۵-۲-۱۳۹۴, ۰۴:۲۱ عصر
نقاشی و طراحی اعضای خانوم گل
|
۷-۲-۱۳۹۴, ۰۸:۲۶ صبح
![]() مدادرنگی ![]() نقاشی پسر هنرمند 17 ساله من احسان عزیزم ![]() اینم نقاشی مهسان 12 ساله مادر.خدارو شاکرم که این استعدادهارو به فرزندانم هدیه کرده. ![]()
۲۲-۲-۱۳۹۴, ۰۳:۱۴ عصر
کار با مداد رنگ البته طرحش واسه مدادرنگ خوب نبود ولی چون همسری دوست داشت کار کردم
![]() ![]() ![]() ![]()
نقاشیاتون چقدر خوشگله
اینم نقاشیهای من اصلا قابل مقایسه با مال شما نیست خیلی کودکانه هست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
۳۰-۳-۱۳۹۴, ۰۱:۳۹ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۴-۱۳۹۴, ۰۲:۱۹ عصر، توسط pinkgirl138.)
سلام!
یه مدت رفتم کلاس رنگ روغن اینارو کشیدم ![]() ایشاالله دوباره شروع کنم عــــــــــاشق نقاشیم!! ![]() ![]() ![]() زندگی خیلی بهتر خواهد شد وقتی:
دیگر اهمیت ندهید که: مردم درباره شما چه فکری میکنند و تصمیم بگیرید: فقط برای خودتان زندگی کنید...
۲۲-۴-۱۳۹۴, ۱۱:۱۴ عصر
![]() اینم کفشای کوهم ![]() ![]() زندگی خیلی بهتر خواهد شد وقتی:
دیگر اهمیت ندهید که: مردم درباره شما چه فکری میکنند و تصمیم بگیرید: فقط برای خودتان زندگی کنید...
۵-۶-۱۳۹۴, ۱۰:۰۰ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۶-۱۳۹۴, ۱۱:۲۵ عصر، توسط pinkgirl138.)
این طراحیای مداد رنگی جنبه دست گرمی دارن...
![]() اینو خیـــلی دوست دارم! ![]() با رنگای زرد،قرمز،آبی و مشکی کشیدم.به قیافش نمیاد اما کلی وقت ازم گرفت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() زندگی خیلی بهتر خواهد شد وقتی:
۲۸-۶-۱۳۹۴, ۰۸:۵۶ عصر
![]() اینم step by step ![]() ![]() زندگی خیلی بهتر خواهد شد وقتی:
دیگر اهمیت ندهید که: مردم درباره شما چه فکری میکنند و تصمیم بگیرید: فقط برای خودتان زندگی کنید... |
موضوعات مرتبط با این موضوع… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
فهرست تاپیکهای موجود در زیرانجمن تکنیک های طراحی و نقاشی | رويا صادقي | 0 | 1,065 |
۵-۱۲-۱۳۹۲, ۰۲:۲۲ صبح آخرین ارسال: رويا صادقي |