خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان گشنیز و پنیر

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
314
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3861


محل سکونت : بندرانزلی
ارسال: #1
نان گشنیز و پنیر
[تصویر:  20150525100958_1.jpg]

مواد لازم:
ارد 4/5 پیمانه
مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
قسمت سبزپیازچه 1/4 پیمانه
گشنیزخردشده 6 قاشق غذاخوری
پیازخردشده خشک 6 قاشق غذاخوری
آب ولرم یک پیمانه
ماست 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 4قاشق غذاخوری
پنیر خرد شده 250 گرم
55
ابتدا خمیرمایه وشکر ونصف پیمانه اب راباهم مخلوط کنید وده دقیقه استراحت بدین تا مایه عمل بیاد.
درظرف مناسبی ارد گشنیز پیازچه وپیازخشک راباهم مخلوط کنید بعدمایه خمیربه عمل امده و بقیه اب ماست وروغن رااضافه کنیدوخوب مخلوط کنید وخمیررابه مدت ده دقیقه ورز بدید طوری که خمیر به دست نچسبه بعد به مدت یک ساعت درجای گرم بهش استراحت بدید تاحجم خمیردوبرابر بشه..خمیرراروی سطح اردپاشی شده بازکنیدوپنیررر روی اون بریزید واطراف خمیرهارو روی پنیر بیاریدوسه3 دقیقه ورز دهید.فرراازقبل با دمای220 درجه سانتیگرادگرم کرده .
خمیررابه ده قسمت مساوی تقسیم کنیدوهرقسمت را به قطر یک سانت پهن کنید خمیرهای پهن شده را درسینی چرب شده گذاشته وده دقیقه دیگه بهش استراحت دهید سپس سینی را درفرگذاشته و20-15 دقیقه بعد نون امادست.
اینم بافت نون
[تصویر:  20150525103619_.jpg]

این نون خوشمزه رو به دوستانی که مثل ما عاشق طعم سبزی مخصوصا پیاز هستن پیشنهاد میکنم27
دستور این نون خوشمزه از مجله تغذیه وسلامتی 83
۴-۳-۱۳۹۴, ۰۹:۴۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
26 کاربر از نم نم بارون به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ساینا70, mayok, nazgitta, z.arghavani, negare, mohammad reza, kimiya.kd, Galaxy, معصومه خانومی, mahsan3, maryam_1, vidia, azam1360, mozhgan57, 1368Sheri, solmaz-r, سمیه گلبانو, yasamin zahra, naghmeh24, maman hamin, کیجا, Atefe joon, رها نبوی, ایران دخت, یکتا20, مرضی سادات
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
425
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 4292


محل سکونت : شیراز
ارسال: #2
RE: نان گشنیز و پنیر
1نونای من اصلن به خوشگلی مال سمیرا نشد20 وقتی گذاشتم تو فر یادم اومد که باید پهنش میکردم20دیگه کار از کار گذشته بود واسه همین بافتش اونجوری که میخاستم نشد، من گشنیز فریزری ریختم و پیازچه هم نداشتم همش پیاز زیختم واسه همین طعم پیاز و پنیر غالب بود20ببخشید سمیرایی که دستورتو خوب درستش نکردم83
[تصویر:  20150823131931_DSC_2664.JPG]
امضای ساینا70
[تصویر:  20150713015122_sayna.jpg]
۱-۶-۱۳۹۴, ۱۲:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از ساینا70 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نم نم بارون, سمیه گلبانو, vidia, mayok, 1368Sheri, سما خانم, شاتوت, yasamin zahra, Amila, naghmeh24, رز ابی12, asra73, maman hamin, رها نبوی
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
314
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3861


محل سکونت : بندرانزلی
ارسال: #3
RE: نان گشنیز و پنیر
(۲۵-۱-۱۳۹۵ ۰۴:۲۱ عصر)tabasom نوشته شده توسط:  ببخشین منظورتون از پیاز خشک یعنی چی؟
پیاز را خردکنید وتوسینی پهن کنیدتا اصطلاحا ابشو ازدست بده وسبک بشه...یا اگه عجله داشتین تو فر گرم ولی شعله خاموش بذارین.پیازخشک بخاطراینه که طعم پیاز زیاد غالب نشه ولی اگه با طعم پیاز مشکل ندارین میتونید خشک نکنید..
۲۵-۱-۱۳۹۵, ۰۴:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از نم نم بارون به دلیل این ارسال سپاس کرده.
tabasom, مهرناز مامانی, mayok, مرضی سادات



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد