خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان کروسان

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
نان کروسان
[تصویر:  20130201122447_8142-kifle_zoom.jpg]


مواد لازم:
250 میلی لیتر شیر
250 میلی لیتر آب معدنی
50 گرم مایه خمیر فوری
2 قاشق غذا خوری شکر
2 قاشق چایخوری نمک
1 کیلوگرم آرد
150 میلی لیتر روغن

روش تهیه:
مایه خمیر رو در شیر ولرم و شکر حل کنین و بذارین تا عمل بیاد
بعد همه مواد خمیر رو با هم مخلوط و ورز بدین
خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و هر کدو به رو به شکل دایره با وردنه باز کنین
بعد به کمک نوک چاقو یا پیتزا بر به 6 تا مثلث تقسیم کنین
هر مثلث رو رول کنین و توی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندین بذارین

[تصویر:  20130201122401_8142-kifle-1.jpg]

روی سینی رو با دستمال مرطوبی بپوشنین و بذارین نیم ساعت در جای گرمی استراحت کنه
فر رو با دمای 200 درجه گرم کنین و سینی رو به همراه یک کاسه آب به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت در فر قرار بدین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۰-۱۲-۱۳۹۱, ۱۲:۳۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان مهرانه, 1368Sheri, سمیه گلبانو, negin.s, elhamjoooon, z.arghavani, tannaz.m, MARYAMZAM, niloofar00, Atefe joon, elhaam, مهرناز مامانی
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #2
RE: نان کروسان
[تصویر:  20140921120912_homemade-crescent-rolls.jpg]

زمان آماده سازی : 30 دقیقه + 1 ساعت برای استراحت
زمان پخت : 15 دقیقه
مقدار سرو : 32 رول کروسان


مواد لازم

آرد : 3 و 1/2 پ
خمیر مایه تازه : 25 گرم (یا خمیر مایه خشک : 2 و 1/4 ق چ یا خمیر مایه فوری : 2 ق چ)
آب گرم : 1/3 پ
شیر گرم : 3/4 پ
شکر : 1 و1/2 ق غ
تخم مرغ : 2 عدد
نمک : 1 ق چ
کره ( نرم شده) : 4 ق غ
کره (نرم شده) برای فیلینگ : 4-5 ق غ
کره (ذوب شده ) برای رومال : 1 و 1/2 ق غ


طرز تهیه

1-در یک کاسه ی بزرگ آرد ،نمک و شکر را با هم مخلوط کنید.خمیر مایه ی تازه را در آب گرم عمل بیارید و به مخلوط آرد اضافه کنید.تخم مرغ و شیر را اضافه کنید و همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید.کره را به مواد اضافه کنید و خمیر را ورز بدید تا نرم و یکدست شود.روی خمیر را با یک حوله ی گرم بپوشانید و بذارید تا 1 ساعت استراحت کنه تا حجمش دوبرابر بشه.
2-پف خمیر را با یک مشت بگیرید و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.خمیر ها را با وردنه روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با پشت قاشق کره نرم شده را روی آنها پخش کنید و سپس به صورت اسلایس پیتزا مثلثی برش دهید.
3-فر را بروی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.هر کدام از مثلث ها را از زاویه ی خارجی شروع به رول کنید و آنها را روی سینی فر که کاغذ روغنی کشیده اید ،بگذارید.سپس اجازه دهید تا 20 دقیقه ی دیگر استراحت کنند.حالا کره ی ذوب شده را روی آنها رومال کنید و آنها را در فر از پیش گرم شده به مدت 14-18 دقیقه بگذارید تا طلایی شوند.قبل از سرو اجازه دهید تا کروسان ها روی توری سیمی سرد شوند سپس سرو کنید.


نوش جانFlowerysmile

[تصویر:  20140921123157_722971003homemade-crescent-rolls-2.jpg]

ترجمه و دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۳۰-۶-۱۳۹۳, ۱۱:۳۳ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vidia, Atefe joon, niloofar00, elhaam, sargooOool, مریم خانومی 1, مهرناز مامانی


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نان کروسان با مغز نوتلا 1368Sheri 6 5,161 ۳۰-۱۱-۱۳۹۴ ۰۵:۲۵ عصر
آخرین ارسال: سمیرا مامان شهاب


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد