تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نودل مرغ ژاپنی(chicken yakisoba)
#1
[عکس: 20140405161537_5.jpg]

مواد لازم:
½ کلم برگ سبز کوچک نواری خرد شده
1 ​​پیاز زرد متوسط نواری خرد شده
2 هویج متوسط رنده شده
1 سر کوچک کلم بروکلی خرد شده
2 سانتیمتر زنجبیل تازه پوست کنده و رنده شده
1 سینه مرغ بزرگ پوست گرفته و نواری خرد شده
روغن نباتی 2 قاشق غذاخوری
900 گرم نودل
ادویه مخلوط یا کاری
1 قاشق چایخوری روغن کنجد
¼ پیمانه سس سویا
¼ پیمانه سس تایلندی
2 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
½ قاشق چایخوری سس فلفل تند
1 قاشق غذاخوری شکر

روش تهیه:
در یک قابلمه آب ریخته و بذارین جوش بیاد
روی حرارت متوسط روغن رو گرم کنین و زنجبیل رنده شده رو برای حدود 30 ثانیه تا یک دقیقه تفت بدین و مراقب باشین نسوزه
مرغ رو اضافه و مدام هم بزنین تا تغییر رنگ بده و تقریبا بپزه ( حدود پنج دقیقه )
تمامی سبزیجات رو اضافه و به تفت دادن ادامه بدین تا سبزیجات نرم بشن (حدود 5-10 دقیقه )

[عکس: 20140405161356_2.jpg]

در همین حال، نودل هارو به آب جوش اضافه کنین و حدود 2 تا 3 دقیقه زمان بدین تا نرم بشه
بعد آبکش کنین و به ظرف برگردونین در حالیکه زیر اجاق خاموشه با روغن کنجد مخلوطش کنین تا رشته ها بهم نچسبه

[عکس: 20140405161444_1.jpg]

در یک کاسه کوچیک ، سس سویا، سس تایلندی ، سس گوجه فرنگی ، سس فلفل ، و شکررو مخلوط کنین تا شکر حل بشه و بعد به ترکیب مرغ اضافه و با حرارت متوسط مخلوط کنین

[عکس: 20140405161415_3.jpg]

و رشته رو بهش اضافه کنین و فقط چند دقیقه اجازه بدین تا نودا طعمدار بشه و داغ سرو کنین
دقت کنین که سبزیجات نباید خیلی پخته و له بشن


[عکس: 20140405161518_4.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }