تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 44 رای - 2.82 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه پذیرایی
#1
مهموني دادن از اون كارهايي است كه واقعا براي روحيه خوبه و لحظات شادي رو فراهم مي‌كنه اما نكاتي در باب مهموني لازمه كه بدونيد !
اولا شاد باشيد . مهماني يعني دور هم جمع شدن براي شادي بيشتر . بانوان‌خوب شما مسئول مهماني نيستيد كه دائما در فكر و خيال هستيد قرار است كه يك عده بيايند و از همه چيز شما ايراد بگيرند ! آنهايي كه بخواهند ايرادي بگيرند هميشه دهانشان باز است !
در مهماني مديريت زمان بسيار مهم است بخصوص براي آنهايي كه هر چه وقت كمتري داشته باشند عصبي‌تر شده و خب ضريب اشتباهاتشان بالاتر مي‌رود. مردان خوب و همسران عزيز در هنگامي كه قرار است مهماني برگزار كنيد حواستان باشد كه به همران بانوي‌خوبتان بايد مثل يك تيم هماهنگ عمل كنيد . در اين گاه بايد خوي خود را با همسرتان دمسان نماييد اگر شما خونسرد هستيد و اطمينان داريد همه چيز مناسب است و در زمان باقيمانده وقت براي همه چيز هست و همسرتان دائم در جنب و جوش و محاسبه و … بي‌خيال در گوشه‌اي ننشينيد و لبخند بزنيد . باور كنيد اين باعث نمي‌شود همسرتان آرامش بگيرد بلكه با اين كار او را بيشتر مضطرب مي‌كنيد و احساس اينكه او دست تنهاست را به او القا مي‌كنيد . همپا و دمسان به كارها برسيد و چه بهتر كه كارها را به صورت هماهنگ از نظر زماني و مكاني تقسيم كنيد !
از نظر اشپزي : اگر مي‌خواهيد برنج درست كنيد حتما برنج را از شب قبل يا صبح (براي مهماني شام) پاك كنيد و در آب بريزيد . اگر آش يا سوپي مي‌پزيد حتما نخود و لوبيا از قبل آماده كنيد (زودپزهاي جديد در اينگونه موارد واقعا عصاي دست خواهند بود) . براي دسر به خاطر داشته باشيد ژله و كرم‌كارامل يا بعضي خميرهاي پيراشكي‌ها يا كيك‌ها حتما بايد مدت زماني معين را در يخچال و در دماي خنك بماند تا به اصطلاح بگيرد . از طرفي بعضي غذاها مثل سوپهاي لعابدار (يا سوپهاي آماده ) خصوصا سوپهايي با مايه شير-خامه (كه معمولا سفيد يا روشن هستند) اگر مدت زماني منتظر بمانند رويه‌ مي‌بندند و سوپ بدمنظر مي‌شود پس تا جايي كه مي‌شود سوپ را نزديك به زمان سرو درست كنيد يا در ظروفي بريزيد كه معمولا مي‌توان آنها را روي گرم‌كني با شعله شمع قرار داد . بدينگونه سوپ به اندازه كافي گرم مي‌ماند و رويه هم نمي‌بندند (مي‌تونيد اگر سرو شام به تعويق افتاد سوپ را هم بزنيد ).

زياد غذا درست نكنيد . معمولا تعداد مهمانها مشخص است و شما با توجه به اشنايي كه با مهمانها داريد مي‌دانيد كه هر كس به چه اندازه ميخورد. لازم نيست اگر 8 نفر مهمان داريد و مي‌خواهيد دو يا سه جور غذا درست كنيد حتما از هر غذا به اندازه 8 نفر بپزيد . محاسبه كنيد در مهمانان چه كسي كدام غذا را دوست دارد. ميزان سوپ و پيش‌غذاها و تشريفات بعد از غذا (دسرها و پذيرايي‌ها) را حتما در نظر داشته باشد چون مثلا اگر مهماني براي جشن تولد داريد و مي‌خواهيد بعد از شام كيك را سرو كنيد و بعد شام الويه و سوپ و مثلا لازانيا بپزيد و به عنوان دسر ژله و بستني بدهيد خب مطمئن باشيد يا كسي لب به كيك و چاي نمي‌زند يا فردا تمام بچه‌هاي حاضر در مهماني مهمان بيمارستان يا تخت خانه هستند. لازم نيست (و معمولا اتفاق نمي‌افتد) كه افراد مهماني از همه غذاها بخورند معمولا معلوم است اگر چند نوع غذا داريد چه كسي برنج و خورشت فسنجان را دوست دارد و چه كسي مثلا ترجيح مي‌دهد كه شب برنج نخورد و جوجه كباب خالي را با سبزيجات وسوپ ترجيح مي‌دهد. وقتي در مهماني 5 خانم حساس به وزن و كالري داريد و دو آقاي درگير مشكلات چربي و اوره و چند بچه‌ي شيطان بازيگوش لازم نيست 3 جور خورشت با دو جور برنج (مثلا شيرين پلو و باقالي پلو) بپزيد و بعد انتظار داشته باشيد همه راضي و خوشحال از مهماني بيرون بروندو غذايي هم باقي نماند . بچه‌ها را هم در نظر داشته باشيد !
اين نكته را در نظر داشته باشيد كه غذاهايي كه بعد از مهماني دور ريخته مي‌شود در واقع مي‌توانست چند نفر را آن شب را گرسنه‌ خوابيده‌اند سير كند. لازم نيست براي نشان دادن دستپخت يا توانايي ماليتان غذاي بپزيد و بعد در حالي كه نه كسي غذاهايتان رادرست حسابي خورده و مزه‌ي آنها را به درستي چشيده باشد نه ممنونتان بوده مرتكب اسراف و ظلم در حق بيچارگان شويد . طوري مهماني را اداره كنيد كه هم هر كس غذايي كه دوست دارد را سير بخورد و طعمش را احساس كند هم غذايي اضافه نيايد. لازم نيست تمام افراد حاظر در مهماني از تمام غذاهاي شما بچشند. مهماني سالن تست طعم و چشيدن غذا نيست كسي كه يك بشقاب پلوي زعفراني و خورشت فسنجان با گوشت اردك خورده و طعم آن لذت بره معمولا نمي‌تواند يك بشقاب لازانيا با سس توبسكو و پنير پيزاي زياد بخورد و باز هم لذت ببرد . پس به اندازه دو نفر خورشت و برنج درست كنيد و به اندازه دو نفر مثلا لازانيا و براي بچه‌ها هم مثلا الويه يا خوراك سوسيس يا پيتزاي كوچولو . بدينگونه هر كس چيزي كه دوست دارد را مي‌خورد و لذت مي‌برد و با خاطره‌اي خوش مهماني را ترك مي‌كند.

سعي كنيد در چيدن ظرفها و ملزومات (چنگال ، قاشق ، كارد يا در صورت لزوم قاشق سوپ‌خوري يا بستني‌خوري) و دستمال سفره و ليوان يا گيلاس با سليقه باشيد. منظم بچينيد و دمسان. در ضمن نوشيدني‌هاي مهماني را هم مناسب با غذاهاي خود انتخاب كنيد لازانيا را با دوغ نمي‌خورند و خورشت قيمه و شيرين پلو را نوشابه زياد دلچسب نيست و مي‌توانيد به جا از نوشابه‌هاي گازدار (شخصا توصيه‌ نمي‌كنم) ، دوغ شربتهاي ايراني (شربت نعنا يا بهارنارنج و … كه با خورشتها بسيا ر خوش‌خوراك هستند) يا آب ميوه‌هاي طبيعي (مثل آب يا شربت پرتقال ) استفاده كنيد.

نوع دسر را هم بايد با توجه به غذا انتخاب كنيد و مثلا بعد از يك آبگوشت بزباش و ترشي و ماست و دوغ كسي بستني و كرم‌كارامل نمي‌خورد !

مردان خوب توجه داشته باشند كه در تمام مراحل مهماني از شب نشيني و آماده كردن غذا و سرو و جمع كردن و سرو دسر و بعد دوباره پذيرايي تكميلي يار و كمك همسر عزيزتان باشيد وظيفه شما اين نيست كه مهمان‌ها را سرگرم كنيد و بانوي‌خوبتان مدام در آشپز‌خانه يا سر ميز‌شام باشد بلكه به تناوب به هم ياري برسانيد و از نظر فكري هم يار و ياور باشيد ! بسيار توجه كنيد كه برگزاري مهماني مثل برگذاري يك جلسه كاري احتياج به پشتيباني و همفكري و كار تيمي دارد . كاري كنيد كه بعد از تمام شدن مهماني و رفتن مهمانها همه خاطره خوشي از لحظه لحظه آن شب داشته باشند
http://goodhusband.wordpress.com/
}
#2
طريقه ي پذيرايي در صبحانه

اول روي ميز صبخانه را انتخاب مي كنيم كه بهتر است از سفره ي بزرگ گلدوزي شده و يا گلدار شاد تهيه كرد. مي توانيم در وسط ميز گل يا سبد ميوه قرار دهيم براي هر نفر يك بشقاب و كارد و چنگال و قاشق لازم است كه بدين طريق آنها را قرار مي دهيم بشقاب مقابل صندلي و جلوي بشقاب كارد و چنگال كره خوري و سمت چپ بشقاب چنگال دسر و سمت راست كارد و قاشق مربا خوري ، قاشق چاي خوري در نعلبكي قرار مي گيرد كره و مربا و عسل در ظرف هاي جداگانه وسط ميز بايد قرار داده شود نان را در ظرف هاي مخصوص لاي دستمال بايد سر ميز گذاشته شود نمكدان هم در وسط ميز مي گذاريم سرويس چايخوري و فنجانها برابر خانم خانه قرار بگيرد تا او براي هر ميهمانچاي بريزد.



پذيرايي براي ناهار

روي ميز ناهار را مي توان سفره ي سفيد كتان يا غيره قرار داد وسط ميز را مي توان با سبد گل با ميوه تزيين كرد بشقاب ها بايد با يك فاصله روبه روي هم قرار بگيرند قاشق در طرف راست بسقاب و چنگال در طرف چپ بشقاب كارد را هم در طرف راست بشقاب قرار مي دهيم كارد و چنگال و قاشق دسرخوري را بايد جلوي بشقاب گذاشت بعد ليوانها براي هر نفر جلوي بشقاب قرار مي گيرد.



پذيرايي عصرانه

پذيرايي عصرانه معمولا با چاي و شيريني و ساندويچ ساده انجام مي شود براي ميز چاي مي توان از سفره هاي ظريف استفاده كرد . كارد و چنگال و بشقاب براي پذيرايي عصرانه معمولا كوچكتر از كارد و چنگال و بشقاب غذاخوري است . سرويس چاي را مي توانيم در سيني وسط ميز قرار داد و فنجان و نعلبكي آنرا وسط بشقاب ها كه در جلوي مهمان ها است گذارد . خوراكي ها را كه شامل شيريني و ساندويچ ،كره و مربا است در اطراف سيني چاي قرار مي دهيم و خانم خانه بايد براي ميمان ها چاي بريزد و از ميمان ها پذيرايي كند.



پذيرايي براي شام

روي ميز را بايد با سفره كتان سفيد كاملا تميز پوشاند . روي سفره را انواع گلهاي طبيعي و شمعداني هاي پايه كوتاه مي توان تزيين كرد . كارد و چنگال و ليوان ها را به اين ترتين بايد قرار داد.كارد گوشت در طرف راست بشقاب بعد قاشق و چنگال را در طرف چپ بشقاب قرار مي گيرد . كارد و چنگال و قاشق دسر خوري را بايد جلوي بشقاب گذاشت و بعد ليوان ها بالاي بشقاب قرار مي گيرد . دستمال سفره هم سمت چپ بشقاب ها قرار داده مي وشد غذاها هم طوري چيده مي شوند كه برداشتن آنها براي ميمان ها آسان باشد بعد از غذا بايد سرويس قهوه خوري يا چاي آورده شود . اگر كسي خواست غذاها را تعارف كند بايد از سمت چپ ميهمان ها غذا را نگه دارد و دست را هم در سطح ميز پايين آورد .اگر غذايي مورد توجه ميهمان ها بود مي توان دوبار آن را گردانيد تا ميهمان ها استفاده بكنند.



پذيرايي به طور ايستاده

در موقع ناهار يا شام اگر خواستيم به طور ايستاده پذيرايي كنيم مي تواينم بشقاب ها و ليوان ها و كارد و چنگال را در دو طرف سر ميز قرار دهيم و غذاها را روي ميز قرار مي دهيم .ميهمان ها غذاي خود را برمي دارند و كنار مي روند . مي توانيم ازگ ميز جا نداشت نوشابه و آب را در ميز ديگري كنار اطاق قرار دهيم.

http://www.centralclubs.com
_________________
}
#3
1-بهتر است آقا و خانم میزبان در در انتهای میز نهار غذا خوری و یا در وسط میز روبروی یکدیگر بنشینند.



2- زوج متاهل باید روبروی یکدیگر و زوج نامزاد باید در کنار یکدیگر بنشیند.



3- باید سعی شود که گروهای سنی در کنار یکدیگر بنشینند به طوری که بزرگت ترهای فامیل در راس میز و



جوانتر ها در سمت دیگر.



4- غذا باید در جهت عقربه های ساعت و از چپ به راست سرو گردد و ظروف غذا باید از سمت راست مهمانها



جمع آوری کرد.



5- پیش از آن که میزبان شروع به صرف غذا نکرده نباید شروع به صرف غذا کرد.



6- اگر چیزی روی میز خواستید و دستتان نمی رسد خودتان سعی نکنید آن را بردارید بلکه از فردی که نزدیک



است بخواهید آن را به شما بدهد.



7- هنگامی که غذا خوردنتان تمام شد هیچ گاه بشقابتان را به سمت جلو هل ندهید .این عمل خلاف آداب و



معشرت است.



8- برای بریدن و خرد کردن غذا چنگال را به دست چپ و کارد را با دست راست گرفته و سپس با چنگال آن چیزی را



که می خواهید ببرید محکم



نگه دارید و با چاقو آن را ببرید سپس چنگال را به دست راست منتقل و میل کنید.



9- هیچ گاه پیش از چشیدن غذا به آن ادویه نزنیدواین عمل باعث بی احترامی به میزبان و آشپز است.



10- هیچ گاه سر میز غذا سیگار روشن نکنید.



11- هنگامی که از غذا خوردن فارغ شدید دستتان را روی زانو و یا میز (مچ دست روی لبه میز) قرار دهید. هیچ



کاه هنگام صرف غذا آرنج را روی میز قرار ندهید.



12- هیچ گاه سوپ را برای این که سرد شود فوت نکنید. بلکه صبر کنید تا خودش خنک شود.



13- غذاهایی که شما مجازید با دست بخورید عبارتند از : تکه نان , بلال , گوشت دنده, بال و استخوان مرغ ,



ساندویچ , میوه های کوچک, شیرینی , سیب زمینی سرخ کرده, چیپس و پیتزا.



14- هیچ گاه کارد و چنگال و قاشقی که استفاده می کنید مجددا روی میز قرار ندهید, بلکه آن را روی بشقاب



بگذارید.



15- اگر قاشق یا کارد و چنگال شما به زمین افتاد آن را بردارید و به میزبان و یا پیشخدمت بدهید و تمیز آن را



درخواست کنید.



16- پیش از نوشیدن مایعات لبهای خود را با دستمال پاک کنید تا جای لک چربی روی لیوان شما نمایان نشود.



17- هر گاه چیزی را سهولا روی لباس میهمان دیگری ریختید با خونسردی از وی عذر خواهی کنید و بگذارید خود



فرد و یا پیشخدمت آن را تمیز کند. خودتان اقدام به تمیز کردن لباس فرد نکنید.



18- اگر حشره تار مو یا هر چیز دیگر را در غذای خود یافتید آن را اعلام نکنید بلکه مخفیانه آن را از غذایتان خارج



کنید.



19- همیشه در انتهای صرف غذا از میزبان یا آشپز تشکر کنید و از غذا تعریف کنید.



20- هنگامی که صرف غذا یتان پایان یافت باید کارد و چنگال خود را به صورت اریب روی بشقاب قرار دهید و اگر هم



خواستید که میز را برای مدت کوتاهی ترک کنید باید کارد و چنگال را به صورت ضربدری روی بشقاب قرار دهید تا



دیگران متوجه شوند که شما باز خواهید گشت.


}
#4

در این پذیرایی اگر هم تعداد مدعوین کم و مهمانان خودمانی باشند باز باید تشریفات کامل و با مراقبت انجام گیرد.

بطور کلی دعوت های رسمی و مجلل و با شکوه در موقع شام به عمل میایند در پذیرایی های ساده و خودمانی شام نیز باید تشریفات را تا حدی رعایت کرد و سهل انگاری در آن به هیچ وجه جایز نیست و در این موقع است که دقت و سلیقه در دکور و تزیین سفره نشانه ابتکار و هنر خانم خانه شناخته میشود و تمام نکات حساس در پذیرائی ها باید در این موقع به کار برده شود.

استفاده از ظروف عتیقه و انواع کریستال نقره و سفره و دستمال های کمیاب مجاز بلکه ضروری است روی میز را باید با سفره کتان سفید که کاملآ تمیز و کمی آهار دار باشد پوشانید, سفره های دست دوزی شده با گل رنگی در مهمانیهای شام بکار برده نمیشوند و بهتر است روی سفره را با انواع گل های طبیعی که در نهایت ظرافت و سلیقه تهیه شده باشند,تزئین کرد, بکار بردن شمعدانهای پایه کوتاه و ارزنده از قبیل نقره یا کریستال و انواع آن از اهم وسایل سفره شام است.

فاصله بین مهمانها مانند میز ناهار باید در حدود 75 سانتیمتر باشد هنگام شام از کارد و چنگال و لیوان های متعدد به تناسب انواع خوراک و مشروب (نوشیدنی بدون الکل) باید استفاده شود و ترتیب قرار دادن آنها به شرح زیر است:

کارد گوشت را در طرف راست بشقاب باید قرار داد بطوریکه لبه تیز آن به طرف بشقاب باشد, کارد ماهی و بعد از آن قاشق (در فرانسه قاشق از پشت روی سفره قرار میگیردو در آمریکا و انگلیس از رو) چنگال بزرگ طرف چپ بشقاب و بعد از آن چنگال کوچکتر ( به شکلی که مورد قاشق ذکر شد ) قرار میگیرد.

کارد کره خوری را میتوان در بشقاب کوچکی جلوی بشقاب و سمت چپ آن قرار داد. کارد و چنگال و قاشق دسر خوری را باید جلوی ب;شقاب گذاشت و بعد لیوان ها به تعداد آشامیدنی ها و مشروبات غیر الکلی بالای بشقاب از چپ به راست بترتیب قرار میگیرد.

دستمال سفره باید زیاد تا خورده و فشرده نشده باشد در صورتیکه سوپ در سالن پذیرایی سرو شود دستمال س;فره وسط بشقاب قرار میگیرد و در صورتیکه سوپ روی میز آورده شود دستمال سفره ها در سمت چپ قرار داده خواهد شد .

در میهمانی های رسمی که تعداد میهمان ها زیاد است میتوان اسامی مدعوین را روی کارت های ظریفی نوشته و جلوی بشقاب نزدیک لیوان ها قرار داد . نمک دان ها باید متعدد باشند تا در دسترس همه واقع شوند.


سرویس قهوه خوری و چایی بعد از ترک سفره در سالن آورده می شود .

سوپ را ممکن است در سالن در فنجان های مخصوص سوپخوری سرو کرد و یا بعد از اینکه میهمان ها سر میز آمدند آورد و در بشقاب های مخصوص ریخت .

بعد از صرف هر غذا بشقاب مخصوص آن را باید برداشت و بشقاب خوراک بعدی را بجای آن قرار داد ( بدیهی است وقتی خوراک مفصل است جایز نیست یکدسته بشقاب را داخل هم روی میز قرار داد ) ترتیب دادن خوراک و قرار دادن و برداشتن بشقاب های خالی بدین صورت است که ابتدا غذا را باید کاملآ قطعه قطعه کرد تا برداشتن آنها برای مهمان ها بسهولت امکان پذیر باشد و در پای هر دیس خوراک کارد و چنگال یا قاشق مخصوص آن خوراک باید گذاشته شود و سپس دستمال سفید و تمیزی را زیر دیس خوراک میگذارند و خوراک را پیشخدمتی که کاملآ مسلط بکار خود است در طرف چپ مهمان ها نگاه میدارد در حالی که دست را آنقدر پایین میگیرد که دیس همسطح میز میشود و قبل از اینکه مهمان به اندازه کفایت از خوراک برنداشته است دیس را از جلوی او رد نمیکند .
گاهی ممکن است یکنوع خوراک را که مورد توجه مهمان هاست دوبار گردانید . آب و مشروبات غیر الکلی را باید از طرف راست ریخت و باید دقت کرد که در موقع ریختن قطرات آن سفره را آلوده نکند و لیوان ها نیز زیاد پر نشوند .
ظرف های آلوده را از طرف چپ میهمان بر میداریم و ظرف های تمیز را از طرف راست میگذاریم.


