خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ناگت مرغ ایتالیایی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
ناگت مرغ ایتالیایی
[عکس: 20130410111650_IMG_8054.JPG]

مواد لازم:
2 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان، مکعبی تکه شده
1 پیمانه پودر سوخاری ادویه ای دانه درشت
1 عدد تخم مرغ خوب همزده شده
نمک دریا و فلفل سیاه تازه خرد شده
اسپری روغن زیتون


روش تهیه:
فر رو با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنین

داخل سینی فر یک پایه فلزی قرار بدین و پایه رو چرب کنین

مرغ رو مکعبی برش بزنین و هرگونه چربی رو ازش جدا کنین

تخم مرغ رو با نمک و فلفل مخلوط کنین

در کاسه ای پودر سوخاری بریزین

 حالا تکه های مرغ رو اول در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلطونین تا همه جاش خوب پوشیده بشه و روی پایه فلزی بچینین و با اسپری روغن روی تکه های ناگت رو روغنی کنین

[عکس: 20130410111604_IMG_8041.JPG]

سینی رو در فر به مدت 15-20 دقیقه و یا تا زمانی که مرغ کاملا پخته و طلایی قهوه ای بشه قرار بدین و با سس دلخواه داغ سرو کنین


[عکس: 20130410111847_IMG_8050.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
10-04-2013, 12:49 PM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ناگت مرغ مریم گلی 29 9,449 29-04-2016, 12:54 PM
آخرین ارسال: مریم خانومی 1


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد