تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان گیسو یا گیس بافت (challah bread)
#1
[عکس: 20130201171737_7334-pletenice_zoom.jpg]

مواد لازم:
30 گرم مایه خمیر فوری
300 میلی لیتر شیر ولرم
1 سفیده تخم مرغ
1 تخم مرغ کامل
100 میلی لیتر روغن
1 زرده تخم مرغ
6 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چای خوری نمک
720 گرم آرد


روش تهیه:
مایه خمیر و شکر رو در شیر ولرم حل کنین و بذاریو عمل بیاد
مایه خمیر عمل اومده رو به همراه سفیده تخم مرغ و تخم مرغ کامل، نمک رو با مخلوط کنین
بقیه مواد رو هم اضافه و خمیر بدست اومده رو خوب ورز بدین و بذارین یک ساعت استراحت کنه

خمیر رو به 9 قسمت تقسیم کنین و هر قسمت رو لوله ای شکل در بیارین و هر سه تا خمیر رو به هم ببافین
اینجوری سه تا نون گیس بافت دارین

خمیرهارو توی سینی فر روی کاغذ روغنی بچینین و روشو با حوله بپوشونین وب ذارین نیم ساعت استراحت کنه
فر رو با دمای 200 دیجه روشن کنین
روی نونهارو با زرده و کنجد رومال کنین و توی فر قرار بدین تا روی نون ها برشته بشه



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
اینم نان گیس بافت منYum2
توی هر قسمت از خمیر مواد پیتزا ریختم و بعد بافتمشون
[عکس: 20130511094641_000000000000000000.jpg]

پاسخ }
#3
(۱۶-۰۱-۱۳۹۲, ۰۳:۰۱ ب.ظ)سهیلا سادات نوشته:  گیسو جون من دستور رو مو به مو اجرا کردم ولی خمیرم و در نتیجه نونم یه بوی خیلی بدی پیدا کرده بود(2496) موادمم تازه بودن علتش چی می تونه باشه؟

تنها علت بو بنظرم از مایه خمیر میتونه باشه
از مایه خمیرهای مرغوب مثل کنتون،دکتر اوتکر یا مارکهای ترک استفاده کن عزیزم


(۱۶-۰۱-۱۳۹۲, ۰۳:۵۰ ب.ظ)بانوی زیبایی نوشته:  Flowerysmileسلام
خیلی خوشگل شده توی نون هم چیزی مثل مارمالاد یا.....میشه گذاشت؟؟؟؟؟

بله عزیزم میشه از مارمالاد،نوتلا،کشمش و ... استفاده کرد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
[عکس: 20130721113522_19072013693.jpg]

[عکس: 20130721113841_19072013694.jpg]

[عکس: 20130721113924_19072013695.jpg]
البته من با دستور سيماجون كه در كارگاه مهارت (خمير ساده) بود درست كردم و وسطشم شكلات صبحانه گذاشتم خييييييييلي خوشمزه بووووووود .... ممنووووووون سيماجون و دوستان گلم Yum2Yum2Yum2(1782)(1782)
كارگر خسته اي سكه اي از جليقه ي كهنه اش بيرون آورد تا صدقه بدهد ، ناگهان جمله ي روي صندوق را ديد و منصرف شد ...
" صدقه عمر را زياد مي كند. "
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
Yum2
[عکس: 20130813155631_SPM_A0647.jpg]
آرزومند آرزوهایتان



زندگی مجذور آیینه است:
زندگی ضرب زمین در ضربان دل ماست
زندگی هندسه ی ساده و یکسان نفسهاست





Boredsmiley
.
پاسخ }
#6
نان گیس بافت جوپرك منYum2 که با این دستور از مجله خانواده سبز درست کردم و سعی کردم از بیشتر مراحلشم عکس بگیرمYum2

[عکس: 20131023150425_IMAG0792.jpg]

مواد اولیه :

آرد چهار پيمانه
روغن نصف پيمانه
خمير مايه فوري و نمک از هر کدام يك قاشق مرباخوري
جوپرك و شیر از هر کدام يك پيمانه
شكر يك قاشق سوپخوري
تخم‌مرغ يك عدد ( سفیده واسه خمیر و زرده واسه رومال)
آب به ميزان لازم
[عکس: 20131023150907_IMAG0740.jpg]

طرزتهيه:

ابتدا آرد، خمير مايه فوري، جو پرك، شكر و نمك را با هم مخلوط مي‌كنيم

[عکس: 20131023150714_IMAG0745.jpg]

وسط آن را گود كرده و شير و روغن و سفيده تخم‌مرغ را ريخته و آرام‌آرام با مواد خشك هم مي‌زنيم
[عکس: 20131023150808_IMAG0748.jpg]
[عکس: 20131023150841_IMAG0752.jpg]
كمي آب مي‌ريزيم، تا خمير نرمي كه به دست نچسبد به دست آيد. اگر خمير به دست بچسبد كمي آرد اضافه مي‌كنيم. ولي نه آنقدر كه خمير را سفت كند و خوب ورز مي‌دهيم.

[عکس: 20131023150947_IMAG0754.jpg]

سپس خمير را به سه قسمت تقسيم كرده و هر قسمت را به صورت لوله به يك اندازه در مي‌آوريم و كنار هم قرار داده و به صورت گيس مي‌بافيم.

[عکس: 20131023151026_IMAG0756.jpg]
[عکس: 20131023151058_IMAG0759.jpg]
[عکس: 20131023151139_IMAG0766.jpg]

روي نان زرده تخم‌مرغ ماليده و روي آن را پوشانده و اجازه مي‌دهيم به مدت نيم تا يك‌ساعت استراحت كند تا حجمش دو برابر شود. سپس در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار مي‌دهيم تا روي آن طلايي شود.

(عکس قبل از استراحت)
[عکس: 20131023151214_IMAG0768.jpg]
Flowerysmile
[عکس: 20131023151338_IMAG0787.jpg]
پاسخ }
#7
مواد لازم:
6 تا 8 پیمانه آرد
2 پیمانه آب یا شیر
نصف پیمانه عسل
4/1 پیمانه روغن
3 عدد تخم مرغ
اقاشق غذاخوری نمک
2 و 1/2 قاشق غذاخوری خمیر مایه
1عدد تخم مرغ و مقداری کنجد برای تزیین
طرز تهیه:
خمیر مایه +نصف پیمانه آب گرم رو مخلوط میکنیم میاریم 10 دقیقه بمونه.بقیه آب و روغن و عسل و تخم مرغ ها و نمک را مخلوط کرده، سپس خمیر مایه رو که پف کرده اضافه میکنیم.بعد از اون کم کم آرد و اضافه میکنیم در حدی که به دست نچسبه.بعد 10 دقیقه خمیر رو ورز میدیم و روشو میپوشونیم میذاریم جای گرم تا 1 ساعت استراحت کنه.بعد خمیر و به چهار قسمت تقسیم میکنیم و میبافیم. میذاریم نیم ساعت دیگه استراحت کنه و بعد تخم مرغی که داشتیم و با چنگال میزنیم و با فرچه روی نون میمالیم.
در دمای 175 به مدت 30 تا 35 دقیقه میپزیم تا روی نون یکم قرمز بشه و وقتی به نون ضربه میزنیم صدای پوکی بده.
من با نصف مواد درست کردم خیلی زیاد شد.تو تستر با دمای 170 گذاشتم یه ربعه پخت.نونش خیلی بافت توپی داره و واقعا نونه.من که خیلی خوشم اومد امتحانش کنین.اینم لینکه کلیپی که ازش یاد گرفتم:
http://p.0oo.in/fceijb
[عکس: 20140226122845_IMG_1918.JPG]
[عکس: 20140226122911_IMG_1919.JPG]
[عکس: 20140226122935_IMG_1921.JPG]
[عکس: 20140226122958_IMG_1922.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
#8
[عکس: 20140526101329_IMG_5651.jpg]

مواد لازم:
2 و ¼ قاشق چایخوری مایه خمیر فوری
1 و ½ پیمانه آب گرم
1 قاشق چایخوری شکر
2 عدد تخم مرغ
½ پیمانه شکر
¼ پیمانه روغن مایع
1 قاشق چایخوری نمک
1 زرده تخم مرغ
6 پیمانه آرد


روش تهیه:
مایه خمیر و 1 قاشق چایخوری شکر رو در ¼ پیمانه آب گرم حل کنین و بذارین تا عمل بیاد
تخم مرغ، ½ پیمانه شکر ، روغن ، و 1 ⅓ پیمانه آب رو در غذاساز بریزین و بزنین تا یکدست بشه و بعد مایه خمیر عمل اومده رو اضافه و دوباره مخلوط کنید.
در یک کاسه جداگانه، آرد و نمک رو مخلوط کرده سپس به مخلوط داخل غذاساز اضافه و مخلوط کنید تا زمانیکه خمیر دیگه چسبنده نباشه و خودشو بگیره
بعد قلاب خمیرگیر رو نصب کنین و خمیر رو 7 دقیقه ورز بدین
تمام مراحل بالا رو با دست هم میتونین انجام بدین
خمیر رو در ظرف گودی بذارین و دورشو چرب کنین و روش ظرف رو با حوله بپوشونین و در جای گرمی از خونه به مدت 1.5 تا 2 ساعت استراحت بدین
بعد از این مدت خمیر کاملا ور میاد روی سطحتون آرد بپاشین و خمیر رو کمی ورز داده یه دو قسمت تقسیم کنین و اجازه بدین برای 10 دقیقه استراحت کنه
هر قسمت رو به 3 قسمت تقسیم کرده و لوله ای کنین بشکل گیس ببافین

[عکس: 20140526100937_IMG_5624.jpg]

روی سینی فر کاغذ روغنی بندازین و با برس چرب کنین و خمیر رو روش با فاصله قرار بدین
حالا دوباره اجازه بدین خمیر 1 ساعت استراحت کنه
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین تا گرم بشه
روی خمیر رو با زرده تخم مرغ که با یک قاشق آب همزدین رومال کنین و در صورت تمایل کمی دونه خشخاش یا کنجد یا خرفه بپاشین و به مدت 30 دقیقه در فر قرار بدین تا کاملا طلایی قهوه ای خوشرنگ بشه
برای اینکه مطمئن بشین نونهاتون پخته با دست روی نون ضربه بزنین اگه صدای تپ داد(صدای پوکی ) نون آماده س
[عکس: 20140526101232_IMG_5635.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20140930201137_IMG_2457.JPG]
[عکس: 20140930201210_IMG_2459.JPG]
[عکس: 20140930201245_IMG_2458.JPG]
[عکس: 20140930201306_IMG_2460.JPG]
[عکس: 20140930201330_IMG_2462.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
#10
[عکس: 20141122191429_Recovered_JPEGDigitalCamera_1125.jpg]
[عکس: 20141122191452_Recovered_JPEGDigitalCamera_1127.jpg]
Flowerysmile
پاسخ }