ممکن است دسر را بعد از صرف شام در سالن پذیرائی صرف نمود. در این صورت باید دسر و ظرف های دسر خوری و کارد و چنگال و قاشق دسر خوری بوسیله پیش خدمت کاردانی سرو شود.

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
}
گوناگون از وب
loading...
#5

ممکن است هنگام شام با ناهار از میهمانها بطرز ایستاده پذیرایی کنیم , البته این مورد در صورتی که مهمانی رسمی نباشد و مهمان ها تعداد بیشتری باشند در این حال روی میز را با یک پارچه نرم میپوشانیم و روی آنرا سفره می اندازیم

لیوان ها را بطور منظم دو طرف میز میچینیم , بشقاب ها و کارد و چنگال ها را بطوریکه روی هم انباشته نشود در دو سر میز در نهایت نظم قرار میدهیم (در صورتیکه غذا مفصل باشد ومیز گنجایش قرار دادن ظروف و لیوان ها و کارد و چنگال را نداشته باشد برای قرار دادن آنها میتوانیم از روی بوفه یا میز جداگانه استفاده کنیم) و خوراک ها مجموعآ روز میز قرار میگیرند و هر کس مطابق میل و سلیقه خود خوراکی را بر میدارد و کنار میرود آب و مشروبات غیر الکلی را میتوانیم روی میزهای چرخدار یا میز کوچکی کنار اطاق قرار بدهیم و ممکن است در فواصل خوراک پیشخدمت لیوان های آب و مشروب غیر الکلی را در سینی ب;گذارد و بگرداند.


نوع دیگر کوکتل میگو :

یکعدد کلم برگ بزرگ را در کاغذ مخصوص آلمینیوم که مثل نقره درخشان است میپیچیم بطوریکه کلم هیچوقت دیده نشود , به چوب های مخصوص میگوی درشت پخته شده , حلقه های سوسیس سرخ شده و قطعات کوچک ژامبون لوله شده و زیتون سبز و سیاه میزنیم و سطح کلم را بطور منظم با آنها میپوشانیم و مقداری سس ( تاوزند آیلند ) و یا سس کاری در ظرف مخصوص میریزیم و کوکتل را با آن سرو میکنیم .
این کوکتل شکل قشنگ و جالبی دارد و در پذیرایی ها کوکتل گردانده میشود.
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
}
#6
برای روی میز صبحانه میتوان از سفره بزرگ قشتگ دست دوزی شده و یا از دست مال های مخصوص زیر بشقاب و شمن دوتابل که بطرز زیبایی گل دوزی شده باشد استفاده کرد, وسط میز را میتوان یک سبد میوه فصل یا گلدان پر از گل قرار داد.


برای هر نفر بشقاب و کارد و چنگال و قاشق لازم است و باین طرز باید قرار داده شود :

بشقاب مقابل صندلی و جلوی بشقاب کارد و چنگال کره خوریوسمت چپ بشقاب چنگال دسر خوری و سمت راست آن کارد و قاشق مربا خوری.
قاشق چایخوری و یا قهوه خوری در نعلبکی زیر فنجان و حوله یا دستمال کوچک ما بین بشقاب و نعلبکی فنجان و یا سمت چپ بشقاب قرار میگیرد , در هتل های منظم فنجان ها را قبلآ گرم میکنند و هنگام صرف صبحانه روی نعلبکی قرار میدهند.



نان تست یا ساده در ظرف های مخصوص لای دستمال باید سر میز گذاشته شود ممکن است نان را سر میز تست کرد .
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
}
#7


روی میز ناهار نیز میتوان سفره های کتان سفید و یا دستمالهای مخصوص زیر بشقاب قرار دارد .

فاصله بین هر نفر باید حدود ۷۵ سانتیمتر باشد و وسط میز را میتوان یک سبد میوه فصل یا گلدان پر از گل قرار داد.
بشقاب ها باید کاملآ با یک فاصله رو به روی هم قرار گیرند کارد و چنگال و قاشق به ترتیب پذیرایی برای شام قرار داده میشود _ برای هر نفر دو عدد گیلاس جلوی بشقاب قرار میگیرد(برای آب و مشروبات غیر الکلی)کارد کره خوری چنگال با قاشق دسر خوری ممکن است در بشقاب کوچکی طرف چپ بشقاب اصلی و بالای چنگال قرار گیرد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
}
#8
پذیرایی عصرانه و چایی بدو طریق زیر انجام می شود:


۱: در صورتیکه همه میهمانها در ساعت معین و با هم سر میز بیایند ممکن است میز را قبلا آماده و مجهز نمود برای میز چایی میتوان از سفره های ظریف گلدوزی شده استفاده کرد.
بشقاب ها و کارد و چنگال چای معمولا کوچکتر از بشقاب و کارد و چنگال غذا خوری است و کارد طرف راست و چنگال طرف چپ بشقاب واقع میشود و دستمال ها آن نیز که بهتر است از جنس سفره سر میز و گلدوزی شده باشد جلوی چنگال ها قرار میگیرد,
سرویس چایی را میتوان در سینی قشنگی سر میز قرار داد و فنجان و نعلبکی آن را وسط بشقاب ها گذارد و سایر خوراکی ها را که عبارت است از انواع شیرینی های تر و خشک و ساندویچ های ظریف و کره و مربا و خاویار در اطراف سینی چای قرار داد و خانم خانه موظف است برای هر یک از مهمانها چای بریزد و دست بدست به ایشان برساند..



۲: ممکن است چای را در سالن پذیرایی صرف نمود , در این صورت وسائل چایخوری را باید روی میز چرخدار یا معمولی قرار داد و شیرینی ها و ساندویچ ها را در دیس های مخصوص برای استفاده جلوی مهمانها نگاه داشت و جلوی هر مهمان تازه وارد بریزد این طریقه ساده تر و متداول تر است
در این طریق چون مدت پذیرایی طولانی تر میشود بهتر است قوری چایی و آب جوش را برای گرم ماندن روی چراغ های مخصوص سر میز گذاشت.
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
}
گوناگون از وب
loading...
#9
چند نوع خوراک برای پذیرایی عصرانه

ساندویچ ماهی برای ۴ نفر



مواد لازم:

۱- چهار ورقه نان چهار گوش تست شده

۲- ماهی غزل آلا یا سوف کوچک پخته شده ………………………..۴ عدد

۳- گوجه فرنگی قاچ شده ……………………………………………۸ قطعه

۴- زیتون سبز………………………………………………………. ۴عدد

۵- لیمو ترش ………………………………………………………..۱ عدد

۶- کره ……………………………………………………………….۵ گرم

۷- نمک و فلفل …………………………………………………….به مقدار کافی

طرز تهیه:

لیمو ترش را به شکل گل درست میکنیم روی هر قطعه نان را کمی کره میمالیم . استخوان ماهی را بطوری که له و خورد نشود با دقت بیرون میاوریم و روی هر قطعه ماهی را کمی آبلیمو ,نمک و فلفل میزنیم و مطابق شکل روی هر ورق نان یک قطعه ماهی و دو قاچ گوجه فرنگی و یک عدد زیتون قرار میدهیم و نان ها را در ظرف میچینیم .





اردور ژامبون اسلامی با اسفناج


مواد لازم برای ۶ نفر :

۱- ژامبون نازک ورقه شده یک اندازه……………………………. ۶ ورق
۲- اسفناج …………………………………………………………۲ کیلو
۳- تخم مرغ پخته شده صفت ……………………………………..۴ عدد
۴- سیر …………………………………………………………..۲ تا ۳ پر
۵- کره …………………………………………………………..۱۰۰ گرم
۶- پیاز خلال کرده کمی سرخ شده ………………………………۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
۷- آرد گندم ……………………………………………………..۱ قاشق سوپخوری
۸- نمک و فلفل ………………………………………………..به مقدار کافی

طرز تهیه:

اسفناج را بعد از تمیز کردن و شستن با یک لیوان آب و ۱ قاشق مربا خوری جوش شیرین و نمک می گذاریم بپزد بعد در صافی میریزیم کمی فشار می دهیم تا آب آن گرفته شود سیر را رنده میکنیم با اسفناج و پیاز سرخ شده و کره کمی سرخ میکنیم
نصف از این اسفناج را در ظرف مناسب نسوزی میریزیم آرد را در بقیه اسفناج میریزیم و روی حرارت ملایم کمی سرخ میکنیم تخم مرغ های صفت را در آن رنده میکنیم و لای هر ورق ژامبون را کمی از این مایه میریزیم و لوله میکنیم و این لوله ها را روی اسفناج در طرف قرار میدهیم . میتوانیم روی آن را کمی پنیر گرویر یا کره بدهیم و چند دقیقه در فر ملایم میگذاریم کافیست پنیر یا کره آب شود.





کباب میگو


مواد لازم:


۱- میگو تازه
۲- نارنج
۳- روغن زیتون
۴- ادویه جات (نمک,فلفل,پودر کاری)

طرز تهیه :
میگو تازه و نارنج را پوست میکنیم و چند ساعت در سس که مخلوطی است از کمی آبلیمو و نمک و فلفل و کاری و روغن زیتون میخوابانیم بعد به سیخ های کوچک میکشیم روی آتش یا در فر کباب مینماییم .
در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه کافی است در صورت طبخ بیشتر میگو سفت و خشک می شود . برای تزیین میتوانید از مارچوبه لیمو ترش و سبزیجات هم استفاده کنید.



منبع: کتاب آشپزی رزا منتظمی
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
}
#10
خانوم های گل گلی این تاپیک میتونه حرف زیاد برای گفتن داشته باشه بیاید و از تجربیات شخصی خودتون قبل از برگداری مراسم پذیرایی بگید در واقع میشه همون پشت صحنه پدیرایی کردنمون و دل مشغولی های قبل از رسیدن مهمونا...Dunnofبا توجه به اینکه هر خانمی شگرد کاری خودشو تو آماده کردن و تهیه غذا داره پس چه بهتر که تو یاد دادن این چیزها با هم شریک بشیم تا مثل ما تازه عروسا که مهمونی دادن برای بالای 4 نفر معضلی هست برامون و مدام استرس داریم وقت کم نیاریم غذاها گرم سرو بشه از کی آشپزی رو شروع کنیم که غذاها بموقع آماده بشه وHanghead.....آسون بشه
مطمینم اگه هر خانوم گلی حداقل یک نمونه از کارشو بگه تاپیک پرباری خواهیم داشتFlowerysmile
من حدود 6 ماهه عروسی کردم و قبل از ازدواجم هیچ وقت آشپزی نکرده بودم و تجربه مهمونداری هم نداشتم با این همه تو این چند وقت یه تجربه های کوچمولویی پیدا کردم که میخوام باشما دوستام درمیون بذارم :
مثلا همیشه ژله رو هر مدلی که باشه از روز قبل آماده میکنم که با سلیقه و تمیز کارم از آب در بیادDreamyeyesf
برنجم پاک کرده از شب قبل خیس میکنم چون برنج مخصوصا اگه شمالی باشه هر چقد بیشتر خیس بخوره کیفیتش بهتر میشه1 (49)
اگه خورش میپزم از قبل گوشتشو میذارم مزه دار بشه
تمام وسایل پذیرایی اعم از بشقاب ها قاشق لیوان سفره سس خوری و....از روز قبل به تعداد مهمونا آماده میکنم و میذارم کنار تا موقع غذا سریع دم دست باشه و فقط آدرس بدم به شوشو تا خودش بقیه کارارو بکنهhih
سالاد فصل همیشه پای ثابت سفرست که اونم از صبح یا روز قبل آماده میکنم تو ظرف با مخلفات-هویج خلالی قارچ ورقه ای کلم رنگی ذرت پخته گوجه و...-میچینم وروشو یه لایه سلفون میکشم و میذارم تو یخچال حاضر و آماده gag
سسشم باز از صبح که کارم کمتره میدرستم میریزم تو ظرف سس و میدارمش یخچال اینطوری غلظت خوبی هم میگیره
نوشیدنی هارو آماده از بیرون میگیرم میذارم تو یخچال ولی موقع غذا میریزم تو پارچ چون دوست ندارم ظرفم تو یخچال بمونه سرد بشه
این از تجربیات من بود که هنوز خیلی چیزها باید از شما خانوم گل گلی ها یاد بگیرم پس دست بکار شید و هرچی ما تازه کارها بلد نیستیم شما کدبانوهای خونه یادمون بدید Flowerysmile
منکه خیلی مشتاق ادامه دادن این مطلب هستم چون بمناسبت شب یلدا یه مهمونی شام دارم که باید از 12 نفر پدیرایی بکنم و از الان شبا دارم کابوسشو میبینم Vahidrk
منتظر راهنماییهاتونم
دعا میکنم زیر این سقف بلند
روی دامان زمین
هرکجاخسته شدی یا که پرغصه شدی
دستی از غیب به دادت برسد....
و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس............
Flowerysmile
}