۲-۲-۱۳۹۴, ۱۲:۲۴ صبح
مل چیه ؟ اسم دیگه ای نداره؟
نقاشی برجسته
|
۲-۲-۱۳۹۴, ۱۲:۲۴ صبح
مل چیه ؟ اسم دیگه ای نداره؟
۲۴-۴-۱۳۹۴, ۰۵:۰۷ عصر
(۱۷-۳-۱۳۹۴, ۱۰:۵۹ صبح)Adelia_zizi2008 نوشته است: عزیزم آموزش تابلو شماره 3 توی این تاپیک هست کارگاه تابلو برجسته گلدونهای نصفه هم گلدون سفالی کوچیک بود که من با اره از وسط نصفش کردم ![]() ![]()
۲۴-۴-۱۳۹۴, ۰۵:۱۳ عصر
(۱۷-۳-۱۳۹۴, ۱۰:۳۰ صبح)Adelia_zizi2008 نوشته است: سلام ممنون از کارهای قشنگ و بیشتر بیشتر ممنون از اینکه اینقدر قشنگ و واضح توضیح میدی سلام ![]() بله میتونید ضخامت خمیرتون رو بیشتر کنید ولی نه خیلی چون موقع خشک شدن ممکنه ترک بخوره عکسا هم تو سرچ نت میتونی پیدا کنی با همین مضمون تابلو برجسته و بهتر از اون اینکه هر طرحی که دوست داشته باشی نقاشی تخت منظورمه میتونی تبدیلیش کنید به برجسته. برای گلها هم به راحتی روی تابلو آماده شده مونتاژ میشه با چسب ![]() ![]()
۲۹-۶-۱۳۹۴, ۰۳:۱۴ عصر
(۲۸-۶-۱۳۹۴, ۰۷:۴۲ عصر)kyhan نوشته است: ممنون از زحمات و اموزشها .میشه اموزش رو بگید .ممنون عزیزم این لینک پیج آموزش هست کارگاه آموزش تابلو برجسته ![]()
۲۹-۶-۱۳۹۴, ۰۳:۳۱ عصر
کار جدیدم
بومش کلا چوبی هست یه قاب با تخته سه لا اول زمینه کار رو رنگ کردم بعد دورشو مدل قاب رنگ کردم بعدم به کمک مل و چسب چوب به مقدار ( یک لیوان پودر مل و چسب چوب رو اونقدر اضافه میکنیم تا خمیرمون شکل بگیره تقریبا کمتر از یک سوم لیوان لازم داریم شاید بیشتر هم بشه خمیر خیلی چسبناکه دستتون رو خیس کنید و خمیر رو به آرومی شکل بدید بعضی از جاهاشم من با رنگ یه صورت تخت کشیدم ![]() ![]() ![]() ![]()
۱۷-۱۱-۱۳۹۴, ۰۵:۳۳ عصر
(۱-۱۰-۱۳۹۴, ۰۸:۴۲ عصر)jamalisahel نوشته است: سلام با تشکرازشما معصومه خانم دستتونو میبوسم بابت اموزش خوبتون سلام عزیزمی خانومی لطف داری گلم ![]() شرمندم که دیر دیدم پیامتون رو . خانومی من نمیدونم کدوم طرح رو کار کردید کاش عکسش رو میفرستادید تا بتونم کمکتون کنم ![]() ![]()
۴-۱۲-۱۳۹۴, ۰۸:۵۴ صبح
![]() ![]() ![]() منم ازی خوشتلا ساختم ![]() ممنونم از معصومه خانوم و همینطور خانوم گل بخاطر اطلاعات و پستای مفید ![]() وقتی تموم شد ذوق مرگ شدم آخه کار دست آدم تو خونت باشه حس خیلی خوبی میده ![]() ![]() من قلم مو باریک نداشتم وگرنه ساقه ها رو باریکتر و ظریف تر میکشیدم ![]() ![]() |
موضوعات مرتبط با این موضوع… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
کارگاه آموزشی شماره یک نقاشی برجسته | معصومه خانومی | 17 | 16,114 |
۲۸-۹-۱۳۹۴, ۰۹:۴۱ صبح آخرین ارسال: sahel56 |
|
نظر سنجی انتخاب طرح برای کارگاه آموزش نقاشی برجسته | mamane kiana | 6 | 3,909 |
۲۳-۱۲-۱۳۹۳, ۰۱:۲۰ صبح آخرین ارسال: فاطیما 66 |
|
تابلو نقش برجسته با چسب حرارتی | havijori | 4 | 13,829 |
۵-۱۰-۱۳۹۳, ۱۰:۱۰ عصر آخرین ارسال: joodi abot |
|
فهرست تایپیکهای موجود درزیر انجمن نقاشی برجسته | Atefe joon | 0 | 1,519 |