تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان کروسان
#1
[عکس: 20130201122447_8142-kifle_zoom.jpg]


مواد لازم:
250 میلی لیتر شیر
250 میلی لیتر آب معدنی
50 گرم مایه خمیر فوری
2 قاشق غذا خوری شکر
2 قاشق چایخوری نمک
1 کیلوگرم آرد
150 میلی لیتر روغن

روش تهیه:
مایه خمیر رو در شیر ولرم و شکر حل کنین و بذارین تا عمل بیاد
بعد همه مواد خمیر رو با هم مخلوط و ورز بدین
خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و هر کدو به رو به شکل دایره با وردنه باز کنین
بعد به کمک نوک چاقو یا پیتزا بر به 6 تا مثلث تقسیم کنین
هر مثلث رو رول کنین و توی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندین بذارین

[عکس: 20130201122401_8142-kifle-1.jpg]

روی سینی رو با دستمال مرطوبی بپوشنین و بذارین نیم ساعت در جای گرمی استراحت کنه
فر رو با دمای 200 درجه گرم کنین و سینی رو به همراه یک کاسه آب به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت در فر قرار بدین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20140921120912_homemade-crescent-rolls.jpg]

زمان آماده سازی : 30 دقیقه + 1 ساعت برای استراحت
زمان پخت : 15 دقیقه
مقدار سرو : 32 رول کروسان


مواد لازم

آرد : 3 و 1/2 پ
خمیر مایه تازه : 25 گرم (یا خمیر مایه خشک : 2 و 1/4 ق چ یا خمیر مایه فوری : 2 ق چ)
آب گرم : 1/3 پ
شیر گرم : 3/4 پ
شکر : 1 و1/2 ق غ
تخم مرغ : 2 عدد
نمک : 1 ق چ
کره ( نرم شده) : 4 ق غ
کره (نرم شده) برای فیلینگ : 4-5 ق غ
کره (ذوب شده ) برای رومال : 1 و 1/2 ق غ


طرز تهیه

1-در یک کاسه ی بزرگ آرد ،نمک و شکر را با هم مخلوط کنید.خمیر مایه ی تازه را در آب گرم عمل بیارید و به مخلوط آرد اضافه کنید.تخم مرغ و شیر را اضافه کنید و همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید.کره را به مواد اضافه کنید و خمیر را ورز بدید تا نرم و یکدست شود.روی خمیر را با یک حوله ی گرم بپوشانید و بذارید تا 1 ساعت استراحت کنه تا حجمش دوبرابر بشه.
2-پف خمیر را با یک مشت بگیرید و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.خمیر ها را با وردنه روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با پشت قاشق کره نرم شده را روی آنها پخش کنید و سپس به صورت اسلایس پیتزا مثلثی برش دهید.
3-فر را بروی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.هر کدام از مثلث ها را از زاویه ی خارجی شروع به رول کنید و آنها را روی سینی فر که کاغذ روغنی کشیده اید ،بگذارید.سپس اجازه دهید تا 20 دقیقه ی دیگر استراحت کنند.حالا کره ی ذوب شده را روی آنها رومال کنید و آنها را در فر از پیش گرم شده به مدت 14-18 دقیقه بگذارید تا طلایی شوند.قبل از سرو اجازه دهید تا کروسان ها روی توری سیمی سرد شوند سپس سرو کنید.


نوش جانFlowerysmile

[عکس: 20140921123157_722971003homemade-crescent-rolls-2.jpg]

ترجمه و دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نان کروسان با مغز نوتلا 1368Sheri 6 6,051 ۳۰-۱۱-۱۳۹۴, ۰۵:۲۵ ب.ظ
آخرین ارسال: سمیرا مامان شهاب