خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان ھندی خوشمزه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 31


محل سکونت : خوزستان
ارسال: #1
نان ھندی خوشمزه
[تصویر:  69538647368827046243.jpg]


این نوع نان را ھند ی ھا، ھم به عنوان پيش غذا با سُس، ھم ھمراه با غذا مصرف می کنند.

مواد لازم برای 6 نفر
آرد 3 پيمانه
شير نصف پيمانه
تخ م مرغ ھم زده یک عدد
نمک سه چھارم قاشق چای خوری
شکر 2 قاشق چای خوری
بيکينگ پودر یک قاشق چای خوری
مخمر خشک نصف قاشق چای خوری
روغن 2 قاشق سوپ خوری
ماست 4 قاشق سو پ خوری
طرز تھيه
* آرد را در کاسه ای بریزید و شير را ھم در یک قابلمه بریزید و کمی آن را گرم کنيد.
* در کاسه ای دیگر، تخم مرغ، نمک، شکر، بيکينگ پودر، مخمر، روغن، ماست و 5 قاشق سوپ خوری از شير گرم را با ھم
مخلوط کنيد و خوب ھم بزنيد.
سپس آرد را به آن ھا اضافه کنيد و ھ م بزنيد تا به شکل خمير درآید.
* اکنون شروع به ورز دادن خمير کنيد و به آرامی مقداری شير به آن اضافه کنيد تا خمير نرمی حاصل شود.
* خمير را به مدت ده دقيقه ورز دھيد سپس آن را به شکل یک توپ درآورید و روی آن یک روکش پلاستيکی بکشيد و دو تا سه
ساعت آن را در جای نسبتا گرمی قرار دھيد.
* برای پخت نان به یک کباب پز نياز دارید.
* خمير را از درون کاسه بيرون آورید و آن را به مدت یک دقيقه ورز دھيد.
بعد آن را به شکل شش توپ کوچک تقسيم کنيد.
* روی توپ ھا را با استفاده از وردنه ، تخت کنيد و آ ن ھا را یا به شکل قطر ه ھای اشک یا به شکل دایره به ضخامت سه تا
شش ميلی متر درآورید.
سپس روی آ ن ھا روکش پلاستيک بکشيد و 10 دقيقه صبر کنيد.
* کباب پز شياردار را کمی چرب کنيد سپس خميرھا را در آن به مدت 4 تا 5 دقيقه یا تا زمانی که خطوط شياردار روی نان
مشخص شود حرارت دھيد.
Veiledsmile2
امضای ارمغانی

راضی ام به رضای تو خدای من
۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۱:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از ارمغانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ماهدیس, mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد