خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ناگت مرغ ایتالیایی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
ناگت مرغ ایتالیایی
[تصویر:  20130410111650_IMG_8054.JPG]

مواد لازم:
2 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان، مکعبی تکه شده
1 پیمانه پودر سوخاری ادویه ای دانه درشت
1 عدد تخم مرغ خوب همزده شده
نمک دریا و فلفل سیاه تازه خرد شده
اسپری روغن زیتون


روش تهیه:
فر رو با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنین

داخل سینی فر یک پایه فلزی قرار بدین و پایه رو چرب کنین

مرغ رو مکعبی برش بزنین و هرگونه چربی رو ازش جدا کنین

تخم مرغ رو با نمک و فلفل مخلوط کنین

در کاسه ای پودر سوخاری بریزین

 حالا تکه های مرغ رو اول در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلطونین تا همه جاش خوب پوشیده بشه و روی پایه فلزی بچینین و با اسپری روغن روی تکه های ناگت رو روغنی کنین

[تصویر:  20130410111604_IMG_8041.JPG]

سینی رو در فر به مدت 15-20 دقیقه و یا تا زمانی که مرغ کاملا پخته و طلایی قهوه ای بشه قرار بدین و با سس دلخواه داغ سرو کنین


[تصویر:  20130410111847_IMG_8050.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۱-۱۳۹۲, ۱۲:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, negin.s, mis gold, maryam.n.g, tannaz.m, z.arghavani, گل شقایق, بانوی مهربانی, mansore66, مهرنوش طلا, fatima15, yasi1234, azita rasouli


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ناگت مرغ مریم گلی 29 9,049 ۱۰-۲-۱۳۹۵ ۱۲:۵۴ عصر
آخرین ارسال: مریم خانومی 1


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد