تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 34 رای - 3.15 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکاتی برای پخت انواع شیرینی عید
#1
دوست جونا توی این تاپیک هر کس تجربه ای در مورد نگه داری و یا پخت انواع شیرینی داره بیاد و بگهgag
http://bahanesheydayi.blogfa.com

باران رحمت خدا همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم.
}
#2
خب یه چند تا نکته که به ذهنم میرسه رو میگم..
شیرینی که با روغن جامد (روغن قنادی صاف) تهیه میشه مدت نگه داریش بیشتر هست و شیرینی تردی با این روغن تهیه میشه..
من خودم هر وقت توی دستوری کره میبینم با روغن جامد جایگزینش میکنم..
فرمولشم اینه به ازای هر 100 گرم کره..باید 80 گرم روغن استفاده بشه.
http://bahanesheydayi.blogfa.com

باران رحمت خدا همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم.
}
#3
شیرینی ها رو باید توی یه ظرف در دار..ترجیحا" شیشه ای بچینید اگه لای شیرینی ها کاغذ روغنی قرار بدین بهتره.. و ظرف رو درون یه نایلون قرار بدین.
و در جایی که رطوبت نداشته باشه و خشک باشه و خنک نگهداری کنید
به شیرینی ها نباید هوا برسه
http://bahanesheydayi.blogfa.com

باران رحمت خدا همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم.
}
#4
شیرینی هایی که با روغن نیمه جامد (روغن آشپزخانه) و کره یا مارگارین تهیه میشن نباید زیاد ورز بخورن چون به روغن میفتن...
اما در مورد روغنهای صاف قنادی که جامد هستن مشکلی برای ورز دادن شیرینی نیست...
اگه از کره برای خوش طعم تر شدن شیرینی استفاده میکنین بهتره از نوع جرم گرفتش استفاده کنید که خودتون میتونید توی خونه جرم کره رو بگیرین که به اصطلاح بهش میگن کره ی دوغ گرفته شده.
http://bahanesheydayi.blogfa.com

باران رحمت خدا همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم.
}
گوناگون از وب
loading...
#5
سلام .

نمی دونم شیرینی قطاب درست کردید یانه! اما ما می تونیم برای عطر و طعم بهتر یک قاشق مربا خوری گلاب یا عرق بید مشک در مواد وسط قطاب استفاده کنیم. اما در این صورت حتما باید قطاب ها رو در یخچال نگهداری کنیم. نمی دونم دستور پختش هست یا نه ، اگه نبود حتمادستورش رو می نویسم.uhum





}
#6
برای جلوگیری ازخشک شدن شیرینی اونارو تو ظرف دردار بذارید ویک سیب نصف کرده توش بذارین شیرینی هاتون نرم و تازه میمونن...Veiledsmile2
}
#7
وقتی شیرینی پفکی یا شیرینی عسلی درست می کنید اگر در فر را کمی نیمه باز قرار دهید رنگ شیرینیها تغیرنمی کند

عمر کوتاست پس زندگی باید کرد
}
#8
شیرینی هایی که نیاز به شربت دارند یا باید شربت سرد باشد و شیرینی داغ و یا بلعکس در غیر اینصورت بافت شیرینی به هم میریزد و شیرینی مطلوبی نخواهید داشت.
}
گوناگون از وب
loading...
#9
(۱۴-۰۳-۱۳۹۲, ۰۷:۳۷ ب.ظ)فیت فات نوشته:  خمیر مایه تو شیر چه جوری عمل میاد ۲لیوان شیرو مجبور شدم دور بریزم Dash2Swear


دوستان اینجا جای سوال و جواب نیست

باید خمیر مایه رو توی شیر ولرم (تقریبا گرم ، نه داغ) حل کنی
اینم بگم که شیر فعالیت خمیر مایه رو کند میکنه و بهتره از آب ولرم استفده بشه که 10 دقیقه ای خمیر مایه فعال میشه.Flowerysmile
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
}