خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
موضوع بسته شده است 
 
امتیاز موضوع:
  • 34 رأی - میانگین امتیازات: 3.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتی برای پخت انواع شیرینی عید

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 34


محل سکونت : همینجا
ارسال: #1
نکاتی برای پخت انواع شیرینی عید
دوست جونا توی این تاپیک هر کس تجربه ای در مورد نگه داری و یا پخت انواع شیرینی داره بیاد و بگهgag
امضای baroon
http://bahanesheydayi.blogfa.com

باران رحمت خدا همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-۱۲-۱۳۸۹ ۱۲:۲۶ عصر، توسط baroon.)
۱۸-۱۲-۱۳۸۹, ۱۲:۲۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 34


محل سکونت : همینجا
ارسال: #2
RE: طریقه ی نگه داری شیرینیها
خب یه چند تا نکته که به ذهنم میرسه رو میگم..
شیرینی که با روغن جامد (روغن قنادی صاف) تهیه میشه مدت نگه داریش بیشتر هست و شیرینی تردی با این روغن تهیه میشه..
من خودم هر وقت توی دستوری کره میبینم با روغن جامد جایگزینش میکنم..
فرمولشم اینه به ازای هر 100 گرم کره..باید 80 گرم روغن استفاده بشه.
امضای baroon
http://bahanesheydayi.blogfa.com

باران رحمت خدا همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم.
۱۸-۱۲-۱۳۸۹, ۱۲:۲۴ عصر
وب سایت کاربر یافتن
4 کاربر از baroon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
خ.ع.ز(شیدا), SH.I.VA, طاهره 52, نسرین جلالی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 34


محل سکونت : همینجا
ارسال: #3
RE: نکاتی برای پخت انواع شیرینی عید
شیرینی ها رو باید توی یه ظرف در دار..ترجیحا" شیشه ای بچینید اگه لای شیرینی ها کاغذ روغنی قرار بدین بهتره.. و ظرف رو درون یه نایلون قرار بدین.
و در جایی که رطوبت نداشته باشه و خشک باشه و خنک نگهداری کنید
به شیرینی ها نباید هوا برسه
امضای baroon
http://bahanesheydayi.blogfa.com

باران رحمت خدا همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم.
۱۸-۱۲-۱۳۸۹, ۱۲:۵۶ عصر
وب سایت کاربر یافتن
1 کاربر از baroon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاهره 52
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 34


محل سکونت : همینجا
ارسال: #4
RE: نکاتی برای پخت انواع شیرینی عید
شیرینی هایی که با روغن نیمه جامد (روغن آشپزخانه) و کره یا مارگارین تهیه میشن نباید زیاد ورز بخورن چون به روغن میفتن...
اما در مورد روغنهای صاف قنادی که جامد هستن مشکلی برای ورز دادن شیرینی نیست...
اگه از کره برای خوش طعم تر شدن شیرینی استفاده میکنین بهتره از نوع جرم گرفتش استفاده کنید که خودتون میتونید توی خونه جرم کره رو بگیرین که به اصطلاح بهش میگن کره ی دوغ گرفته شده.
امضای baroon
http://bahanesheydayi.blogfa.com

باران رحمت خدا همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم.
۱۸-۱۲-۱۳۸۹, ۰۵:۱۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن
1 کاربر از baroon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاهره 52
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
12
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت : ایرانی
ارسال: #5
RE: نکاتی برای پخت انواع شیرینی عید
سلام .

نمی دونم شیرینی قطاب درست کردید یانه! اما ما می تونیم برای عطر و طعم بهتر یک قاشق مربا خوری گلاب یا عرق بید مشک در مواد وسط قطاب استفاده کنیم. اما در این صورت حتما باید قطاب ها رو در یخچال نگهداری کنیم. نمی دونم دستور پختش هست یا نه ، اگه نبود حتمادستورش رو می نویسم.uhum
امضای مهربانو
۲۲-۱۲-۱۳۸۹, ۰۹:۵۴ صبح
یافتن
1 کاربر از مهربانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاهره 52

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
21
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: نکاتی برای پخت انواع شیرینی عید
برای جلوگیری ازخشک شدن شیرینی اونارو تو ظرف دردار بذارید ویک سیب نصف کرده توش بذارین شیرینی هاتون نرم و تازه میمونن...Veiledsmile2
۱۷-۱۱-۱۳۹۱, ۰۲:۵۸ عصر
یافتن
5 کاربر از خانوم دکتر به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاهره 52, الهام ملکی, نسرین جلالی, آنالیز, خانوم خانوما
موضوع بسته شده است 



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد