تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 46 رای - 2.85 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نون سیر دار(نان تست یا باگت طعمدار شده)
#1
نون تست سیر داردر ماکرو فر:


[عکس: 99197.jpg]

فکر کنم یکی لز دوستان خواسته بودند نون تست سیر دار . من فقط این دستورشو پیدا کردم . معذرت اگه دیر شد :


نون تست سیر داردر ماکرو فر:
مواد لازم :
نون باگت بیات 2 عدد
سیر 4 حبه
1 ق چ رزماری
نمک
روغن زیتون 4 ق چ
فلفل قرمز نصف ق چ
طرز تهیه :
1 : نون باگت رو از وسط نصف میکنیم و تو ماکروفر میزاریم تا خشک بشن .
2 : نون های خشک شده رو میزاریم کنار تا سرد بشن .
3 : حالا سیر ها رو برمیداریم و روی نون ها میمالیم مثل رنده کردنشون با این تفاوت که نون ها رو رنده فرض میکنیم .. اینجوری نون ها مزه سیر به خودشون میگیرن .
4 : روغن زیتون- رزماری و فلفل قرمزو نمک رو با هم خوب مخلوط میکنیم . بعد با کمک برس روی نون ها از مخلوط حاضر شده مون میکشیم .
5 : بعد میزاریم تو ماکرو فر به مدت 1 دقیقه تا روغن جذب نون ها بشه .
نکته : میتونین روش پنیر رنده شده هم بریزین .
نوش جان
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2

نان تست
سیر رنده شده
پنیر پیتزا
سس مایونز
سس چیلی تای
آویشن
نمک

طرز تهیه:

اول کمی سیر رو تفت بدید نمک و آویشن رو بهش اضافه کنید، در حدی که خشک نشه.
بعد روی نان ها یک مقدار مایونز و یک کمی چیلی تای (شبیه به کچابه فقط کمی رقیق تر وشیرین و تند) بمالید.
بعد، بسته به ذائقه، مقداری سیر تفت داده شده ی مورد نظر رو روی سطح نان ها پخش کنید و بعد هم پنیر پیتزا و فر.
برای برشته شدنش یک ربع شعله پایین و پنج دقیقه شعله ی بالای فر رو روشن کنید.
[عکس: 20120129215527_Garlicbread.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
اینم یه دستور دیگه که از یه سایت خارجی ترجمه کردم:

1 قرص نان فرانسوی / ایتالیایی
1 برش کره (8 قاشق غذاخوری)
1بوته کوچک سیر
1 / 4 قاشق چای خوری نمک
1 / 8 قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید
1 / 2 قاشق چای خوری پونه کوهی(اورگانو)
1 / 2 قاشق چای خوری جعفری خشک شده

همه این مواد رو خوب با هم مخلوط کنین
و نون رو برش بدین و از کره طعمدار روش بمالین
توی فویل بپیچین
20 دقیقه با حرارت ملایم فرتون ب
بذارین بپزه

[عکس: 20120129215916_IMG_5892.JPG]
[عکس: 20120129215932_IMG_5902.JPG]
[عکس: 20120129215949_IMG_5910.JPG]
[عکس: 20120129220006_IMG_5918.JPG]
[عکس: 20120129220021_IMG_5923.JPG]
[عکس: 20120129220035_IMG_7565.JPG]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
اینم یکی دیگه:


1 قرص نان ایتالیایی یا نان فرانسوی
1 / 2 فنجان کره نرم
2 حبه بزرگ سیر ، له شده و خرد کرده
1 قاشق غذا خوری جعفری تازه خرد شده
1 / 4 فنجان پنیر پارمزان تازه رنده شده (اختیاری)

بازم مخلوط این مواد رو روی نون تست بمالین
فر رو از قبل با درجه 350 فارنهایت گرم کنین و نونو تو فویل چند دقیقه بگذارین تا روی نون طلایی بشه و پنیر آب بشه

[عکس: 20120129220514_garlic-bread-2.jpg]
[عکس: 20120129220535_garlic-bread-3.jpg]
[عکس: 20120129220550_garlic-bread-4.jpg]
[عکس: 20120129220631_soft-garlic-bread.jpg]
[عکس: 20120129220648_garlic-bread-recipe-300x199.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 99240.jpg]

نون ساندویچ سیر دار:
مواد لازم :
اندازه ها رو خودتون چشمی و بنا به ذائقه خودتون میزان کنین 

نون باگت به اندازه لازم
پنیر سفید
سیر 3-4 حبه
روغن زیتون به میزان لازم و کافی
کره نرم شده 1 ق غ
فلفل قرمز یا پاپریکا
طرز تهیه :

پنیر سفید رو با چنگال له میکنیم .
سیر ها رو با گوشتکوب میکوبیم یا رنده میکنیم .
تموم مواد رو با هم مخلوط میکنیم .
نو نهای باگت رو به صورت مورب خطوط عمیقی میندازیم .دقت میکنیم که نون جدا نشه .
داخل شیارهایی که روی نونها ایجاد کردیم رو با این مواد پر میکنیم .
بعد تو فر از قبل گرم شده با 180 درجه سانتیگراد به مدت 15دقیقه مپزیم .
نوش جان

خیلی خوشمزه میشه ولی فقط باید بتونین بوی سیر رو تحمل کنین .
اگه میخواین امتحانش کنین بگم که ولرمش خوشمزه تر میشه .


پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#6
6عدد(دانه) سیر
یک چهارم پیمانه جعفری تازه خرد شده
سه چهارم قاشق چایخوری نمک
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 عدد نان باگت تازه
6 قاشق سوپ خوری کره نرم شده
یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان

فر را روی درجه حرارت کم قرار داده تا فر گرم شود.
در یک کاسه بزرگ تمام مواد را به جز نان با هم مخلوط می کنیم. نان را به صورت طولی برش زده با یک قاشق یا چاقوی صاف مخلوط را روی نان می مالیم. پنیر رنده شده را روی نان ریخته . نانها را روی فویل آلومینیومی گذاشته و در طبقه وسط فر قرار می دهیم می گذاریم تا کره آب شود و روی آن طلایی شود که حدود 3 تا 5 دقیقه زمان می برد. دقت داشته باشید نانها نسوزند. زمانیکه نانها طلایی شدند از فر در آورده و اجازه دهید به مدت 2 تا 3 دقیقه تا خنک شود سپس با استفاده از چاقو نان را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
[عکس: 20120709113707_Fresh-Italian-Parsley3.JPG]
[عکس: 20120709113801_Limes.JPG]
[عکس: 20120709113725_Freshly-Minced-Garlic.JPG]
[عکس: 20120709113745_The-Tasty-Spread-Ingredients.JPG]
[عکس: 20120709113827_Slicing-the-Bread.JPG]
[عکس: 20120709113845_Homemade-Garlic-Bread-2.JPG]
[عکس: 20120709113902_Homemade-Garlic-Bread.JPG]
پاسخ }
#7
جناب همسری هوس نون سیردار فرموده بودنDunnof
نون دیروز(سیر،کره،نمک،روغن زیتون و پنیرپیتزا)

[عکس: 20120807230252_.1691.jpg]
و این هم مال امروز که خوشمزه تر بود(سیر،کره،نمک،روغن زیتون،آویشن،جعفری و پنیرپیتزا)
[عکس: 20120807230652_1791.jpg]
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }
#8
نون سیر من برای مهمونی هفته پیشم با خمیری که خودم درست کردم .
سس مایونز +سس تند گوجه فرنگی+سیر + پنیر پیتزا+پودر آویشن
متاسفانه سرم به مهمونا گرم شد تو فر تبدیل به کربن شدHanghead
[عکس: 20140508222858_Namber4328.jpg]
اینم یکی دیگه که همسری صبح برا صبحونه ازم خواسته بودangelic
[عکس: 20140508222815_Namber4338.jpg]
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
یعنی من عاشق نون سیری هستم . شام سوپ داشتیم کنارش نون سیری گذاشتم 3 تو مهمونی ها هم گزینه خوبیه 22
دستور من : مایونز- کره -ریحان -نمک وفلفل- پنیر میشه ریخت که من خیلی مواقع نمیریزم 16
دوتاش هم مثلا اومدم روش جدید بزنم: مایونز - سس قرمز تند - نمک و اویشن

اخر تزیین 27
[عکس: 20150530114031_Photo4125.jpg]

83
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }