تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان کاترپیلار
#1
[عکس: 20130201155822_7809-gusenica-peciva_zoom.jpg]

مواد لازم:
2 دسی لیتر آب ولرم
55 گرم ماست
1 دسی لیتر روغن
20 گرم مایه خمیر فوری
1 قاشق غذا خوری شکر
1 قاشق چای خوری نمک
آرد به میزان لازم


روش تهیه:
آب گرم، مخمر و شکر رو مخلوط کنین و بذارین عمل بیاد
ماست، روغن، نمک و سپس آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد.
 حالا خمیر رو 50 بار محکم توی کاسه پرت کنین،این یه روش خوب وایه ور اومدن بهتر خمیره
حالا خمیر رو به 10 قسمت تقسیم کنین
هر خمیر رو با وردنه بصورت بیضی بطول 28 سانتی متر، عرض 10 سانتی متر باز کنین و مثل شکل شیارهایی در خمیر ایجاد کرده و رول کنین
این رولهارو در سینی فر با سه چهار سانت فاصله نزدیک هم بچینین(حین پخت خودشون بهم میچسبن ) و روشو بپوشونین تا یک ساعت استراحت کنه

بعد در فر از قبل پرم شده با دمای 200 درجه قرار بدین تا نونها پف کنن و خوب بپزن


[عکس: 20130201155721_7809-gusenica-peciva-1.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
من عاشق شکل و بافت پنبه ای این نون شدم
و درستش کردم
ولی متاسفانه دفرمه شد Dunnof
این اولین نونی هست که بد گل میشه
گیسو جان (1782)دستور دقیق تری از این نون نداری
ممنونت میشم
میزان اردش نامشخص هست
ولی طعم و مزه عالی داشت
با کره خیلی خوشمزهست
بازم ممنون دستور خوبت
من بازم تست می کنم
انشاالله دفعه های بعدی درست شه


[عکس: 20130417085759_DSC00079.JPG]
من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#3
[عکس: 20141122133737_IMG_4725-610x300.jpg]

مواد لازم

2 و 1/4 ق چ خمیر مایه خشک
1/4 پ آب گرم
1 پ شیر
4 ق غ کره
1 ق غ عسل
1 ق چ نمک
2 و 1/2 پ + 1/4 پ آرد
3 ق غ روغن زیتون
1 تخم مرغ
1 ق غ خامه یا شیر

طرز تهیه

1-خمیر مایه و آب گرم را در کاسه ای بزرگ بریزید و کمی مخلوط کنید و 15 دقیقه اجازه دهید تا خمیر مایه عمل بیاد.در این مدت کره را در شیر ریخته و روی حرارت خیلی کم بگذارید تا ذوب شود.بعد از 15 دقیقه که خمیر مایه عمل اومد،عسل ،نمک ، 2 و 1/2 پ آرد و مخلوط شیر و کره را به کاسه اضافه کنید.با سرعت متوسط خمیرزن مخلوط کنید.1/4 پ آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد سپس 7 دقیقه خمیر را ورز دهید.

[عکس: 20141122135139_IMG_4699-600x400.jpg]
[عکس: 20141122135202_IMG_4700-600x400.jpg]
[عکس: 20141122135225_IMG_4702-600x400.jpg]
[عکس: 20141122135246_IMG_4704-600x400.jpg]
[عکس: 20141122135307_IMG_4706-600x400.jpg]
[عکس: 20141122135327_IMG_4707-600x400.jpg]
[عکس: 20141122135349_IMG_4708-600x400.jpg]
[عکس: 20141122135408_IMG_4709-600x400.jpg]

2-خمیر را به شکل گردی دربیارید و دوباره توی کاسه بگذارید.با روغن زیتون دورتا دور کاسه و روی خمیر را آغشته کنید.سپس با حوله ی تمیز روی ظرف را بپوشانید و بگذارید تا 2 ساعت استراحت کند.

[عکس: 20141122135431_IMG_4710-600x400.jpg]

3-پف خمیر را با دست گرفته و خمیر را به تکه های یکسان تقسیم کنید و ابتدا به شکل رول در آورده و سپس رول ها را با دست گرد کنید.گوله ها را با فاصله از هم در سینی فر که کاغذ روغنی کشیدید،به شکل s بچینید و دوباره روی آنها را بپوشانید تا 30 دقیقه ی دیگر.سپس تخم مرغ و خامه یا شیر را با هم مخلوط کرده و روی نان ها را رومال کنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 20 دقیقه بگذارید

[عکس: 20141122135452_IMG_4711-600x400.jpg]
[عکس: 20141122135520_IMG_4712-600x400.jpg]
[عکس: 20141122135544_IMG_4713-600x400.jpg]
[عکس: 20141122135604_IMG_4715-600x400.jpg]
[عکس: 20141122135624_IMG_4717-600x400.jpg]
[عکس: 20141122135643_IMG_4716-600x400.jpg]
[عکس: 20141122135702_IMG_4720-600x400.jpg]
[عکس: 20141122135727_IMG_4721-600x400.jpg]
[عکس: 20141122135749_IMG_4724-600x400.jpg]
Flowerysmile
[عکس: 20141122135813_IMG_4729-e1356829593442-400x600.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }