خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 63 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نون خامه ای نارنجکی (اکلر)

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
نون خامه ای نارنجکی (اکلر)
مواد لازم:
شير=سه چهارم پيمانه
آب=نصف پيمانه
آرد الك شده=يك پيمانه
كره =50 گرم
تخم مرغ=4 عدد
نمك= يك پنس
بيكينگ پودر = يك دوم قاشق چايخوري
پودر هل=يك چهارم قاشق چايخوري
وانيل=يك چهارم قاشق چايخوري
خامه فرم گرفته=به مقدار لازم
طرز تهيه :
آب، شير و كره را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا جوش آيد. به محض جوش آمدن مخلوط ( آرد - بيكينگ پودر - هل - وانيل ) را در يك مرحله و سريع به آن اضافه كنيد و به آرامي هم بزنيد تا خمير يكدستي درست شود ( حدود 5 دقيقه هم بزنيد ).
سپس از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا خمير كمي سرد شود.
فر را با حرارت 200 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود.
بعد از اينكه خمير كمي سرد شد،‌ تخم مرغها را دانه دانه به خمير اضافه كرده و هم بزنيد. در انتها بايد خمير صاف و يكدستي داشته باشيد.
اكنون خمير را به وسيله قيف و با ماسوره مناسب ( شكوفه بزرگ ) روي سيني فر كه قبلا به وسيله كاغذ روغني پوشانده شده با فاصله قرار دهيد.
سپس نان ها را حدود 15 دقيقه با درجه حرارت 200 درجه سانتيگراد و 15 دقيقه ديگر با 170 درجه سانتيگراد بپزيد تا روي نان ها كاملاً طلايي شود.
نان ها را از داخل فر بيرون آورده و اجازه دهيد تا خوب سرد شود، بعد از سرد شدن كامل در دماي محيط ، خامه شيرين فرم گرفته را از انتهاي نان ها به وسيله قيف تزريق كنيد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۲۱ عصر، توسط Galaxy.)
۵-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۴۸ صبح
نقل قول
3 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, nikitaj, hekmati009
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
RE: نون خامه اي (نارنجکی)
این هم نون خامه ایی های من که با همین دستور درستیدم و عالی شدو همسری هم از خوشحالی نمیدونه باید چیکار کنه(از بس شکموهه و عاشق نارنجکیه) و فکر کنم پزش رو فقط به خواجه حافظ ندادهlaf
مهمونها هم با تعجب می دیدن و باورشون نمی شد(مهمون از نوع حسودhih)


نکته مهم:
حتما فرتون باید تنظیم باشه و با حرارت بالا و اخرین درجه از 20 تا 30دقیقه قبل روشن شه.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
       
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ عصر، توسط sima.)
۵-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۵۳ صبح
نقل قول
7 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hhaannii, خ.ع.ز(شیدا), عارفه ام, پارانزیم, نفیسه خانوم گل, 1368Sheri, mary324
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #3
RE: نون خامه اي (نارنجکی)
اینم نون خامه من
[تصویر:  20120202131145_12.JPG]
[تصویر:  20120202131623_32.JPG]

[تصویر:  20120202131229_22.JPG]
[تصویر:  20120202131414_4.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۳:۴۷ عصر، توسط پارانزیم.)
۱۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۳:۴۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
خ.ع.ز(شیدا), عارفه ام, negin.s, mozhgan57, مامان آوید
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #4
RE: نون خامه اي (نارنجکی)
نان خامه ای

مواد لازم برای 20 عدد :

آب یک پیمانه --- آرد سفید قنادی یک پیمانه --- روغن جامد یک سوم پیمانه --- تخم مرغ 4 عدد --- کمی نمک --- نوک قاشق چای خوری وانیل --- و اگر خواستید نان خامه ای کمی پر رنگ تر باشد 2 قاشق غذاخوری شکر .

طرز تهیه :

* فر را روی حرارت 200 درجه یا حرارت بالاتر از آنی که برای پخت کیک ساده تنظیم می کنید ، روشن کنید .
* خوب است کف سینی فر را کمی چرب کنید .
* آرد را الک کرده کنار بگذارید .
* قیف پارچه ای بزرگ برداشته ، ماسوره ی گرد ساده یا کنگره دار را درون آن قرار دهید .

* آب ، روغن ، نمک و شکر ( اگر استفاده می کنید ؛ من خودم شخصاَ نمی ریزم ) را درون قابلمه ریخته ، روی حرارت متوسط بگذارید تا از زیر جوش بزند . نگذارید آب بی خودی بخار شود .
* همین که روغن در آب مذاب شد و آب شروع کرد از زیر حباب زدن ، آرد را یک مرتبه داخل قابلمه ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر گلوله شود و دیگر خمیری به دور قابلمه نچسبد .
* خمیر را داخل کاسه ی بزرگی پهن کنید تا داغی آن گرفته شود . حدود 5 دقیقه صبر کنید .
* تخم مرغ ها را دانه دانه به خمیر افزوده هر کدام را جداگانه کاملاَ به خورد آن بدهید و بدانید که راحت ترین وسیله برای این کار دستتان است ( توصیه ی منو جدی بگیرید ) . با آخرین تخم مرغ وانیل را هم اضافه نمایید .
* خمیر را یک جا داخل قیف ریخته و آنرا با فاصله روی سینی تقسیم کنید . ( این که چه مدلی می زنید به خودتان بستگی دارد . فقط توجه داشته باشید زیاد نازک و درشت نزنید تا پخت نان ها یکسان صورت پذیرد ) .
* سینی را داخل فر بگذارید و بروید دنبال یک کار دیگر و بعد از نیم ساعت برگردید و از دیدن پف نانهایتان یک جیغی بکشید که همه ی اهل خانه بالا بپرند. البته نانها باید 45 دقیقه بپزند . در این مدت اصلاَ در فر را باز نکنید.
: اصلاَ نیازی به پاشیدن آب داخل فر نیست.
قلق نان خامه ای فقط و فقط حرارت بالا و البته رعایت میزان مواد اولیه است . اگر بخواهید رنگ نان خامه ای تیره شود از یک قاشق سوپخوری شربت بار استفاده کنید که ان را با اب بیفزایید
دستورخانم طوروسیان از تالار هنر آشپزی
اموزش قو از نجماجان در مامی سایت
[تصویر:  20120202192818_1.jpg]
[تصویر:  20120202192903_3.jpg]
[تصویر:  20120202192956_4.jpg]
[تصویر:  20120202193032_6.jpg]
[تصویر:  20120202193207_7.jpg]
[تصویر:  20120202193255_9.jpg]
[تصویر:  20120202193327_10.jpg]
[تصویر:  20120202193423_11.jpg]




_________________
"
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۱۳-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, مهرناز مامانی, دختر شیرازی, طاهره 52, mozhgan57, gharibe66, nikitaj, nina1367, mary324, رها نبوی
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
537
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 2497


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: نون خامه اي (نارنجکی)
[تصویر:  20120222171409_00200.jpg] [تصویر:  20120222171530_00007.jpg]
اینم نون خامه ایهای من که برای بار اول درستیدمشون و همه گفتن خیلی خوشمزه شدهhih1 (49)
۳-۱۲-۱۳۹۰, ۰۷:۴۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از mhsa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hhaannii, صوری, پارانزیم, mozhgan57, gharibe66, zahra shz

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: نون خامه اي (نارنجکی)
هی دیدم همتون نون خامه ای درست کردین آخر شب منم دست بکار شدم
خامه فرم گرفته نداشتم کرم شانتی شکلاتی ریختم توشlaf

[تصویر:  20120227081530_220220121385.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۸-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۴۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
*paniz*, noorecheshmi, پارانزیم, mhsa, negin.s, دختر شیرازی, mozhgan57, gharibe66, asma3360, الناز بانو, 1368Sheri, nina1367, niloofar00, نفس مامان, azam1360



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد