خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان چرخی رنگین کمان

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
نان چرخی رنگین کمان
[عکس: 20121206125946_GkkuaBrei.jpg]

مواد لازم:
4 عدد هویج
3 عدد خمیر یوفکا
300 گرم گوشت چرخ شده
2 عدد پیاز
250 گرم اسفناج
2 فنجان شیر
روغن
3 قاشق غذاخوری نمک
2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
1 پیمانه پنیر پارمزان
1 پیمانه گوجه خشک


روش تهیه:
هویجهارو رنده درشت بزنین و همراه با یک قاشق روغن در ماهی تابه تفت بدین تا زمانیکه تغییر رنگ شده و نرم بشه
در قابلمه ای جداگانه 3 قاشق غذاخوری روغن ریخته و نیمی از پیاز نگینی خرد شده رو با گوشت توش تفت بدین
در قبلمه دیگه ای نیمی دیگه از پیاز نگینی شده رو با 3 قاشق غذاخوری همراه با برگ اسفناج روغن تفت بدین تا نرم بشه
توی یه تابه دیگه کوجه های خشک رو با 3 قاشق روغن تفت بدین

یوفکا رو روی سطح صافی پهن کنین و هر کدوم رو به دو قسمت تقسیم کنین تا 6 خمیر داشته باشین
2 فنجان شیر رو در یک کاسه عمیق با نصف فنجان روغن مخلوط کنین و با قلمو سطح یوفکارو کاملا با این مواد بپوشونین
روی یکی از خمیر ها هویج تفت داده شده رو پهن کنین و کم کم خمیر رو لوله کنین و هر بار که خمیر رو مبپبچونین با قلمو خوب به شیر و روغن آغشته ش کنین
روی خمیر دیگه ترکیب گوشت رو بریزین و روی خمیر بعدی ترکیب اسفناج ، روی یکی ترکیب گوجه تفت داده شده و توی یکی پنیر پارمزان و همه رو مثل رول هویج رولش کنین
حالا این رولهارو توی یک دونه خمیر باقی مونده بذارین و خمیر رو رول کنین تا یه دایره داته باشین که توش 5 رنگ رول دارین

این رول بزرگ رو به قطر 2 سانت برش بزنین و دایره های رنگی بدست اومده رو توی سینین فر کاغذ روغنی انداخته بچینین روش کمی روغن بمالین و بذارین توی فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه تا خمیر پوفکا بپزه و طلایی بشه (حدود یک ربع)



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
15-12-2012, 11:38 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد