خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 2.9 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتي کلیدی براي پخت شيريني

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
نکاتي کلیدی براي پخت شيريني


براي تهيه شيريني به نکات ذيل توجه کامل داشته باشيد :

مواد اوليه شيريني ها بايد از بهترين نوع باشد اين مواد بايد قبلا مطابق دستور بدقت وزن شده و آماده باشد .
آردهائي که براي تهيه شيريني ها مصرف ميشود ( مانند آرد سفيد ، آرد نخود چي ، آرد برنج ) بايد در نهايت ظرافت ، نرمي و نازگي باشد و براي تهيه آرد برنج و آرد نخود چي خيلي نرم بايد آنها را از الک هاي بسيار ريز که سوراخهاي آن ديده نميشود و يا از پارچه بسيار ريز بافت رد نمود .

براي تهيه شيريني هاي ايراني بايد نهايت حوصله را بکار برد زيرا لطف اين نوع شيريني ها در ظرافت آنهاست که با دست تهيه مي شوند بايد به يک شکل و يک اندازه ساخته شوند و در اين کار دقت و ظرافت لازم است .

در تهيه شيريني بايد تجربه کافي داشت و بدون تجربه نميتوان شيريني مطلوب را تهيه کرد .
براي طبخ انواع شيريني ها بايد قبلا فر را با حرارت مناسب آن شيريني گرم و آماده نمود .

شيريني هائي که بحد کافي روغن دارد احتياج بچرب کردن سيني ندارند و در صورتيکه مايه شيريني بدون روغن يا با روغن کم باشد بايد سيني را چرب و آماده کرد .

براي اينکه شيريني پخته شود و رنگ آن سفيد بماند ممکن است يک ورقه کاغذ روغني را با دستمال تر کمي مرطوب کنيم و روي سطح شيريني بياندازيم بعد سيني شيريني را در فر قرار بدهيم .

اگر بخواهيم روي شيريني کاملا زرين و طلائي شود ممکن است زرده تخم مرغ را با کمب شير مخلوط کنيم و با قلم مو روي شيريني بماليم و بعد شيريني را طبخ کنيم .

براي حل کردن شکلاتي که در شيريني ها مصرف ميشود شکلات را خرد مي کنيم و در ظرفي مي ريزيم و آن ظرف را در آب جوش قرار مي دهيم و بهم مي زنيم تا شکلات حل شود .

در صورتيکه بخواهيم شيرينيهاي خشک را مدتي نگاهداري کنيم بايد آنها را در جعبه يا ظرفهاي در داريکه در آن محکم بسته مي شود قرار دهيم .


طرز پوست گرفتن بادام :

بادام را در آب سرد خيس ميکنيم و وقتي پوست آن نرم شد پوست آن را مي گيريم و يا در صورت نداشتن فرصت روي آن آب جوش ميريزيم و فوري پوست ميکنيم . بعد بادام را در آبکش ميريزيم آب آنکه کاملا رفت روي ميز را پارچه تميزي مي اندازيم و بادام را روي آن پهن ميکنيم تا خشک شود .


طرز خواباندن بادام در ياس :

وقتي بادام کاملا خشک شد آنرا در ظرف گودي ميريزيم و روي آنرا مقداري ياس ميريزيم و در ظرف را مي بنديم ( لازم نيست در ظرف خيلي محکم شود چون ممکن است رطوبت ياس باعث کپک زدن بادام بشود ) و هر يکي دو روز يکبار ياسهاي پلاسيده شده را بر ميداريم و ياس تازه بجاي آن ميريزيم تا بادامها کاملا بوي ياس بگيرند .


طرز خواباندن بادام در بيدمشک :

وقتي بادام کاملا خشک شد آنرا در ظرف گودي ميريزيم و روي آنرا مقداري بيدمشک ميريزيم و در ظرف را مي بنديم ( لازم نيست در ظرف خيلي محکم شود چون ممکن است رطوبت بيدمشک باعث کپک زدن بادام بشود ) و هر يکي دو روز يکبار بيدمشکها پلاسيده شده را بر ميداريم و بيدمشک تازه بجاي آن ميريزيم تا بادامها کاملا بوي بيدمشک بگيرند .
04-02-2011, 01:12 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد