۱۴-۲-۱۳۹۳, ۰۹:۱۱ عصر
این نقاشی خواهر کوچیکمه الان 15 سالشه این نقاشی رو تو 13 سالگی کشید و وقتی که دید من نقاشیمو گذاشتم تو خانوم گل اونم ذوقش اومد به من گفت نقاشیشو بذارم قربونش برم.gif)

.gif)

![[تصویر: 20140504220111_20140430_091339.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20140504220111_20140430_091339.jpg)
نقاشی و طراحی اعضای خانوم گل
|
۱۴-۲-۱۳۹۳, ۰۹:۱۱ عصر
این نقاشی خواهر کوچیکمه الان 15 سالشه این نقاشی رو تو 13 سالگی کشید و وقتی که دید من نقاشیمو گذاشتم تو خانوم گل اونم ذوقش اومد به من گفت نقاشیشو بذارم قربونش برم
![]() ![]() ![]()
۱۷-۲-۱۳۹۳, ۰۹:۵۱ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۲-۱۳۹۳, ۰۹:۵۲ صبح، توسط خواهر McQueen.)
این نقاشی رو یه روز که حوصلم سر رفته بود از روی عکس سی دی کارتون دیو و دلبر کشیدم
![]() ![]() اینی که من کشیدم واسه صحنه ی بعدی تصویر پایینه ولی عکس مثل مال نقاشی خودمو گیر نیاوردم ![]() ![]()
۲۱-۲-۱۳۹۳, ۱۱:۲۳ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-۳-۱۳۹۳, ۰۷:۵۹ عصر، توسط mohammad reza.)
این کار رو دیروز تموم کردم
این رو با فلش گوشی عکس گرفتم ![]() این رو بدون فلش ![]() نقاشی من یه چیزی بین این دوتاست نه به پررنگیه اولی نه به کمرنگی دومی
خدایا حافظ پسرم باش
این نقاشیها رو 8سال پیش کشیدم .
![]() آپلود عکس پیوستی
یادمان باشد : وقتی کسی را به خودمان وابسته کردیم !
در برابرش مسؤولیم … در برابر اشکهایش ؛ شکستن غرورش ، لحظههای شکستنش در تنهایی و لحظههای بیقراریش …. و اگر یادمان برود ! در جایی دیگر سرنوشت یادمان خواهد آورد، ![]()
۱-۳-۱۳۹۳, ۱۲:۵۹ عصر
![]() ![]() ![]()
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ، کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۲۰-۳-۱۳۹۳, ۰۹:۲۷ صبح
اینم اولین وآخرین کار من7سال پیش کشیدم
![]()
۲۲-۳-۱۳۹۳, ۰۳:۰۱ عصر
نمونه های کار" تذهیب" خواهرم
![]() ![]() چندنمونه هم "مینیاتور" و "گل و مرغ" ![]() ![]() این رو هم به سفارش روی یک قلمدون چوبی کار کرده ![]() ![]() و چند نمونه رنگ و روغن ![]() ![]() و طراحی چهره ![]()
۱۹-۴-۱۳۹۳, ۱۲:۱۱ صبح
![]() اینم یکی از نقاشیام با رنگ و روغن عزیزان
|
موضوعات مرتبط با این موضوع… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
فهرست تاپیکهای موجود در زیرانجمن تکنیک های طراحی و نقاشی | رويا صادقي | 0 | 1,065 |
۵-۱۲-۱۳۹۲, ۰۲:۲۲ صبح آخرین ارسال: رويا صادقي |