خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان کِشتا (گیلانی)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,166
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 6,438


محل سکونت : فومن
ارسال: #1
نان کِشتا (گیلانی)
نان کشتا یا ما که بهش میگیم خلفا نان من خیلی دوست دارم یکی از نون های خونگی گیلانی هاست من این نون رو هیشه چشمی درست می کنم ولی دیروز خونه مامان درست کردم وپیمانه زدم تا اگه شما خانوم گلا دوست داشتین درست کنید راحتتر بتونید درست کنید از تمام مراحلش عکس میزارم تا راحتتر باشه
مواد لازم:
ارد برنج5 پیمانه
ارد گندم2و 1/2 پیمانه
کدو حلوایی پخته و پوره شده3 پیمانه
نمک1قاشق چایخوری
پودر شنبلیله2قاشق غذاخوری سر خالی
شکر 5قاشق غذاخوری ولی اگه به کدوتون موقع پخت شکر زدین مقدارش رو کم کنید
و2/3 پیمانه ابی که کدو رو باهاش پختین
ابتدا همه مواد بجز اب کدو رو داخل یه ظرف بزرگ بریزین و خوب با هم مخلوط کنید
[عکس: 20131026103643_IMG_5248.jpg]
اینم پودر شنبلیله که میتونید از عطاری ها تهیه کنید
[عکس: 20131026103906_IMG_5247.jpg]
بعد از مخلوط کردن اگه خمیرتون سفت بود اب کدو رو کم کم اضافه کنید تا خمیری بدست بییاد که به دست نچسبه ووقتی انگشت توش فرو می کنید این شکلی باشه
[عکس: 20131026104219_IMG_5250.jpg]
بعد خمیرتون رو 3 ساعت استراحت بدین حجمش زیاد نمیشه این خمیر رو می تونید تا 3الی4روز تو یخچال نگه داری کنید و هر وقت خواستین نونتون رو درست کنید
[عکس: 20131026104531_IMG_5252.jpg]
بعد از استراحت قبل از پخت دوباره خمیر رو کمی ورز بدید یه کم حالت چسبندگی پیدا می کنه ایرادی نداره به دستاتون کمی ارد بزنید
[عکس: 20131026104745_IMG_5253.jpg]
بعد خمیر رو به چونه های متوسط تقسیم کنید نوناتون نباید خیلی بزگ بشه
[عکس: 20131026105011_IMG_5254.jpg]
بعد چونه ها رو توی یه ظرف که کفش صاف باشه و ارد پاشی شده پهن می کنیم این نون رو با دست پهن می کنند منم با دست پهن کردم ولی میتونید از وردنه هم استفاده کنید
[عکس: 20131026105324_IMG_5255.jpg]
بعد طرفی رو که ارد داره رو روی ساج یا هر ظرفی که روی گاز گرم کردین میذارید یادتون باشه ارد اضافی نون روبا دستتون پاک کنید البته این نون رو باید روی اتیش درست کرد ولی دیروز بارون نذاشت برم تو حیاط و روی اتیش درست کنم
[عکس: 20131026105856_IMG_5258.jpg]
[عکس: 20131026105943_IMG_5259.jpg]
بعد که اینجوری شد برشگردونید
[عکس: 20131026110102_IMG_5260.jpg]
بعد اون طرفش هم چندتا حباب زد یه شعله دیگه گازتون رو روشن کنید با حرارت ملایم بعد نونتون رو بردارین و اون طرفی رو که ارد داشت روی حرارت بگذارید تا خوب پف کنه وتوش هم خوب بپزه بعد از پخت نونتون رو لای یه سفره پارچه ای بزارید برا نگه داری بیشتر میتونید نون رو توی کیسه فریز بعد بزارید تو یه جای در دار البته این نون بهتره گرم مصرف بشه ولی سردش هم خوشمزست
[عکس: 20131026110448_IMG_5262.jpg]
حالا دیگه نونتون امادست نوش جان
[عکس: 20131026110612_IMG_5263.jpg]
اینم همه نونایی که پختم امیدوارم درست کنید ولذت ببرید زیاد سخت نیست این نون رو با دستور و کمک مامان پختم
[عکس: 20131026110932_IMG_5265.jpg]
26-10-2013, 11:19 AM,
یافتن نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
May 2013
مدال ها

اعتبار: 2,476


محل سکونت : رشت
ارسال: #2
RE: نان کِشتا (گیلانی)
نان کشتا با کمک مادرشوهرم و البته خواهرم
از اونجایی که عاشق نون پختنم....(87)Dancegirl

[عکس: 20140103010252_DSC08194.jpg]

[عکس: 20140103010534_DSC08195.jpg]
03-01-2014, 01:06 AM,
یافتن نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
May 2013
مدال ها

اعتبار: 2,476


محل سکونت : رشت
ارسال: #3
RE: نان کِشتا (گیلانی)
بازم خونه مادرشوهرYum2Flowerysmilehih

[عکس: 20140207181318_DSC08432.jpg]
07-02-2014, 06:14 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6
تاریخ عضویت:
Oct 2013
مدال ها

اعتبار: 12


محل سکونت :
ارسال: #4
نان خلفه (گیلانی)
یکی از نون هایی که من خیلی دوسش دارم نان خلفه هست..این نان را در اصل باید بر روی tohe در فضای باز بر روی زغال درست کرد ..من امروز اونو روی گاز درست کردم..

[عکس: 20140306130409_003.jpg]

اینم عکس tohe بر روی گاز..( tohe یه چیزی هست شبیه گمج ، ولی گمج خیلی گودتره،tohe زیاد گود نیست و میشه پشتش راحت نان خلفه درست کرد..)
درست کردن نان خلفه روی tohe بر روی گاز باعث میشه گاز کثیف بشه همش آرد میریزه رو کاز واسه همین در فضای آزاد درست میکنن که باعث میشه بیشتر پف کنه و خوشمزه تر بشه

[عکس: 20140306130826_0000.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 06-03-2014, 01:08 PM توسط narina70.)
06-03-2014, 12:53 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,166
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 6,438


محل سکونت : فومن
ارسال: #5
RE: نان کِشتا (گیلانی)
(30-04-2014, 07:27 AM)atosa421 نوشته: ببخشید این tohe را از کجا باید تهیه کرد؟
عزیزم جاهایی که ظرفای سفالی میفروشن حتما دارن تو گیلان که خیلی زیاد FlowerysmileFlowerysmile
18-12-2014, 10:08 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد