خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 63 رای - 2.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نون خامه ای نارنجکی (اکلر)

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
نون خامه ای نارنجکی (اکلر)
مواد لازم:
شير=سه چهارم پيمانه
آب=نصف پيمانه
آرد الك شده=يك پيمانه
كره =50 گرم
تخم مرغ=4 عدد
نمك= يك پنس
بيكينگ پودر = يك دوم قاشق چايخوري
پودر هل=يك چهارم قاشق چايخوري
وانيل=يك چهارم قاشق چايخوري
خامه فرم گرفته=به مقدار لازم
طرز تهيه :
آب، شير و كره را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا جوش آيد. به محض جوش آمدن مخلوط ( آرد - بيكينگ پودر - هل - وانيل ) را در يك مرحله و سريع به آن اضافه كنيد و به آرامي هم بزنيد تا خمير يكدستي درست شود ( حدود 5 دقيقه هم بزنيد ).
سپس از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا خمير كمي سرد شود.
فر را با حرارت 200 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود.
بعد از اينكه خمير كمي سرد شد،‌ تخم مرغها را دانه دانه به خمير اضافه كرده و هم بزنيد. در انتها بايد خمير صاف و يكدستي داشته باشيد.
اكنون خمير را به وسيله قيف و با ماسوره مناسب ( شكوفه بزرگ ) روي سيني فر كه قبلا به وسيله كاغذ روغني پوشانده شده با فاصله قرار دهيد.
سپس نان ها را حدود 15 دقيقه با درجه حرارت 200 درجه سانتيگراد و 15 دقيقه ديگر با 170 درجه سانتيگراد بپزيد تا روي نان ها كاملاً طلايي شود.
نان ها را از داخل فر بيرون آورده و اجازه دهيد تا خوب سرد شود، بعد از سرد شدن كامل در دماي محيط ، خامه شيرين فرم گرفته را از انتهاي نان ها به وسيله قيف تزريق كنيد.
(آخرین تغییر در ارسال: 21-05-2013, 05:21 PM توسط Galaxy.)
27-08-2011, 01:48 AM,
نقل قول
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
RE: نون خامه اي (نارنجکی)
این هم نون خامه ایی های من که با همین دستور درستیدم و عالی شدو همسری هم از خوشحالی نمیدونه باید چیکار کنه(از بس شکموهه و عاشق نارنجکیه) و فکر کنم پزش رو فقط به خواجه حافظ ندادهlaf
مهمونها هم با تعجب می دیدن و باورشون نمی شد(مهمون از نوع حسودhih)


نکته مهم:
حتما فرتون باید تنظیم باشه و با حرارت بالا و اخرین درجه از 20 تا 30دقیقه قبل روشن شه.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
       
(آخرین تغییر در ارسال: 30-01-2013, 05:16 PM توسط sima.)
27-08-2011, 01:53 AM,
نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 3,010


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #3
RE: نون خامه اي (نارنجکی)
اینم نون خامه من
[عکس: 20120202131145_12.JPG]
[عکس: 20120202131623_32.JPG]

[عکس: 20120202131229_22.JPG]
[عکس: 20120202131414_4.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 02-02-2012, 03:47 PM توسط پارانزیم.)
02-02-2012, 03:44 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 3,010


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #4
RE: نون خامه اي (نارنجکی)
نان خامه ای

مواد لازم برای 20 عدد :

آب یک پیمانه --- آرد سفید قنادی یک پیمانه --- روغن جامد یک سوم پیمانه --- تخم مرغ 4 عدد --- کمی نمک --- نوک قاشق چای خوری وانیل --- و اگر خواستید نان خامه ای کمی پر رنگ تر باشد 2 قاشق غذاخوری شکر .

طرز تهیه :

* فر را روی حرارت 200 درجه یا حرارت بالاتر از آنی که برای پخت کیک ساده تنظیم می کنید ، روشن کنید .
* خوب است کف سینی فر را کمی چرب کنید .
* آرد را الک کرده کنار بگذارید .
* قیف پارچه ای بزرگ برداشته ، ماسوره ی گرد ساده یا کنگره دار را درون آن قرار دهید .

* آب ، روغن ، نمک و شکر ( اگر استفاده می کنید ؛ من خودم شخصاَ نمی ریزم ) را درون قابلمه ریخته ، روی حرارت متوسط بگذارید تا از زیر جوش بزند . نگذارید آب بی خودی بخار شود .
* همین که روغن در آب مذاب شد و آب شروع کرد از زیر حباب زدن ، آرد را یک مرتبه داخل قابلمه ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر گلوله شود و دیگر خمیری به دور قابلمه نچسبد .
* خمیر را داخل کاسه ی بزرگی پهن کنید تا داغی آن گرفته شود . حدود 5 دقیقه صبر کنید .
* تخم مرغ ها را دانه دانه به خمیر افزوده هر کدام را جداگانه کاملاَ به خورد آن بدهید و بدانید که راحت ترین وسیله برای این کار دستتان است ( توصیه ی منو جدی بگیرید ) . با آخرین تخم مرغ وانیل را هم اضافه نمایید .
* خمیر را یک جا داخل قیف ریخته و آنرا با فاصله روی سینی تقسیم کنید . ( این که چه مدلی می زنید به خودتان بستگی دارد . فقط توجه داشته باشید زیاد نازک و درشت نزنید تا پخت نان ها یکسان صورت پذیرد ) .
* سینی را داخل فر بگذارید و بروید دنبال یک کار دیگر و بعد از نیم ساعت برگردید و از دیدن پف نانهایتان یک جیغی بکشید که همه ی اهل خانه بالا بپرند. البته نانها باید 45 دقیقه بپزند . در این مدت اصلاَ در فر را باز نکنید.
: اصلاَ نیازی به پاشیدن آب داخل فر نیست.
قلق نان خامه ای فقط و فقط حرارت بالا و البته رعایت میزان مواد اولیه است . اگر بخواهید رنگ نان خامه ای تیره شود از یک قاشق سوپخوری شربت بار استفاده کنید که ان را با اب بیفزایید
دستورخانم طوروسیان از تالار هنر آشپزی
اموزش قو از نجماجان در مامی سایت
[عکس: 20120202192818_1.jpg]
[عکس: 20120202192903_3.jpg]
[عکس: 20120202192956_4.jpg]
[عکس: 20120202193032_6.jpg]
[عکس: 20120202193207_7.jpg]
[عکس: 20120202193255_9.jpg]
[عکس: 20120202193327_10.jpg]
[عکس: 20120202193423_11.jpg]




_________________
"

02-02-2012, 10:05 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
537
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 2,501


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: نون خامه اي (نارنجکی)
[عکس: 20120222171409_00200.jpg] [عکس: 20120222171530_00007.jpg]
اینم نون خامه ایهای من که برای بار اول درستیدمشون و همه گفتن خیلی خوشمزه شدهhih1 (49)
22-02-2012, 07:47 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: نون خامه اي (نارنجکی)
هی دیدم همتون نون خامه ای درست کردین آخر شب منم دست بکار شدم
خامه فرم گرفته نداشتم کرم شانتی شکلاتی ریختم توشlaf

[عکس: 20120227081530_220220121385.jpg]
27-02-2012, 10:46 AM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #7
RE: نون خامه اي (نارنجکی)
[عکس: 20120301092149_4.jpg]


[عکس: 20120301092418_6.jpg]

[عکس: 20120301092230_7.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 01-03-2012, 11:54 AM توسط sima.)
01-03-2012, 11:33 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #8
RE: نون خامه اي (نارنجکی)
Yum2


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
21-05-2012, 12:48 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
May 2012
مدال ها

اعتبار: 26


محل سکونت :
ارسال: #9
RE: نون خامه اي (نارنجکی)
Veiledsmile2
[عکس: 20120520235301_314411_159284064170719_10...8412_n.jpg]
21-05-2012, 01:24 AM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #10
RE: نون خامه اي (نارنجکی)

[عکس: 97984.jpg]

مواد لازم برای خمیر نون :
اب 3 لیوان
کره 100 گرم
ارد یک لیوان سر صاف
شکر 1 ق غ
نمک کمی
تخم مرغ 2 عدد
مواد میانی نون :
شکر 2 لیوان
ارد 2 ق غ
شاسته 2 ق غ
شیر 2 لیوان
زرده تخم مرغ 1 عدد
رنده پوست لیمو مقداری
مواد لازم برای سس :
شکلات کاکائویی 100 گرم
خامه 1 پاکت

طرز تهیه :
کره و اب رو تو قابلکه ای روی حرارت میزاریم . همین که جوشید شکر – نمک و ارد رو بهش اضافه کرده و یکی دو دقیقه هم میزنیم .
بعد خمیر که ولرم شد و دست رو نسوزوند ابتدا یکی ازر تخم مرغ ها رو اضفه میکنیم و با دست مخلوط شون میکنیم . شاید به نظر مخلوط شدنشون سخت بیاد ولی اینجوری نیست .
بعد تخم مرغ اولی رو که قاطی کردیم دومین تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم تا خمیری نرم و یکدست داشته باشیم .
خمیر رو توی قیف ریخته و تو سینی فر که کاغذ روغنی توش انداختیم به اندازه نصف انگشت از موامون میریزیم .
تو فر با 200 درجه به مدت 30 دقیقه میپزیم .
طرز تهیه کرم مابین نون ها :
تموم مواد رو با م مخلوط کرد و روی حرارت میزاریم تا غلیظ بشه . وقتی غلیظ شد رنده پوست لیمو رو بهش اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم . و با همزن 10 تا 15 دقیقه میزنیم تا سرد بشه و رویه نبنده .
وقتی نون ها سرد شدند با چاقر برش زده ولی نصف نمیکنیم ( درست مثل پیراشکی )
از کرم سرد شده با قاشق توشون میزاریم .
طرز تهیه سس شکلاتی :
خامه و شکلات را با هم روی حرارت میزاریم و وقتی شکلات توی خاهه ذوب شده از روی حرارت برمیداریم وقتی کمی سرد شد با قاشق روی نون ها میریزیم .

تقزیبا 52 تا نون کوچک میتونین با این دستور داشته باشین .

ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
03-06-2012, 04:03 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد