تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 16 رای - 2.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکاتی برای تهیه یه جوجه کباب عالی
#1
همانطور که اکثر ایرانی ها از خوردن کبابها لذت میبرند بیشتر مردم دنیا هم همین حس را دارند.جوجه‌کباب یک غذای بین‌المللی است، نه ایرانی. به طوری که مردم هر کشور با خواباندن مرغ در مایه‌ای مخصوص و کباب کردن تکه‌های آن روی آتش، جوجه‌کباب مخصوص خود را تهیه می‌کنند. اما نکته اینجاست که چه مایه‌ای. مثلاً هندی‌ها به تکه‌های مرغشان ادویه تندوری می‌زنند و آن‌ها را در تنور کباب می‌کنند به طوری که پس از پخت، جوجه‌کبابشان رنگی کاملاً قرمز پیدا می‌کند...
مردم مدیترانه مایه جوجه‌کباب را با زیتون چرخ شده و فلفل دلمه‌ای کبابی و له شده تهیه می‌کنند.
ژاپنی‌ها از سس تریاکی و آمریکایی‌ها از سس مخصوص باربیکیو استفاده و پس از گذاشتن چند ساعته تکه‌های مرغ در این مایه، آن‌ها را کباب می‌کنند.
برای تهیه جوجه‌کباب ایرانی، تکه‌های مرغ حتماً در زعفران خوابانده می‌شوند. البته طرز تهیه این غذا بسیار سلیقه‌ای است.
اما در مرحله آماده‌سازی و پخت بهتر است به چند نکته دقت داشته باشید:
1. تجربه نشان داده است که افزودن مواد غذایی مانند روغن زیتون، خامه، ماست موسیر یا حتی سس مایونز (هر یک به تنهایی) در مایه جوجه‌کباب، طعمی منحصربه‌فرد ایجاد می‌کند.
2. بسیاری از افراد برای طعم دادن به تکه‌های مرغ، پیاز و فلفل دلمه‌ای را خرد می‌کنند و تکه‌های گوشت را در آن‌ها می‌خوابانند در حالی که بهتر است آن‌ها را رنده کنید تا مزه واقعی‌شان به خورد گوشت رود.
3. هرگز ادویه‌ای مثل زعفران را حذف نکنید زیرا زدن زعفران به جوجه‌کباب ایرانی یکی از موارد اصلی محسوب می‌شود.
4. هرگز ادویه‌هایی مانند دارچین، کاری، سماق و حتی پودر لیمو به مایه جوجه‌کباب اضافه نکنید زیرا یا طعم ناخوشایندی ایجاد خواهد کرد یا باعث تلخی غذا خواهد شد.
5. یادتان باشد که بهترین کنار غذاهای جوجه‌کباب، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل سبز کباب شده است پس آن‌ها را از قلم نیندازید.
هرگز ادویه‌هایی مانند دارچین، کاری، سماق و حتی پودر لیمو به مایه جوجه‌کباب اضافه نکنید زیرا یا طعم ناخوشایندی ایجاد خواهد کرد یا باعث تلخی غذا خواهد شد
6. فراموش نکنید که جوجه‌کباب خوشمزه، جوجه‌کباب آبدار است نه خشک، بنابراین بهتر است پوست مرغ را جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت، پوست که چندان خوردنش توصیه نمی‌شود، بسوزد. در مرحله خوردن نیز پوست را جدا و گوشت کباب شده را میل کنید.
7. برای تهیه جوجه‌کباب، فقط از سینه مرغ استفاده نکنید بلکه مخلوط تمام قسمت‌ها می‌تواند طعم بهتری به این غذا بدهد. مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.

[عکس: 20120403113431_1271451558_joojeh.jpg]
[عکس: 20120725115720_NAAA.jpg]
پاسخ }
#2
من برای جوجه کباب زعفرون رو اخر استفاده میکنم
موادی که توش جوجه رو خوابوندم رو جدا میکنم وبعد جوجه رو توی زعفرون دم کرده وروغن یه کوچولو ورز میدم
هم بوی زعفرون حفظ میشه
وهم مواد به صورت یه دست اغشته میشه به زعفرونFlowerysmile
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
پاسخ }
#3
خامه هم خیلی خوبه بهش بزنیم خوشمزه میشهYum2
پاسخ }
#4
من هم یه مدل جدید و مندرآوردی بلدم.angelic
واسه سیزده بدر خواستم سنگه تمام بزارمhih که همه خوردن و به به و چه چه کردن.DreamyeyesfYum2
داستان از این قراره که:
پیاز رنده شده
سیر رنده و یا له شده
فلفل سیاه نیم کوب(توصیه میکنم حتما امتحان کنید)و یا پودر فلفل
زعفران دم کرده فراوووووووووووووون
ادویه مرغ
نمک
روغن زیتون
مقداری سبزی معطر تازه(حتی سبزی خوردن) من خورد نکردم و درسته انداختم
آبلیمو فراووووووووووون
و البته جوجه
همه مواد و قاطی کردم و جوجه ها رو 24 ساعت خاباندم درونششششش و سر ظرفو گذاشتم و رفت توی یخچال و روز بعد آقایون زحمت به سیخ زدن و کباب کردنشو کشیدن.به همین راحتی به همین خوشمزگیYum2Yum2Yum2
راستی خودم سیر و روغن زیتون و یادم رفت بزنم اما ههمممممممه تعریف کردن.اومیدوارم شما هم درست کنید و خوشتون بیاد.
شاید شاید چیزی یادم رفته باشه اگه یادم اومد میگم.
آخه از صبح تا غروب هی یه چیز بهش اضافه کردم fakاما خدایش خوب شد.
راستی میشه هم اخر سر که خواستید بکشید توی نون کمی کره آب شده و زعفران هم به مالید که باز هم من یادم رفته بود با خودم ببرم.اما خوب شده بود دییییگه بیخیال

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
سلام. ما جوجه رو داخل دوغ گازدار و زعفرون و پیازحلقه شده و نمک و فلفل سیاه12ساعت میخوابونیم خیلی لذیذ میشه البته جوجه با پوست باشه خوشمزه تره.

(عکس از نت)


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ ، وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ ، وَعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ ، وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن
عروس4شهریورم83
پاسخ }
#6
من کیوی هم تو موادش میریزم.با مایونز یا خامه و ابلیمو ادویه کاری و ماست.
هرچی برسه میریزم توش با تخم مرغ هم امتحان کردم خلاصه عالی میشه
پاسخ }
#7
سلامFlowerysmileما که جوجه شدیم بس که تو این 7 8 روز هی خوردیم جوجهhih.آبلیمو رو من ب شخصه توصیه نمیکنم چون تو این 7 8 روزی که تست کردم باعث میشد گوشت سفت بشه و آخری که میخواستم ب سیخ بکشم میزدم آبلیمورو.روغن رو هم اگه آخری بزنین بهتره چون من حس میکنم وقتی تو مواد روغن میریختمو میخوابوندم موادو باعث میشد که کمتر مزه دار بشه و اون رو هم آخری اضافه میکردم.سس هم سلیقه ایه همه خوششون نمیاد و باعث میشه که بسوزه جوجمون رو منقل.من و همسر تو این مدت ب این نتیجه رسیدیم که پیاز رنده شده فراوون و زعفران دم شده و نمک و فلفل بهترین مواد برای مزه دار کردن جوجه هستنFlowerysmile و در آخر هم روغن و آبلیمو.....این عکس هم عکسیه که موادشو سس زدم همش سوختهcrying


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
زندگی خالی نیست
مهربانی هست سیب هست ایمان هست
آری تا شقایق هست زندگی باید کرد
Flowerysmile
پاسخ }
#8
من ماست و کمی ابلیمو و پیلز رنده شده و انواع ادویه مثل ادویه کاری و جوجه وهر چی که دستم بیاد میریزم توش وبعد مرغا رو می ریزم توش چون من با رنده کردن پیاز مشکل دارم توی دستگاه خرد کن همه رو می ریزم وهمش له میشه و جوجه ها رو خوشکل تر می کنه و به جوجه هم می چسبه خیلی هم خوشمزه میشه...(1782)
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
من همیشه توی پیاز وسیر رنده شده وابلیمو و ادویه که همراه گل سرخ وهل کوبیده وجوز ومیخک وهمینطور تخم گیشنیز وزنجبیل و... تقریبا 16 ادویه قاطی کردم ومخصوص جوجه گذاشتم والبته اخرین لحظه ها کره اب شده وبعضی وقتها که خودمون باشیم ابلیمو(چون ترش دوست داریم)در اخرین لحظه ها با برس روی تمام جوجه های روی اتش میمالم هنوز کسی جوجه منو نخورده وتا مدتها تو ذهنش نمونده باشه چون طعم ادویه های خوشبو کاملا به خورد جوجه رفته در ضمن من در سس مایونز وماست ودوغ هم گذاشتم اما اونها بیشتر باعث تردی میشه اما روش اول طعم عالی به جوجه میده حالا بتونم جوجه 13 بدر رو هم میذارمYum2راستی اگر میخواهید با سس نسوزه یا باید تو دستمال حوله ای بگذارید یا کمی بشورید چون سس غلیظ باعث زودتر سوخته شدن پوسته میشه
حذف امضا بدلیل سایز بیش از حد
پاسخ }
#10
من کیوی واسه گوشت قرمز استفاده کردم خیلی خوب میشه اما واسه جوجه اگه خواستین کیوی بزنین بیشتر از 1ساعت نزارین بمونه خوب نمیشه (1782)
در ذهن الهی از دست دادن وجود ندارد!
پس محال است چیزی را که حق الهی من است از دست بدهم!
چون تنها یک قدرت وجود دارد وآن هم قدرت خداست.
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  جوجه کباب فسنجونی (جوجه کباب ترش) Galaxy 11 9,368 ۲۲-۰۲-۱۳۹۶, ۰۶:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: گلسان
  جوجه کباب زعفرانی بی استخوان به روش رستورانی Galaxy 12 18,857 ۱۸-۰۱-۱۳۹۶, ۰۵:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: مرضی سادات
Package_favorite جوجه کباب زغالی فائزه بانو 38 11,657 ۰۴-۰۵-۱۳۹۵, ۰۶:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: mahsan3
  جوجه کباب چوبی در فر sima 42 30,939 ۳۰-۰۲-۱۳۹۵, ۱۲:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: mayok
  جوجه کباب حلزونی laleh joon 3 2,717 ۱۸-۰۲-۱۳۹۵, ۱۰:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  جوجه کباب گیس باف laleh joon 2 2,106 ۱۲-۰۲-۱۳۹۵, ۰۵:۲۳ ق.ظ
آخرین ارسال: مامی ایلیا و الینا
  جوجه کباب نعنایی Galaxy 1 1,279 ۲۶-۰۹-۱۳۹۴, ۱۲:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgitta
  فهرست تاپیکهای موجود در زیرانجمن کباب جوجه niloofar00 0 468 ۰۳-۱۲-۱۳۹۲, ۰۲:۳۹ ق.ظ
آخرین ارسال: niloofar00