خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 56 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نون سیر دار(نان تست یا باگت طعمدار شده)

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
نون سیر دار(نان تست یا باگت طعمدار شده)
نون تست سیر داردر ماکرو فر:


[تصویر:  99197.jpg]

فکر کنم یکی لز دوستان خواسته بودند نون تست سیر دار . من فقط این دستورشو پیدا کردم . معذرت اگه دیر شد :


نون تست سیر داردر ماکرو فر:
مواد لازم :
نون باگت بیات 2 عدد
سیر 4 حبه
1 ق چ رزماری
نمک
روغن زیتون 4 ق چ
فلفل قرمز نصف ق چ
طرز تهیه :
1 : نون باگت رو از وسط نصف میکنیم و تو ماکروفر میزاریم تا خشک بشن .
2 : نون های خشک شده رو میزاریم کنار تا سرد بشن .
3 : حالا سیر ها رو برمیداریم و روی نون ها میمالیم مثل رنده کردنشون با این تفاوت که نون ها رو رنده فرض میکنیم .. اینجوری نون ها مزه سیر به خودشون میگیرن .
4 : روغن زیتون- رزماری و فلفل قرمزو نمک رو با هم خوب مخلوط میکنیم . بعد با کمک برس روی نون ها از مخلوط حاضر شده مون میکشیم .
5 : بعد میزاریم تو ماکرو فر به مدت 1 دقیقه تا روغن جذب نون ها بشه .
نکته : میتونین روش پنیر رنده شده هم بریزین .
نوش جان
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-۱-۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ عصر، توسط Galaxy.)
۱-۹-۱۳۹۰, ۱۱:۴۳ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
نان سیر
نان تست
سیر رنده شده
پنیر پیتزا
سس مایونز
سس چیلی تای
آویشن
نمک

طرز تهیه:

اول کمی سیر رو تفت بدید نمک و آویشن رو بهش اضافه کنید، در حدی که خشک نشه.
بعد روی نان ها یک مقدار مایونز و یک کمی چیلی تای (شبیه به کچابه فقط کمی رقیق تر وشیرین و تند) بمالید.
بعد، بسته به ذائقه، مقداری سیر تفت داده شده ی مورد نظر رو روی سطح نان ها پخش کنید و بعد هم پنیر پیتزا و فر.
برای برشته شدنش یک ربع شعله پایین و پنج دقیقه شعله ی بالای فر رو روشن کنید.
[تصویر:  20120129215527_Garlicbread.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۲۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: نان سیر
اینم یه دستور دیگه که از یه سایت خارجی ترجمه کردم:

1 قرص نان فرانسوی / ایتالیایی
1 برش کره (8 قاشق غذاخوری)
1بوته کوچک سیر
1 / 4 قاشق چای خوری نمک
1 / 8 قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید
1 / 2 قاشق چای خوری پونه کوهی(اورگانو)
1 / 2 قاشق چای خوری جعفری خشک شده

همه این مواد رو خوب با هم مخلوط کنین
و نون رو برش بدین و از کره طعمدار روش بمالین
توی فویل بپیچین
20 دقیقه با حرارت ملایم فرتون ب
بذارین بپزه

[تصویر:  20120129215916_IMG_5892.JPG]
[تصویر:  20120129215932_IMG_5902.JPG]
[تصویر:  20120129215949_IMG_5910.JPG]
[تصویر:  20120129220006_IMG_5918.JPG]
[تصویر:  20120129220021_IMG_5923.JPG]
[تصویر:  20120129220035_IMG_7565.JPG]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۳۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
samaneh1990, nazgitta
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: نان سیر
اینم یکی دیگه:


1 قرص نان ایتالیایی یا نان فرانسوی
1 / 2 فنجان کره نرم
2 حبه بزرگ سیر ، له شده و خرد کرده
1 قاشق غذا خوری جعفری تازه خرد شده
1 / 4 فنجان پنیر پارمزان تازه رنده شده (اختیاری)

بازم مخلوط این مواد رو روی نون تست بمالین
فر رو از قبل با درجه 350 فارنهایت گرم کنین و نونو تو فویل چند دقیقه بگذارین تا روی نون طلایی بشه و پنیر آب بشه

[تصویر:  20120129220514_garlic-bread-2.jpg]
[تصویر:  20120129220535_garlic-bread-3.jpg]
[تصویر:  20120129220550_garlic-bread-4.jpg]
[تصویر:  20120129220631_soft-garlic-bread.jpg]
[تصویر:  20120129220648_garlic-bread-recipe-300x199.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۳۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: نون سیر دار
[تصویر:  99240.jpg]

نون ساندویچ سیر دار:
مواد لازم :
اندازه ها رو خودتون چشمی و بنا به ذائقه خودتون میزان کنین 

نون باگت به اندازه لازم
پنیر سفید
سیر 3-4 حبه
روغن زیتون به میزان لازم و کافی
کره نرم شده 1 ق غ
فلفل قرمز یا پاپریکا
طرز تهیه :

پنیر سفید رو با چنگال له میکنیم .
سیر ها رو با گوشتکوب میکوبیم یا رنده میکنیم .
تموم مواد رو با هم مخلوط میکنیم .
نو نهای باگت رو به صورت مورب خطوط عمیقی میندازیم .دقت میکنیم که نون جدا نشه .
داخل شیارهایی که روی نونها ایجاد کردیم رو با این مواد پر میکنیم .
بعد تو فر از قبل گرم شده با 180 درجه سانتیگراد به مدت 15دقیقه مپزیم .
نوش جان

خیلی خوشمزه میشه ولی فقط باید بتونین بوی سیر رو تحمل کنین .
اگه میخواین امتحانش کنین بگم که ولرمش خوشمزه تر میشه .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ صبح، توسط sima.)
۴-۲-۱۳۹۱, ۱۰:۰۴ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,012
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1402


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: نون سیر دار
6عدد(دانه) سیر
یک چهارم پیمانه جعفری تازه خرد شده
سه چهارم قاشق چایخوری نمک
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 عدد نان باگت تازه
6 قاشق سوپ خوری کره نرم شده
یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان

فر را روی درجه حرارت کم قرار داده تا فر گرم شود.
در یک کاسه بزرگ تمام مواد را به جز نان با هم مخلوط می کنیم. نان را به صورت طولی برش زده با یک قاشق یا چاقوی صاف مخلوط را روی نان می مالیم. پنیر رنده شده را روی نان ریخته . نانها را روی فویل آلومینیومی گذاشته و در طبقه وسط فر قرار می دهیم می گذاریم تا کره آب شود و روی آن طلایی شود که حدود 3 تا 5 دقیقه زمان می برد. دقت داشته باشید نانها نسوزند. زمانیکه نانها طلایی شدند از فر در آورده و اجازه دهید به مدت 2 تا 3 دقیقه تا خنک شود سپس با استفاده از چاقو نان را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
[تصویر:  20120709113707_Fresh-Italian-Parsley3.JPG]
[تصویر:  20120709113801_Limes.JPG]
[تصویر:  20120709113725_Freshly-Minced-Garlic.JPG]
[تصویر:  20120709113745_The-Tasty-Spread-Ingredients.JPG]
[تصویر:  20120709113827_Slicing-the-Bread.JPG]
[تصویر:  20120709113845_Homemade-Garlic-Bread-2.JPG]
[تصویر:  20120709113902_Homemade-Garlic-Bread.JPG]
۱۹-۴-۱۳۹۱, ۰۱:۰۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از مامان علی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد