۱۸-۶-۱۳۹۳, ۰۶:۰۶ عصر
یه نقاشی بسیار ساده
وقتی که راهنمایی میرفتم کشیدم
وقتی که راهنمایی میرفتم کشیدم

![[تصویر: 20140909190455_20140429_180109.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20140909190455_20140429_180109.jpg)
بهترین احساس وقتی است که کسی ،همه چیزهایی که نفری دیگر در مورد شما دست کم می گرفت ، تحسین کند .....
نقاشی و طراحی اعضای خانوم گل
|
۱۸-۶-۱۳۹۳, ۰۶:۰۶ عصر
یه نقاشی بسیار ساده
وقتی که راهنمایی میرفتم کشیدم ![]() ![]()
بهترین احساس وقتی است که کسی ،همه چیزهایی که نفری دیگر در مورد شما دست کم می گرفت ، تحسین کند .....
۱۱-۸-۱۳۹۳, ۱۱:۳۴ صبح
یادتونه توی این صفحه چندتا از تابلوهای مامانم رو گذاشتم و گفتم دیگه مامانم به خاطر مشغله نقاشی نمیکنه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اینم نقاشی مامان گلم ![]() ![]() ![]() اینم نمای نزدیک تر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
۲۰-۱۱-۱۳۹۳, ۱۱:۰۰ صبح
سلوم به همه خانو های گل مهربون، یک سری از کارهای طراحی هنرستانم رو براتون میزارم به خوبی دوستای گلم نیست ولی من کارامو خیلی دوست دارم.
![]() ![]() ![]() ![]() یک سری هم تصویر سازیام هستش: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
۲۰-۱۱-۱۳۹۳, ۱۱:۰۵ صبح
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ببخشید چون با گوشی عکس گرفتم کیفیت خوبی نداره. تکنیک هایی که وو تصویر سازیام استفاده کردم . گواش رو ورقه چوب پنبه ، اکولین رو مقوای فابریانوی ضخیم، مدادرنگی و گواش و مداد رنگی رو فابریانو. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() علت ویرایش : حذف عکس باسایزبزرگ
مهربانی را وقتی دیدم که کودکی میخواست اب شور دریا رو با ابنبات کوچکش شیرین کند
![]()
۲۶-۱۱-۱۳۹۳, ۱۲:۳۹ صبح
![]()
مهربانی را وقتی دیدم که کودکی میخواست اب شور دریا رو با ابنبات کوچکش شیرین کند
![]()
۲۵-۱۲-۱۳۹۳, ۰۹:۴۴ صبح
دوبایه اومدم اینبار با کارهای جدیدم که اینارو با تکنینک های جدید انجام دادم . با حروف برگردان، ترام (نقطه گذاری)، تفکیک رنگ و خطوط امیدوارم به دردتون بخوره.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
۱۷-۱-۱۳۹۴, ۰۶:۳۳ عصر
سلام و صد سلام به خانوم گلای عزیز. امیدوارم تعطیلات خوشی رو سپری کرده باشید
![]() نقاشی سیاه قلم که واسه خواهر همسری کشیده بودم ![]() ![]()
۵-۲-۱۳۹۴, ۰۱:۳۴ عصر
رفتیم خونه دوستمون دیدم نقاشیی واسش کشیدم زده به دیوار منم ازش عکس گرفتم بزارم خانووم گل
![]() ![]() ![]() |
موضوعات مرتبط با این موضوع… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
فهرست تاپیکهای موجود در زیرانجمن تکنیک های طراحی و نقاشی | رويا صادقي | 0 | 1,068 |
۵-۱۲-۱۳۹۲, ۰۲:۲۲ صبح آخرین ارسال: رويا صادقي |