خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتی برای تهیه یه جوجه کباب عالی

خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
321
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 496


محل سکونت :
ارسال: #1
نکاتی برای تهیه یه جوجه کباب عالی
همانطور که اکثر ایرانی ها از خوردن کبابها لذت میبرند بیشتر مردم دنیا هم همین حس را دارند.جوجه‌کباب یک غذای بین‌المللی است، نه ایرانی. به طوری که مردم هر کشور با خواباندن مرغ در مایه‌ای مخصوص و کباب کردن تکه‌های آن روی آتش، جوجه‌کباب مخصوص خود را تهیه می‌کنند. اما نکته اینجاست که چه مایه‌ای. مثلاً هندی‌ها به تکه‌های مرغشان ادویه تندوری می‌زنند و آن‌ها را در تنور کباب می‌کنند به طوری که پس از پخت، جوجه‌کبابشان رنگی کاملاً قرمز پیدا می‌کند...
مردم مدیترانه مایه جوجه‌کباب را با زیتون چرخ شده و فلفل دلمه‌ای کبابی و له شده تهیه می‌کنند.
ژاپنی‌ها از سس تریاکی و آمریکایی‌ها از سس مخصوص باربیکیو استفاده و پس از گذاشتن چند ساعته تکه‌های مرغ در این مایه، آن‌ها را کباب می‌کنند.
برای تهیه جوجه‌کباب ایرانی، تکه‌های مرغ حتماً در زعفران خوابانده می‌شوند. البته طرز تهیه این غذا بسیار سلیقه‌ای است.
اما در مرحله آماده‌سازی و پخت بهتر است به چند نکته دقت داشته باشید:
1. تجربه نشان داده است که افزودن مواد غذایی مانند روغن زیتون، خامه، ماست موسیر یا حتی سس مایونز (هر یک به تنهایی) در مایه جوجه‌کباب، طعمی منحصربه‌فرد ایجاد می‌کند.
2. بسیاری از افراد برای طعم دادن به تکه‌های مرغ، پیاز و فلفل دلمه‌ای را خرد می‌کنند و تکه‌های گوشت را در آن‌ها می‌خوابانند در حالی که بهتر است آن‌ها را رنده کنید تا مزه واقعی‌شان به خورد گوشت رود.
3. هرگز ادویه‌ای مثل زعفران را حذف نکنید زیرا زدن زعفران به جوجه‌کباب ایرانی یکی از موارد اصلی محسوب می‌شود.
4. هرگز ادویه‌هایی مانند دارچین، کاری، سماق و حتی پودر لیمو به مایه جوجه‌کباب اضافه نکنید زیرا یا طعم ناخوشایندی ایجاد خواهد کرد یا باعث تلخی غذا خواهد شد.
5. یادتان باشد که بهترین کنار غذاهای جوجه‌کباب، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل سبز کباب شده است پس آن‌ها را از قلم نیندازید.
هرگز ادویه‌هایی مانند دارچین، کاری، سماق و حتی پودر لیمو به مایه جوجه‌کباب اضافه نکنید زیرا یا طعم ناخوشایندی ایجاد خواهد کرد یا باعث تلخی غذا خواهد شد
6. فراموش نکنید که جوجه‌کباب خوشمزه، جوجه‌کباب آبدار است نه خشک، بنابراین بهتر است پوست مرغ را جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت، پوست که چندان خوردنش توصیه نمی‌شود، بسوزد. در مرحله خوردن نیز پوست را جدا و گوشت کباب شده را میل کنید.
7. برای تهیه جوجه‌کباب، فقط از سینه مرغ استفاده نکنید بلکه مخلوط تمام قسمت‌ها می‌تواند طعم بهتری به این غذا بدهد. مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.

[تصویر:  20120403113431_1271451558_joojeh.jpg]
امضای *nazanin*
[تصویر:  20120725115720_NAAA.jpg]
۱۵-۱-۱۳۹۱, ۰۱:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از *nazanin* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
من و نفسم, alma8525, طاهره 52, marie, Atefe joon, ati.raz, samaneh1990, زهره73
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: نکاتی برای تهیه یه جوجه کباب عالی
من برای جوجه کباب زعفرون رو اخر استفاده میکنم
موادی که توش جوجه رو خوابوندم رو جدا میکنم وبعد جوجه رو توی زعفرون دم کرده وروغن یه کوچولو ورز میدم
هم بوی زعفرون حفظ میشه
وهم مواد به صورت یه دست اغشته میشه به زعفرونFlowerysmile
امضای leili
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
۱۵-۱-۱۳۹۱, ۰۱:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از leili به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
27
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 26


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: نکاتی برای تهیه یه جوجه کباب عالی
خامه هم خیلی خوبه بهش بزنیم خوشمزه میشهYum2
امضای atefeh.sh
۱۵-۱-۱۳۹۱, ۰۱:۱۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از atefeh.sh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
187
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 123


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: نکاتی برای تهیه یه جوجه کباب عالی
من هم یه مدل جدید و مندرآوردی بلدم.angelic
واسه سیزده بدر خواستم سنگه تمام بزارمhih که همه خوردن و به به و چه چه کردن.DreamyeyesfYum2
داستان از این قراره که:
پیاز رنده شده
سیر رنده و یا له شده
فلفل سیاه نیم کوب(توصیه میکنم حتما امتحان کنید)و یا پودر فلفل
زعفران دم کرده فراوووووووووووووون
ادویه مرغ
نمک
روغن زیتون
مقداری سبزی معطر تازه(حتی سبزی خوردن) من خورد نکردم و درسته انداختم
آبلیمو فراووووووووووون
و البته جوجه
همه مواد و قاطی کردم و جوجه ها رو 24 ساعت خاباندم درونششششش و سر ظرفو گذاشتم و رفت توی یخچال و روز بعد آقایون زحمت به سیخ زدن و کباب کردنشو کشیدن.به همین راحتی به همین خوشمزگیYum2Yum2Yum2
راستی خودم سیر و روغن زیتون و یادم رفت بزنم اما ههمممممممه تعریف کردن.اومیدوارم شما هم درست کنید و خوشتون بیاد.
شاید شاید چیزی یادم رفته باشه اگه یادم اومد میگم.
آخه از صبح تا غروب هی یه چیز بهش اضافه کردم fakاما خدایش خوب شد.
راستی میشه هم اخر سر که خواستید بکشید توی نون کمی کره آب شده و زعفران هم به مالید که باز هم من یادم رفته بود با خودم ببرم.اما خوب شده بود دییییگه بیخیال
۱۷-۱-۱۳۹۱, ۰۲:۲۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از قجریان به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
376
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 362


محل سکونت : کرمان
ارسال: #5
RE: نکاتی برای تهیه یه جوجه کباب عالی
سلام. ما جوجه رو داخل دوغ گازدار و زعفرون و پیازحلقه شده و نمک و فلفل سیاه12ساعت میخوابونیم خیلی لذیذ میشه البته جوجه با پوست باشه خوشمزه تره.

(عکس از نت)


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای luna
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ ، وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ ، وَعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ ، وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن
عروس4شهریورم83
۱۷-۱-۱۳۹۱, ۰۲:۴۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از luna به دلیل این ارسال سپاس کرده.
HODI, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
28
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 10


محل سکونت : زیر آسمون
ارسال: #6
RE: نکاتی برای تهیه یه جوجه کباب عالی
من کیوی هم تو موادش میریزم.با مایونز یا خامه و ابلیمو ادویه کاری و ماست.
هرچی برسه میریزم توش با تخم مرغ هم امتحان کردم خلاصه عالی میشه
۱۷-۱-۱۳۹۱, ۰۴:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sadaf184 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Package_favorite جوجه کباب زغالی فائزه بانو 38 8,999 ۴-۵-۱۳۹۵ ۰۶:۲۰ عصر
آخرین ارسال: mahsan3
  جوجه کباب زعفرانی بی استخوان به روش رستورانی Galaxy 11 16,098 ۲-۵-۱۳۹۵ ۰۲:۵۶ عصر
آخرین ارسال: asalkhanom
  جوجه کباب چوبی در فر sima 42 27,140 ۳۰-۲-۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ عصر
آخرین ارسال: mayok
  جوجه کباب حلزونی laleh joon 3 2,336 ۱۸-۲-۱۳۹۵ ۱۰:۱۸ صبح
آخرین ارسال: Galaxy
  جوجه کباب گیس باف laleh joon 2 1,761 ۱۲-۲-۱۳۹۵ ۰۵:۲۳ صبح
آخرین ارسال: مامی ایلیا و الینا
  جوجه کباب نعنایی Galaxy 1 1,026 ۲۶-۹-۱۳۹۴ ۱۲:۲۰ عصر
آخرین ارسال: nazgitta
  جوجه کباب فسنجونی (جوجه کباب ترش) Galaxy 11 7,782 ۲۴-۷-۱۳۹۴ ۱۱:۵۳ صبح
آخرین ارسال: چشم عسلی65
  فهرست تاپیکهای موجود در زیرانجمن کباب جوجه niloofar00 0 403 ۳-۱۲-۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ صبح
آخرین ارسال: niloofar00


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد