خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان کِشتا (گیلانی)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,178
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 6430


محل سکونت : فومن
ارسال: #1
نان کِشتا (گیلانی)
نان کشتا یا ما که بهش میگیم خلفا نان من خیلی دوست دارم یکی از نون های خونگی گیلانی هاست من این نون رو هیشه چشمی درست می کنم ولی دیروز خونه مامان درست کردم وپیمانه زدم تا اگه شما خانوم گلا دوست داشتین درست کنید راحتتر بتونید درست کنید از تمام مراحلش عکس میزارم تا راحتتر باشه
مواد لازم:
ارد برنج5 پیمانه
ارد گندم2و 1/2 پیمانه
کدو حلوایی پخته و پوره شده3 پیمانه
نمک1قاشق چایخوری
پودر شنبلیله2قاشق غذاخوری سر خالی
شکر 5قاشق غذاخوری ولی اگه به کدوتون موقع پخت شکر زدین مقدارش رو کم کنید
و2/3 پیمانه ابی که کدو رو باهاش پختین
ابتدا همه مواد بجز اب کدو رو داخل یه ظرف بزرگ بریزین و خوب با هم مخلوط کنید
[تصویر:  20131026103643_IMG_5248.jpg]
اینم پودر شنبلیله که میتونید از عطاری ها تهیه کنید
[تصویر:  20131026103906_IMG_5247.jpg]
بعد از مخلوط کردن اگه خمیرتون سفت بود اب کدو رو کم کم اضافه کنید تا خمیری بدست بییاد که به دست نچسبه ووقتی انگشت توش فرو می کنید این شکلی باشه
[تصویر:  20131026104219_IMG_5250.jpg]
بعد خمیرتون رو 3 ساعت استراحت بدین حجمش زیاد نمیشه این خمیر رو می تونید تا 3الی4روز تو یخچال نگه داری کنید و هر وقت خواستین نونتون رو درست کنید
[تصویر:  20131026104531_IMG_5252.jpg]
بعد از استراحت قبل از پخت دوباره خمیر رو کمی ورز بدید یه کم حالت چسبندگی پیدا می کنه ایرادی نداره به دستاتون کمی ارد بزنید
[تصویر:  20131026104745_IMG_5253.jpg]
بعد خمیر رو به چونه های متوسط تقسیم کنید نوناتون نباید خیلی بزگ بشه
[تصویر:  20131026105011_IMG_5254.jpg]
بعد چونه ها رو توی یه ظرف که کفش صاف باشه و ارد پاشی شده پهن می کنیم این نون رو با دست پهن می کنند منم با دست پهن کردم ولی میتونید از وردنه هم استفاده کنید
[تصویر:  20131026105324_IMG_5255.jpg]
بعد طرفی رو که ارد داره رو روی ساج یا هر ظرفی که روی گاز گرم کردین میذارید یادتون باشه ارد اضافی نون روبا دستتون پاک کنید البته این نون رو باید روی اتیش درست کرد ولی دیروز بارون نذاشت برم تو حیاط و روی اتیش درست کنم
[تصویر:  20131026105856_IMG_5258.jpg]
[تصویر:  20131026105943_IMG_5259.jpg]
بعد که اینجوری شد برشگردونید
[تصویر:  20131026110102_IMG_5260.jpg]
بعد اون طرفش هم چندتا حباب زد یه شعله دیگه گازتون رو روشن کنید با حرارت ملایم بعد نونتون رو بردارین و اون طرفی رو که ارد داشت روی حرارت بگذارید تا خوب پف کنه وتوش هم خوب بپزه بعد از پخت نونتون رو لای یه سفره پارچه ای بزارید برا نگه داری بیشتر میتونید نون رو توی کیسه فریز بعد بزارید تو یه جای در دار البته این نون بهتره گرم مصرف بشه ولی سردش هم خوشمزست
[تصویر:  20131026110448_IMG_5262.jpg]
حالا دیگه نونتون امادست نوش جان
[تصویر:  20131026110612_IMG_5263.jpg]
اینم همه نونایی که پختم امیدوارم درست کنید ولذت ببرید زیاد سخت نیست این نون رو با دستور و کمک مامان پختم
[تصویر:  20131026110932_IMG_5265.jpg]
امضای mozhgan57
[تصویر:  20160413164628__DSC0183.jpg]
۴-۸-۱۳۹۲, ۱۱:۱۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
32 کاربر از mozhgan57 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, vidia, Atefe joon, niloofar00, Rahele.g, eelham.h, minoo66, McQueen, N-M, aseeye, خانوم خانوما, مجیدجون, )Mitra(, ovys, parza, آیلین2, elhaam, مامی دو قلوها, 1368Sheri, نازنین زیبا, پارانزیم, مریم بانو 67, Galaxy, شادی ab, بی هنر, monamona, صوری, elipari, arzhang80, mamane.aryan, رويا صادقي, مامان گل گل گلی
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 2476


