خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان چرخشی نوتلا (Nutella Swirl Bread)

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
639
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 1,892


محل سکونت : شیراز
ارسال: #1
نان نوتلا
مواد لازم :

كره 113 گرم
وانيل 1 ق چ
شكر نصف ليوان
تخم مرغ 2 عدد
آرد سه چهارم ليوان
بيكينگ پودر نصف ق چ
نوتلا 4 ق غ یا هر شکلات صبحانه ی دیگر

تهیه

فر رو روي 160 درجه سانتيگراد قرار ميديم
قالب رو چرب كرده كاغذ روغني انداخته و چرب ميكنيم ( اول چرب ميكنيم كه بعد كاغذ به قالب بچسبه و تكون نخوره. از دو كاغذ عمود بر هم استفاده كنيد كه شكل نون تميز در بياد)
من از قالب "لوف پن" 22 در 7 سانت استفاده كردم. سايز قالب تو همين مايه ها باشه جواب ميده در غير اين صورت متناسب با سايز قالب مواد رو نصف يا دو برابر كنيد.

كره بايد نرم باشه
كره و شكر رو ميزنيم تا يكدست شه (می توانید از شکر کمتری استفاده کنید این دیگه بستگی به ذائقتون داره)Dunnof
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا كاملا مخلوط شه
آرد و بيكينگ پودر رو الک ميكنيم و در سه قسمت به مواد اضافه كرده هم ميزنيم تا يه كرم لطيف بدست بياد
حالا يك سوم مايه رو توي قالب ميريزيم.
بعد دو قاشق نوتلا روش ميماليم
و بعد يه لايه از مايه
و يه لايه ديگه نوتلا
و در انتها باقي مونده مايه رو روش ميريزيم و صافش ميكنيمYum2
خب حالا نون رو ميذاريم توي فر به مدت يك ساعت و ده دقيقه
به همین راحتیfak
پيشنهاد ميكنم بعد از 45 دقيقه مرتب نون رو تست كنيد كه زيادي توي فر نمونه. بعد اجازه بديد نون توي قالب سرد شه (ميدونم كار سختيه)

منبع : سایت آشپز سازی
اینم نون خودم که واقعا خوشمزست
به قول جناب همسری از کیک خوشمزه تره1 (49)

[عکس: 20121215091723_IMG_6401.jpg]
15-12-2012, 12:01 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
نان چرخشی نوتلا (Nutella Swirl Bread)
[عکس: 20130528071429_IMG_5387.JPG]

مواد لازم:
1 قاشق چای خوری پودر مایه خمیر فوری
1/2 پیمانه آب ولرم برای عمل آوردن مایه خمیر
1 و 1/2 پیمانه آب ولرم
1/2 قاشق غذا خوری نمک
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بی بو یا کره آب شده
4 و 1/2 پیمانه آرد سفید
1 شیشه شکلات نوتلا Nutella
تخم مرغ و پودر شکر برای رومال


روش تهیه:
مایه خمیر و آب ولرم رو مخلوط کنین وب ذارین کنار تا عمل بیاد
حالا بقیه آب ،نمک و روغن رو اضافه و مخلوط کنین
آرد رو کم کم اضافه کنین و هم بزنین و 10 دقیقه ورز بدین تا خمیرتون شکل بگیره
یک ساعت استراحت بدین
وقتی حجم خمیر دو برابر شد

نوتلا رو توی یه کاسه بریزین و 20 ثانیه تو ماکرویو قرار بدین تا گرم و شل بشه
خمیر رو کمی پهن کنین(نباید قطرش خیلی نازک بشه)
نوتلا رو روی سطح خمیر بمالین و خیلی شل رول کنین تا خمیر موقع پخت راحت باز بشه
این رول رو توی قالب لوف که کاغذ کشی و چرب شده بذارین و روشو با یه دستمال مرطوب بپوشونین وبذارین یک ساعت دیگه استراحت کنه و بعد روشو با تخم مرغ و پودر شکر رومال کنین و در فر از پیش گرم شده با دمای 220 درجه قرار بدین و بعد از 20 دقیقه دما رو به 190 درجه برسونین و اجازه بدین حدود 20 دقیقه هم با این دما بپزه تا روش برشته بشه
اجازه بدین نونتون خنک بشه بعد برش بزنین


[عکس: 20130528071443_IMG_5397.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
18-06-2013, 10:54 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #3
RE: نان چرخشی نوتلا (Nutella Swirl Bread)
نان نوتلا من Yum2
نمیدونم چرا خمیرم چسبنده شد.Hanghead..به خاطر همین یکم رول کردنش سخت بود.Consoling..دیگه رولش خوشجل نشد cryingHanghead
اینجا آماده رفتن در فر

[عکس: 20131006175519_IMAG0373.jpg]
[عکس: 20131006175602_IMAG0377.jpg]
[عکس: 20131006175631_IMAG0381.jpg]
[عکس: 20131006175716_IMAG0384.jpg]
06-10-2013, 06:00 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد