خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
موضوع بسته شده است 
 
امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نكات مهم در پختن كيك و شيريني

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
نكات مهم در پختن كيك و شيريني
1:ارد را به همراه پكينگ پودر مخلوط کرده و 3 بار الك ميكنيم .

2 : فر رو گرم میکنیم .

3:سعي كنين موادي كه ازش براي پختن كيك ستفاده ميكنين كهنه نباشن .


4:تخم مرغ ها رو هميشه 1 ساعت قبل از مصرف از يخچال بيرون بيارين .


6:من تو اكثر كيك ها زرده و سفيده رو جدا ميزنم براي اينكه موقع زدن سفيده اب نندازه و زود سفت بشه 2 قطره ابليمو و نوك قاشق چايخوري نمك بهش اضافه ميكنم .حتي در موقع زدن سفيده نبايد تو كاسه اب يا روغن تو كاسه يا به نوك همزن چسبيده باشه زيرا از پف كردن سفيده جلوگيري ميكنه .


7:چنگال يا قاشق اغشته به زرده رو داخل سفيده نميزنيم .


8 : قالب كيك ها رو چرب ميكنيم و بعدش كمي ارد روي اون ميريزيم و سپس مايه كيك را داخل قالب ميريزيم .


9:كيك را پس از بيرون اوردن از فر ميزاريم تا سرد بشه و بعدا از قالب بيرون مياريم .


10:در مواد شيريني هاي خشك از پودر شكر يا پودر قند استفاده ميكنيم . اگر از شكر پودر نشده استفاده كنيم شكر تو فر اب ميشه و شيريني مون چي؟ چي؟ افرين ترك ميخوره .Gigglesmile
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۷-۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ عصر، توسط sima.)
۹-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۱۶ عصر
وب سایت کاربر یافتن
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
cimcim
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: نكات مهم در پختن كيك و شيريني
معمولاً كیك و شیرینی هایی كه دارای حجم زیادتری هستند با حرارت متوسط و مدت زمان زیاد، پخته می شوند.
كیك و شیرینی هایی كه ریز و كوچك هستند (به جز شیرینی هایی كه سفیده یا زرده زیاد در آنها به كار رفته) حرارت زیاد و وقت كمتری برای پخت نیاز دارند. اگر حرارت فر برای پخت شیرینی زیاد باشد باعث می شود كه روی آن پخته و وسط خمیر خام بماند، زمانی كه این حالت پیش آمد بهتر است یك تكه كاغذ فویل را چند لایه كرده روی شیرینی بیاندازید به نحوی كه به شیرینی آسیب نرساند و دوباره آن را در فر قرار دهید، در این حالت وسط خمیر نیز پخته خواهد پخت.

درجه حرارت فر در فرهای مختلف بر اساس سانتی گراد و فارنهایت است كه با در دست داشتن جدول زیر می توان هر كیك یا شیرینی را در هر فری به راحتی پخت.

درجه سانتی گراد درجه فارنهایت:
120 250
150 300
160 325
180 350
190 375
200 400
230 450

توجه: با وجود داشتن این جدول، حتماً به دستورالعمل فر نیز توجه كنید.
فرهایی كه حداكثر حرارت آنها 500 یا 550 باشد بر اساس فارنهایت تنظیم شده اند.
فرهایی كه حداكثر حرارت آنها 250 تا 300 درجه است بر اساس سانتی گراد تنظیم شده اند.

تبدیل درجه های سانتی گراد به فارنهایت یا برژس دارای فرمول است ولی می توان به صورت تقریبی درجه فارنهایت را نصف كرد و درجه سانتی گراد را به دست آورد مثلاً اگر حرارت روی 400 درجه فارنهایت باشد باید فرهای سانتی گرادی را روی درجه 200 تنظیم كرد.
برای طبخ انواع شیرینی یا غذا باید فر را حداقل 30-15 دقیقه قبل از پخت گرم كرد.

پیمانه یا یک، یك دوم، یك سوم و یك چهارم است كه مقدار پیمانه 1 یا كامل از مواد مختلف به قرار زیر می باشد:

مواد - وزن به گرم
1 پیمانه آرد = 100 گرم
1 پیمانه پودر قند = 125 گرم
1 پیمانه شكر = 150 گرم
1 پیمانه روغن (جامد یا مایع) = 150 گرم

پیمانه ها را همیشه با قاشق پر كنید و هیچ گاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نكنید.
هوای اضافی داخل مواد جامد را با حركت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با كارد صاف كنید.
اندازه تخم مرغ مصرفی در دستورات به مقدار تقریبی 60-50 گرم است كه معادل وزن یك تخم مرغ متوسط با پوست می باشد.



اگر در دستور العمل ها مقدار وزنی تخم مرغ داده شده است، ابتدا آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا می كنیم، توجه كنید كه تخم مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می شود بنابراین حتماً مقدار ذكر شده باید مصرف شود.
هر جا كلمه تخم مرغ به تنهایی ذكر شد منظور یك تخم مرغ كامل است.


نكاتی در خصوص تهیه كیك و تزیین آن :
قبل از اینكه شروع به پخت و تزیین هر كیكی بكنیم چند نكته ی مهم و در عین حال ساده را باید در نظر داشته باشیم.

1. همیشه دستور كیك یا شیرینی را كه تصمیم داریم بپزیم از اول تا آخر كاملا میخوانیم، مطمئن شویم كه تمام مواد لازم را در اختیار داریم.

2. هیچگاه سعی نكنیم كه مواد دیگری را جایگزین بعضی از مواد كنیم.

3. تمام مواد را یك ساعت قبل از پخت در آشپزخانه گذاشته تا همه مواد هم دما شوند.

4. مواد را به دقت وزن كنید.

5. حدود یك ربع قبل از پخت فر را روشن كنیم.

6. هیچگاه در فر را قبل از اینكه سه چهارم زمان پخت سپری شده باشد باز نكنیم چون پف كیك می خوابد.

7. یك كیك وقتی كاملا پخته است كه به اندازه ی كافی پف كرده باشد و روی آن طلایی شده باشد و كیك تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۷-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۳۲ صبح
یافتن
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: نكات مهم در پختن كيك و شيريني
برای اینکه کیکتون خوب بپزه و خیالتون راحت باشه اول باید فر رو گرم کنین .

بعد 10 دقیقه اول با 180 درجه کیک رو بپزین و بعد از ده دقیقه درجه رو کم کنین و روی 160 درجه تنظیم کنین . کیک در طبقه دوم فر باشه .

بیست دقیقه اول در فر رو باز نمیکنیم .
وقتی بخواهیم کیک رو از قالب جدا کنیم باید کیک سرد باشه و بعد با یه چاقو کناره های فر زو از قالب جدا میکنیم و بعد کیک رو تو ظرف سرومون برمیگردونیم .

کف قالب باید چرب چرب باشه و ارد بپاشین . حتی میتونین از پودر گردو یا هر کدوم از مغزها برای اینکار استفاده کنین . اول قالب رو چرب کنین و بعد مغز گردو اسیاب شده رو توش بریزین و یکی دو بار قالب رو تکون بدین و گردو رو سعی کنین به همه قسمتهای قالب برسونین و بعد اضافیشو خالی کنین .

اینجوری یه نمای شیکی هم به کیکتون میدین . FlowerysmileFlowerysmileYum2
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲-۱۲-۱۳۹۰, ۰۸:۱۳ عصر
وب سایت کاربر یافتن
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: نكات مهم در پختن كيك و شيريني
(۳-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ عصر)feri22 نوشته شده توسط:  سلام خانم گلا،چطوری کیکمو با خامه تزیین کنم؟با همبن خامه هایی که بستش صورتیه میشه یا خامه خاصی میخواد؟
ببخشید اگه اینجا جاش نمود سوالم!Flowerysmile
عزیزم برای تزیین کیک میتونی از خامه فرم گرفته استفاده کنی

بعضی از ما حتی خود من با فرم دادن خامه کمی مشکل دارم .
بهتره از قنادی محلتون خامه فرم گرفته اماده بگیری کیلویی میفروشن


برای اموزس فرم دادن به خامه :
http://www.khanoomgol.com/thread-2491.html
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۳-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۴۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: نكات مهم در پختن كيك و شيريني
من چندتانکته ساده وراحت امامهم رو میخوام بهتون بگم
اول ته قالبتون رو ازکاغذالگوخیاطی استفاده کنید چون هم چربی وهم عرق کیکتون رومیگیره وهم کیکتون راحت ازقالب جدامیشه

یک نکته مهم براخوب پف کردن واسفنجی شدن کیک اینه که همیشه سفیده تخم مرغ روجدا میزبیم کمی که پف کردنصف شکردستور کیکتون روبریزین توش واینقدربادورتندهمزن هم بزنیدتاحجمش دوبرابربشه نصف دیگه شکرتون روبا زرده مخلوط کنید

برای مخلوط کردن نهای همیشه موادرو با زرده مخلوط کنیدحتی آرد درآخرهمه موادمخلوط شده روباسفیده مخلوط کنید یعنی سفیده آخرین چیزی که اضافه میکنیم

ونکته آخر تمام موادغذای درست شده چه کیک وچه خورشت ودیگرغذاهابعدازسردشدن مزه اصلی خودشون رونشون میدن پس ازدستورکیک همیشه یک قاشق شکرروبردارید چون کیک ها شیرینیها بعدازسردشدن مزه شیرینیشون بیشترمیشه حتی غذاهامزه ترشی ونمکشون بعدازسردشدن بیشترمیشنFlowerysmile
۲۸-۲-۱۳۹۱, ۱۱:۳۹ صبح
یافتن

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: نكات مهم در پختن كيك و شيريني
نحوه جلوگیری از سوختن شیرینی هنگام پخت


برای اینکه از سوختن شیرینی جلوگیری کنید، فویل آلومینیومی را دورتا دور ظرف مورد نظر بپیچید تا حرارت را بشکند. فویلی به طول 25 اینچ انتخاب کنید، از طرف بلندی آن، آن را سه بار تا بزنید و دور تا دور ظرف بپیچید و انتهای فویل را با گیره یا کلیپس کاغذ، ببندید. در اواسط مراحل پخت شیرینی، فویل را از دور تا دور ظرف جدا کنید و بگذارید شیرینی بدون آن پخته شود.
۱۰-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۴۰ عصر
یافتن
موضوع بسته شده است 



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد