تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان Pulla - فـنـــــــلاندی
#1
[عکس: 20140221140011_Finnish-Pulla.jpg]

نان Pulla معروفترین نان کشور فندلاند هست که خیلی شبیه نان brioche ( بریوش ) فرانسوی هست و برای صبحانه با مربا به همراه چای یا قهوه بسیار دلچسب هست.

[عکس: 20140221140706_Finnish-Pulla-Close-Up.jpg]

زمان آماده سازی : 30 دقیقه
زمان استراحت خمیر : تقریباٌ 1 ساعت و 40 دقیقه
زمان پخت : 20-25 دقیقه
مقدار سرو : 10-14 نفر


مواد لازم

شیر : 1 پ
خمیر مایه خشک : 1 ق غ
آب گرم : 1/4 پ ( دمای آب از 43 درجه سانتیگراد بیشتر نباشه)
شکر دانه ریز : 1/2 پ
هل آسیاب شده : 1 ق چ
نمک دریا : 1 ق چ
تخم مرغ درشت (زده شده و در دمای اتاق) : 2 عدد
آرد : 5 پ ( بستگی به گیرایی آردتون داره شاید یکم کمتر استفاده شد)
کره ذوب شده : 120 گرم


مواد لازم برای رومال

تخم مرغ درشت : 1 عدد
شیر : 1 ق غ
بادام پرک به مقدار لازم
شکر درشت به مقدار لازم


طرز تهیه

1-شیر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گذاشته تا زمانی که دورتا دور شیر حباب های ریز ایجاد شود آنگاه از روی حرارت برداشته و میگذاریم تا در دمای محیط کمی سرد شود.(باید حرارتش بین 40 تا 46 درجه سانتیگراد باشد)
2-در یک کاسه ی بزرگ ،مایه خمیر را و آب گرم را بریزید و بگذارید تا 10 دقیقه خمیر مایه عمل بیاد.
[عکس: 20140221152058_Yeast-Before-Dissolving.jpg]
[عکس: 20140221152120_Creamy-Yeast.jpg]

3-وقتی خمیر مایه عمل اومد شیر ، تخم مرغ،هل ،شکر و نمک را به آن اضافه و مخلوط کنید.سپس 2 پ از آرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.سپس کره و بقیه ی آرد را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر بدست آید.(بیش از حد آرد اضافه نکنید که خمیر خشک شود) . خمیر را 10 دقیقه روی سطح آردپاشی شده خوب ورز دهید تا براق شود . سپس خمیر را در یک کاسه ی تمیز که کمی آن را چرب کردید قرار دهید و روی آن را بپوشانید و بگذارید تا استراحت کند و حجم آن دوبرابر شود.

[عکس: 20140221152943_Two-Cups-Flour-Added.jpg]
[عکس: 20140221153017_Adding-Melted-Butter.jpg]
[عکس: 20140221153045_Dough-Resting.jpg]

4-سینی فر را کاغذ روغنی بکشید و کنار بگذارید و فر را بروی 190 درجه ی سانتیگراد روشن کنید.خمیر را به 3 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو به طول تقریباٌ 90 سانت رول کنید.سه تا رول رو به هم ببافید و مانند یک حلقه سر و ته بافت را به هم برسانید.میتوانید روی محل اتصال سر و ته بافت یک پاپیون با خمیر درست کنید و بزارید تا نان شما فرم شکیل تری داشته باشد.(شما میتوانید رول هایی با طول کوتاه تری رو ایجاد کنید و بافت ضخیم تری داشته باشید.)
نان را در سینی فر گذاشته و روی آن را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه ی دیگر بگذارید استراحت کند .

[عکس: 20140221153639_Dividing-Dough.jpg]
[عکس: 20140221154010_3-Rolled-Logs.jpg]
[عکس: 20140221154133_Braiding-Dough.jpg]
[عکس: 20140221154201_Braided-Dough.jpg]
[عکس: 20140221154231_Braided-Wreath-with-Bow.jpg]
[عکس: 20140221154301_Bow.jpg]

5-برای رومال تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و با چرتکه روی نان میکشیم.روی آن بادام پرک شده و کمی شکر میپاشیم.نان را به مدت 20-25 دقیقه در فر گذاشته تا طلایی شود.


[عکس: 20140221155249_Glazed-with-Egg-Wash-and-...lmonds.jpg]
[عکس: 20140221155547_Baked-Pulla-Wreath.jpg]
[عکس: 20140221155614_Bow-on-Finnish-Pulla.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#2
خیلی لطیف و خوشمزه Yum2ممنون شهرزاد جون
[عکس: 20140518023100_IMG__.jpg]

[عکس: 20140518023329_IMG___2.jpg]

[عکس: 20140518023416_IMG__.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }