تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ناگت چیکن کوردن بلو
#1
[عکس: 20130824135606_DSC_1059_2.jpg]

مواد لازم:
3 عدد سینه مرغ
1/2 پیمانه آرد
نمک و فلفل
1 عدد تخم مرغ
1/2 پیمانه آب
1 پیمانه پودر نان پانکو(همون پودر سوخاریه ولی با خرده نونهای درشت تر که بصورت ساده ، ادویه ای یا با سبزیجات خشک که در سوپر ها موجوده)
5 برش ژامبون
5 برش پنیر سوئیسی یا پنیر تست یا چدار


روش تهیه:



سینه مرغ رو به حدود 24 تکه کوچک برش بزنین و هر تکه از از وسط با برش افقی به دو لایه تقسیم کنین

ژامبونها و پنیر رو هم به اندازه تکه های مرغ برش بزنین

حالا یه تکه از مرغ رو به خلال دندون بکشین بعد یه تکه ژامبون وبعد پنیر و تکه بعدی مرغ
و با دو انگشت لایه هارو با فشار به هم منسجم کنین

[عکس: 20130824135113_Step1.jpg]



در یک کاسه آرد، نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنین و هم ناگت رو خوب آردی کنین

[عکس: 20130824135147_Step2.jpg]


 در کاسه دیگه ای، تخم مرغ و آب رو خوب با هم بزنین و بعد ناگت رو در این کاسه فرو ببرین تا کل سطحش تخم مرغی بشه

[عکس: 20130824135344_Step3.jpg]

در کاسه سوم پودر نان رو بریزین

[عکس: 20130824135445_Step4.jpg]

وقتی همه ناگتها بدین صورت حاضر شد دوراه برای پخت وجود داره:
یا توی یه ظرف پر از روغن داغ سرخ کنین و بعد خلال دندون رو با احتیاط خارج کنین
یا اینکه در طبقه وسط فری که از قبل با دمای 175 درجه گرم کردین روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندین بچینین و با اسپری روغن کمی چربشون کنین وبذارین تا زمانیکه کاملا برشته بشن در فر بمونن(حدود 10 تا 15 دقیقه)


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ناگت مرغ مریم گلی 29 9,676 ۱۰-۰۲-۱۳۹۵, ۱۲:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: مریم خانومی 1
  چیکن کوردن بلو (Chicken Cordon Bleu) elipari 2 1,780 ۰۹-۱۰-۱۳۹۴, ۰۲:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: معصومه خانومی