خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 7 رای - 2.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نوشیدن مداوم آب میوه زنان را در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع دوم قرار می دهد

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
228
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 654


محل سکونت : ساحل شمال
ارسال: #1
Bell  نوشیدن مداوم آب میوه زنان را در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع دوم قرار می دهد
پژوهشگران علوم پزشکی می گویند : خوردن سه نوبت میوه یا سبزیجات سبز و برگ دار مانند اسفناج و کلم پیچ در روز، خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. و نوشیدن مداوم آب میوه زنان را در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع دوم قرار می دهد .


[عکس: 20120515161651_4345345353.jpg]

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، میزان قند در آب میوه بالاست و به دلیل مایع بودن آب میوه قند آن به سرعت جذب بدن می شود که همین عامل خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد.

بررسی دانشمندان نشان داد: خوردن سه نوبت میوه یا سبزیجات سبز و برگ دار مانند اسفناج و کلم پیچ در روز، خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. آنان می گویند مصرف بیشتر اسفناج و سایر سبزی‌های برگ‌دار سبزرنگ می‌توانند خطر دیابت را کاهش ‌دهند .

یافته های این بررسی حاکی است: خوردن سه نوبت میوه در روز خطر ابتلا به دیابت را ۱۸% و خوردن سبزیجات سبز و برگدار خطر ابتلا به این بیماری را ۹% کاهش می دهد.

به علاوه کنترل دیگر عوامل مانند چاقی نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به دیابت ایفا می کند.

آنها دریافتند خوردن یک و نیم وعده اضافی سبزی‌های برگ‌دار سبزرنگ خطر ابتلا به دیابت را تا ۱۴ درصد کاهش پیدا می‌کند، اما خوردن میوه و سبزی بیشتر همراه هم اثر چندانی در این زمینه نداشت. .

دیابت نوع ۲، شایع‌‌ترین نوع دیابت، با شیوع رژیم‌های غذایی چرب و شیرین و سبک زندگی بی‌حرکت، به سرعت از کشورهای ثروتمند به کشورهای با سرعت در حال توسعه در حال گسترش یافتن است.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت بیش از ۲۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری که هر سال یک میلیون نفر را می‌کشد، مبتلا هستند.

به گفته سازمان جهانی بهداشت با افزایش میزان چاقی، شمار مرگ و میر ناشی از دیابت ممکن است در فاصله‌ میان ۲۰۰۵ تا ۲۰۲۰ دو برابر شود.

اصلاح تغذیه و ورزش عوامل شناخته‌شده پیشگیری دیابت هستند، اما اینکه کدام غذا برای این هدف بهتر است و چرا، مورد اختلاف بوده است زیرا بررسی‌های معدودی با کیفیت خوب در این زمینه انجام شده است.

سبزی‌های برگ‌دار سبزرنگ از این لحاظ مفید هستند که حاوی مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان و منیزیم هستند، اما لازم است که کار بیشتری در این مورد انجام شود.
15-05-2012, 05:47 PM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  علت سرگیجه های مداوم چیست؟ fa38 0 372 16-05-2012, 05:44 PM
آخرین ارسال: fa38


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد