خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امتیازات: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نون ايدح

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
نون ايدح
اين نون خوشمزه رو ما اينجا درست ميكنيم خيلي خوشمزه ميشه هم با مربا ميتونين بخورين هم با پنير هم توش ميتونين خرما و گردو بزارين و بعد سرخ كنين خميرش فوق العاده قشنگ و خوبه :
ا با فتحه
ي ساكن
د با فتحه
ح ساكن

ايدح :



[تصویر:  99988.jpg]

مواد لازم :

ارد ۵ ليوان

ماست ۵ ق غ

تخم مرغ ۱ عدد

جوش شيرين ۲ ق چ

نمك

روغن مايع براي سرخ كردن

طرز تهيه:

ارد را با نمك و جوش شيرين ۳ بار الك ميكنيم و ميريزيم تو ظرفي كه ميخوايم خميرو ورز بديم و

تخم مرغ و ماست رو بهش علاوه ميكنيم و ورز ميديم تا با هم مخلوط بشن بعد ميزاريم روميز

كارمون و به ورز دادن ادامه ميديم .خميرمونو رول ميكنيم و به ۵ قسمت مساوي تقسيم ميكنيم .

بعد با كمك وردنه به ضخامت ۵/۰ نيم سانت خميرو باز ميكنيم ومثل شکل برش میزنیم.

[تصویر:  99986.jpg]

بعد تو ماهي تابه يا ظرف كوچولويي به ارتفاع ۱ تا ۵/۱ سانت روغن مايع ميريزيم و داغش

ميكنيم و خميرهامونو توش سرخ ميكنيم .

[تصویر:  99987.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۷-۱۰-۱۳۸۹, ۱۲:۱۶ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, niloofar00
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: نون ايدح
این هم نون ایدح پنیری :

[تصویر:  99678.jpg]

مواد لازم :

ارد ۲ لیوان

مایه خمیر ۱ ق غ

روغن مایع خیلی کم حدود ۲ ق

نمک کمی

اب به اندازه کافی
طرز تهیه :

ارد رو تو یه کاسه میریزیم و بعد روغن مایع- نمک- مایه خمیر و اب اضافه میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاریم . اب رو کم کم میریزیم . میزایرم تو اتاق ۲ ساعت استراحت کنه بعد از خمیر به اندازه دلخواه برداشته و با انگشت وسطشو گود میکنیم و توشو با پنیر اگه دلمون خواست کمی هم گردو پر میکنیم و دوباره میبندیم و تو روغن داغ سرخ میکنیم . تو ظرف کوچیک سرخ کنین تا روغن کمی تو ظرف بالا بیاد . نوش جان
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۱-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۵۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, niloofar00



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد