خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 2.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتي کلیدی براي پخت شيريني

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
نکاتي کلیدی براي پخت شيريني


براي تهيه شيريني به نکات ذيل توجه کامل داشته باشيد :

مواد اوليه شيريني ها بايد از بهترين نوع باشد اين مواد بايد قبلا مطابق دستور بدقت وزن شده و آماده باشد .
آردهائي که براي تهيه شيريني ها مصرف ميشود ( مانند آرد سفيد ، آرد نخود چي ، آرد برنج ) بايد در نهايت ظرافت ، نرمي و نازگي باشد و براي تهيه آرد برنج و آرد نخود چي خيلي نرم بايد آنها را از الک هاي بسيار ريز که سوراخهاي آن ديده نميشود و يا از پارچه بسيار ريز بافت رد نمود .

براي تهيه شيريني هاي ايراني بايد نهايت حوصله را بکار برد زيرا لطف اين نوع شيريني ها در ظرافت آنهاست که با دست تهيه مي شوند بايد به يک شکل و يک اندازه ساخته شوند و در اين کار دقت و ظرافت لازم است .

در تهيه شيريني بايد تجربه کافي داشت و بدون تجربه نميتوان شيريني مطلوب را تهيه کرد .
براي طبخ انواع شيريني ها بايد قبلا فر را با حرارت مناسب آن شيريني گرم و آماده نمود .

شيريني هائي که بحد کافي روغن دارد احتياج بچرب کردن سيني ندارند و در صورتيکه مايه شيريني بدون روغن يا با روغن کم باشد بايد سيني را چرب و آماده کرد .

براي اينکه شيريني پخته شود و رنگ آن سفيد بماند ممکن است يک ورقه کاغذ روغني را با دستمال تر کمي مرطوب کنيم و روي سطح شيريني بياندازيم بعد سيني شيريني را در فر قرار بدهيم .

اگر بخواهيم روي شيريني کاملا زرين و طلائي شود ممکن است زرده تخم مرغ را با کمب شير مخلوط کنيم و با قلم مو روي شيريني بماليم و بعد شيريني را طبخ کنيم .

براي حل کردن شکلاتي که در شيريني ها مصرف ميشود شکلات را خرد مي کنيم و در ظرفي مي ريزيم و آن ظرف را در آب جوش قرار مي دهيم و بهم مي زنيم تا شکلات حل شود .

در صورتيکه بخواهيم شيرينيهاي خشک را مدتي نگاهداري کنيم بايد آنها را در جعبه يا ظرفهاي در داريکه در آن محکم بسته مي شود قرار دهيم .


طرز پوست گرفتن بادام :

بادام را در آب سرد خيس ميکنيم و وقتي پوست آن نرم شد پوست آن را مي گيريم و يا در صورت نداشتن فرصت روي آن آب جوش ميريزيم و فوري پوست ميکنيم . بعد بادام را در آبکش ميريزيم آب آنکه کاملا رفت روي ميز را پارچه تميزي مي اندازيم و بادام را روي آن پهن ميکنيم تا خشک شود .


طرز خواباندن بادام در ياس :

وقتي بادام کاملا خشک شد آنرا در ظرف گودي ميريزيم و روي آنرا مقداري ياس ميريزيم و در ظرف را مي بنديم ( لازم نيست در ظرف خيلي محکم شود چون ممکن است رطوبت ياس باعث کپک زدن بادام بشود ) و هر يکي دو روز يکبار ياسهاي پلاسيده شده را بر ميداريم و ياس تازه بجاي آن ميريزيم تا بادامها کاملا بوي ياس بگيرند .


طرز خواباندن بادام در بيدمشک :

وقتي بادام کاملا خشک شد آنرا در ظرف گودي ميريزيم و روي آنرا مقداري بيدمشک ميريزيم و در ظرف را مي بنديم ( لازم نيست در ظرف خيلي محکم شود چون ممکن است رطوبت بيدمشک باعث کپک زدن بادام بشود ) و هر يکي دو روز يکبار بيدمشکها پلاسيده شده را بر ميداريم و بيدمشک تازه بجاي آن ميريزيم تا بادامها کاملا بوي بيدمشک بگيرند .
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۵-۱۱-۱۳۸۹, ۰۱:۱۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nasim88, طاهره 52, marjanjoon59, 1368Sheri, نسرین جلالی, negin.s, maryam1352, solmaz67, soheila jun, parisa.sfz, niloofar00



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد