خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 34 رای - 3.15 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتی برای پخت انواع شیرینی عید

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
Mar 2011
مدال ها

اعتبار: 34


محل سکونت : همینجا
ارسال: #1
نکاتی برای پخت انواع شیرینی عید
دوست جونا توی این تاپیک هر کس تجربه ای در مورد نگه داری و یا پخت انواع شیرینی داره بیاد و بگهgag
(آخرین تغییر در ارسال: 09-03-2011, 12:26 PM توسط baroon.)
09-03-2011, 12:22 PM,
وب سایت کاربر یافتن
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
Mar 2011
مدال ها

اعتبار: 34


محل سکونت : همینجا
ارسال: #2
RE: طریقه ی نگه داری شیرینیها
خب یه چند تا نکته که به ذهنم میرسه رو میگم..
شیرینی که با روغن جامد (روغن قنادی صاف) تهیه میشه مدت نگه داریش بیشتر هست و شیرینی تردی با این روغن تهیه میشه..
من خودم هر وقت توی دستوری کره میبینم با روغن جامد جایگزینش میکنم..
فرمولشم اینه به ازای هر 100 گرم کره..باید 80 گرم روغن استفاده بشه.
09-03-2011, 12:24 PM,
وب سایت کاربر یافتن
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
Mar 2011
مدال ها

اعتبار: 34


محل سکونت : همینجا
ارسال: #3
RE: نکاتی برای پخت انواع شیرینی عید
شیرینی ها رو باید توی یه ظرف در دار..ترجیحا" شیشه ای بچینید اگه لای شیرینی ها کاغذ روغنی قرار بدین بهتره.. و ظرف رو درون یه نایلون قرار بدین.
و در جایی که رطوبت نداشته باشه و خشک باشه و خنک نگهداری کنید
به شیرینی ها نباید هوا برسه
09-03-2011, 12:56 PM,
وب سایت کاربر یافتن
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
Mar 2011
مدال ها

اعتبار: 34


محل سکونت : همینجا
ارسال: #4
RE: نکاتی برای پخت انواع شیرینی عید
شیرینی هایی که با روغن نیمه جامد (روغن آشپزخانه) و کره یا مارگارین تهیه میشن نباید زیاد ورز بخورن چون به روغن میفتن...
اما در مورد روغنهای صاف قنادی که جامد هستن مشکلی برای ورز دادن شیرینی نیست...
اگه از کره برای خوش طعم تر شدن شیرینی استفاده میکنین بهتره از نوع جرم گرفتش استفاده کنید که خودتون میتونید توی خونه جرم کره رو بگیرین که به اصطلاح بهش میگن کره ی دوغ گرفته شده.
09-03-2011, 05:12 PM,
وب سایت کاربر یافتن
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
12
تاریخ عضویت:
Feb 2011
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت : ایرانی
ارسال: #5
RE: نکاتی برای پخت انواع شیرینی عید
سلام .

نمی دونم شیرینی قطاب درست کردید یانه! اما ما می تونیم برای عطر و طعم بهتر یک قاشق مربا خوری گلاب یا عرق بید مشک در مواد وسط قطاب استفاده کنیم. اما در این صورت حتما باید قطاب ها رو در یخچال نگهداری کنیم. نمی دونم دستور پختش هست یا نه ، اگه نبود حتمادستورش رو می نویسم.uhum
13-03-2011, 09:54 AM,
یافتن

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
21
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 3


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: نکاتی برای پخت انواع شیرینی عید
برای جلوگیری ازخشک شدن شیرینی اونارو تو ظرف دردار بذارید ویک سیب نصف کرده توش بذارین شیرینی هاتون نرم و تازه میمونن...Veiledsmile2
05-02-2013, 02:58 PM,
یافتن
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
28
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: 12


محل سکونت : مشهد
ارسال: #7
RE: نکاتی برای پخت انواع شیرینی عید
وقتی شیرینی پفکی یا شیرینی عسلی درست می کنید اگر در فر را کمی نیمه باز قرار دهید رنگ شیرینیها تغیرنمی کند
12-03-2013, 05:25 PM,
یافتن
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 1


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: نکاتی برای پخت انواع شیرینی عید
شیرینی هایی که نیاز به شربت دارند یا باید شربت سرد باشد و شیرینی داغ و یا بلعکس در غیر اینصورت بافت شیرینی به هم میریزد و شیرینی مطلوبی نخواهید داشت.
12-03-2013, 06:29 PM,
یافتن
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #9
RE: نکاتی برای پخت انواع شیرینی عید
(04-06-2013, 07:37 PM)فیت فات نوشته: خمیر مایه تو شیر چه جوری عمل میاد ۲لیوان شیرو مجبور شدم دور بریزم Dash2Swear


دوستان اینجا جای سوال و جواب نیست

باید خمیر مایه رو توی شیر ولرم (تقریبا گرم ، نه داغ) حل کنی
اینم بگم که شیر فعالیت خمیر مایه رو کند میکنه و بهتره از آب ولرم استفده بشه که 10 دقیقه ای خمیر مایه فعال میشه.Flowerysmile
04-06-2013, 07:49 PM,
یافتن



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد