تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 48 رای - 2.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ناگت گل کلم (گل کلم سرخ شده )
#1
[عکس: 20111116094223_8.JPG]


مواد لازم :

گل کلم ۲ کیلو

تخم مرغ ۳ عدد

شیر نیم لیتر

نمک

ارد به اندازه کافی



طرز تهیه :

گل کلم رو تمیز میکنیم و زیاد ریزش نمیکنیم .

تو اب و نمک تا زمانی که نرم بشه اب پز میکنیم .

تو یه کاسه بزرگ تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط میکنیم و کم کم ارد رو بهش اضافه میکنیم تا غلظتی مثل کرپ داشته باشه .

بعد نمک و اگه دوست داشتیم فلفل قرمز رو بهش اضافه میکنیم .

گل کلم اب پز شده رو میریزیم تو صافی و بعد تو خمیر اماده شده مون میغلطونیم بعد تو روغن داغ سرخش میکنیم .

نکته : با ماست و سیر یا اینکه سس فلفل تند میتونین سرو کنین .




پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
مرسی سیما جون Clap

من اینجوری درست میکنم :بعد از اینکه گل کلم رو آپز کردم میزنم تو تخم مرغ زده شده همراه با نمک و ادویه و فلفل و بعد در آرد سوخاری و بعد هم در روغن سرخ میکنم Clap
اونجوری هم خوشمزه میشه.
جايي در پشت ذهنت به خاطر بسپار، که اثر انگشت خداوند بر همه چيز هست Flowerysmile
پاسخ }
#3


[عکس: 97764.JPG]


مواد لازم :
گل کلم نیم کیلو
هویج 2 عدد
ارد 1 لیوان
اب 1 لیوان
روغن برای سرخ کردن
ماست 2 لیوان
سیر 2 حبه
نمک
طرز تهیه :
هویج و گل کلم رو شسته و خرد میکنیم .

[عکس: 97763.JPG]

اول گل کلم رو ابپز میکنیم . زمانی که چنگال به راحتی تو گل کلم رفت کافیه . بعد هویج رو ابپز میکنیم .

نمک و ارد رو با هم مخلوط میکنیم . اب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا ارد گلوله گلوله نشه .

[عکس: 97762.JPG]
گل کلم و هویج ها رو تو مایه اردی غلطونده کاملا سرخ میکنیم . و با سس ماست و سیر سرو میکنیم .

[عکس: 97761.JPG]


[عکس: 97760.JPG]






پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#4
منم همیشه مثه روش papary جون درست میکنمYum2Yum2

[عکس: 20131210175355_IMAG18661.jpg]
[عکس: 20131210175429_IMAG18701.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
ولی ما یه جور دیگه درست می کنیم اول گل کم رو کمی آب پز می کنیم زیاد نمی خواد له بشه بعد سرخ می کنیم مثل سیب زمینی نمکم بپاشید روش ، باید خوب سرخ بشه بعدش با لیموی تازه سرو می کنیمYum2
پاسخ }