محل سکونت : رشت
ارسال: #2
RE: نان کِشتا (گیلانی)
نان کشتا با کمک مادرشوهرم و البته خواهرم
از اونجایی که عاشق نون پختنم....(87)Dancegirl

[تصویر:  20140103010252_DSC08194.jpg]

[تصویر:  20140103010534_DSC08195.jpg]
امضای elhaam
[تصویر:  sGhYp3.png]
۱۳-۱۰-۱۳۹۲, ۰۱:۰۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از elhaam به دلیل این ارسال سپاس کرده.
شادی ab, بی هنر, monamona, پارانزیم, mozhgan57, McQueen, صوری, bernard, elipari, گلسا 92, negin.s, 1368Sheri, niloofar00, mamane.aryan, سما خانم
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 2476


محل سکونت : رشت
ارسال: #3
RE: نان کِشتا (گیلانی)
بازم خونه مادرشوهرYum2Flowerysmilehih

[تصویر:  20140207181318_DSC08432.jpg]
امضای elhaam
[تصویر:  sGhYp3.png]
۱۸-۱۱-۱۳۹۲, ۰۶:۱۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از elhaam به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, N-M, 1368Sheri, niloofar00, قلب, mamane.aryan, mozhgan57, سما خانم
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 12


محل سکونت :
ارسال: #4
نان خلفه (گیلانی)
یکی از نون هایی که من خیلی دوسش دارم نان خلفه هست..این نان را در اصل باید بر روی tohe در فضای باز بر روی زغال درست کرد ..من امروز اونو روی گاز درست کردم..

[تصویر:  20140306130409_003.jpg]

اینم عکس tohe بر روی گاز..( tohe یه چیزی هست شبیه گمج ، ولی گمج خیلی گودتره،tohe زیاد گود نیست و میشه پشتش راحت نان خلفه درست کرد..)
درست کردن نان خلفه روی tohe بر روی گاز باعث میشه گاز کثیف بشه همش آرد میریزه رو کاز واسه همین در فضای آزاد درست میکنن که باعث میشه بیشتر پف کنه و خوشمزه تر بشه

[تصویر:  20140306130826_0000.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ عصر، توسط narina70.)
۱۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۲:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از narina70 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
معصومه خانومی, حرير, ایران دخت, Atefe joon, z.arghavani
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,178
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 6430


محل سکونت : فومن
ارسال: #5
RE: نان کِشتا (گیلانی)
(۱۰-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ صبح)atosa421 نوشته شده توسط:  ببخشید این tohe را از کجا باید تهیه کرد؟
عزیزم جاهایی که ظرفای سفالی میفروشن حتما دارن تو گیلان که خیلی زیاد FlowerysmileFlowerysmile
امضای mozhgan57
[تصویر:  20160413164628__DSC0183.jpg]
۲۷-۹-۱۳۹۳, ۱۰:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از mozhgan57 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, elhaam

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد