.arghavani, mariyan, گلسا90

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
60
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 125


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #6
RE: نان چایی
Veiledsmile2اینم برا من که خیلی وقت پیش قبل آشنایی با خانوم گل درستیدمVeiledsmile2Dreamyeyesf1 (49)

[تصویر:  20140103020242_.jpg]
۱۳-۱۰-۱۳۹۲, ۰۲:۰۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از faezeh.mi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, مهرناز مامانی, McQueen, elipari, z.arghavani, mariyan, niloofar00, 1368Sheri, گلسا90



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد