خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان Pulla - فـنـــــــلاندی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
نان Pulla - فـنـــــــلاندی
[تصویر:  20140221140011_Finnish-Pulla.jpg]

نان Pulla معروفترین نان کشور فندلاند هست که خیلی شبیه نان brioche ( بریوش ) فرانسوی هست و برای صبحانه با مربا به همراه چای یا قهوه بسیار دلچسب هست.

[تصویر:  20140221140706_Finnish-Pulla-Close-Up.jpg]

زمان آماده سازی : 30 دقیقه
زمان استراحت خمیر : تقریباٌ 1 ساعت و 40 دقیقه
زمان پخت : 20-25 دقیقه
مقدار سرو : 10-14 نفر


مواد لازم

شیر : 1 پ
خمیر مایه خشک : 1 ق غ
آب گرم : 1/4 پ ( دمای آب از 43 درجه سانتیگراد بیشتر نباشه)
شکر دانه ریز : 1/2 پ
هل آسیاب شده : 1 ق چ
نمک دریا : 1 ق چ
تخم مرغ درشت (زده شده و در دمای اتاق) : 2 عدد
آرد : 5 پ ( بستگی به گیرایی آردتون داره شاید یکم کمتر استفاده شد)
کره ذوب شده : 120 گرم


مواد لازم برای رومال

تخم مرغ درشت : 1 عدد
شیر : 1 ق غ
بادام پرک به مقدار لازم
شکر درشت به مقدار لازم


طرز تهیه

1-شیر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گذاشته تا زمانی که دورتا دور شیر حباب های ریز ایجاد شود آنگاه از روی حرارت برداشته و میگذاریم تا در دمای محیط کمی سرد شود.(باید حرارتش بین 40 تا 46 درجه سانتیگراد باشد)
2-در یک کاسه ی بزرگ ،مایه خمیر را و آب گرم را بریزید و بگذارید تا 10 دقیقه خمیر مایه عمل بیاد.
[تصویر:  20140221152058_Yeast-Before-Dissolving.jpg]
[تصویر:  20140221152120_Creamy-Yeast.jpg]

3-وقتی خمیر مایه عمل اومد شیر ، تخم مرغ،هل ،شکر و نمک را به آن اضافه و مخلوط کنید.سپس 2 پ از آرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.سپس کره و بقیه ی آرد را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر بدست آید.(بیش از حد آرد اضافه نکنید که خمیر خشک شود) . خمیر را 10 دقیقه روی سطح آردپاشی شده خوب ورز دهید تا براق شود . سپس خمیر را در یک کاسه ی تمیز که کمی آن را چرب کردید قرار دهید و روی آن را بپوشانید و بگذارید تا استراحت کند و حجم آن دوبرابر شود.

[تصویر:  20140221152943_Two-Cups-Flour-Added.jpg]
[تصویر:  20140221153017_Adding-Melted-Butter.jpg]
[تصویر:  20140221153045_Dough-Resting.jpg]

4-سینی فر را کاغذ روغنی بکشید و کنار بگذارید و فر را بروی 190 درجه ی سانتیگراد روشن کنید.خمیر را به 3 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو به طول تقریباٌ 90 سانت رول کنید.سه تا رول رو به هم ببافید و مانند یک حلقه سر و ته بافت را به هم برسانید.میتوانید روی محل اتصال سر و ته بافت یک پاپیون با خمیر درست کنید و بزارید تا نان شما فرم شکیل تری داشته باشد.(شما میتوانید رول هایی با طول کوتاه تری رو ایجاد کنید و بافت ضخیم تری داشته باشید.)
نان را در سینی فر گذاشته و روی آن را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه ی دیگر بگذارید استراحت کند .

[تصویر:  20140221153639_Dividing-Dough.jpg]
[تصویر:  20140221154010_3-Rolled-Logs.jpg]
[تصویر:  20140221154133_Braiding-Dough.jpg]
[تصویر:  20140221154201_Braided-Dough.jpg]
[تصویر:  20140221154231_Braided-Wreath-with-Bow.jpg]
[تصویر:  20140221154301_Bow.jpg]

5-برای رومال تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و با چرتکه روی نان میکشیم.روی آن بادام پرک شده و کمی شکر میپاشیم.نان را به مدت 20-25 دقیقه در فر گذاشته تا طلایی شود.


[تصویر:  20140221155249_Glazed-with-Egg-Wash-and-...lmonds.jpg]
[تصویر:  20140221155547_Baked-Pulla-Wreath.jpg]
[تصویر:  20140221155614_Bow-on-Finnish-Pulla.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۲-۱۲-۱۳۹۲, ۰۳:۵۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
feloria, mozhgan57, parza, parisa.sfz, elipari, luna, یکتا20, SHINI, negin.s, McQueen, elhaam, قلب, Galaxy, laleh joon, niloofar00, گلسا90, گلسان, vidia, ایران دخت, tara135
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: نان Pulla - فـنـــــــلاندی
خیلی لطیف و خوشمزه Yum2ممنون شهرزاد جون
[تصویر:  20140518023100_IMG__.jpg]

[تصویر:  20140518023329_IMG___2.jpg]

[تصویر:  20140518023416_IMG__.jpg]
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۲۸-۲-۱۳۹۳, ۰۱:۳۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vahidepoor, شقایق سرخ, elipari, نفس مامان, niloofar00, Galaxy, گلسا90, negin.s, گلسان, بی هنر, 1368Sheri, z.arghavani, vidia, ایران دخت, ghavra



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد